Ved henvendelse, via Danske Tursejlere har fra begge instanser været hurtige, informative og super professionelle med både rådgivning og hjælp til at få forsikring m.v. bragt i orden 💪🤩 De varmest... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig og kompetent rådgiver om de forskellige husbåde vi har set på. Vi har - som uerfarne - lært meget af den rådgivning og de krav I har stillet til bådens skrog, stabilitet mv. Tak for det
Meget god service fra medarbejder der kontaktede mig på mobil. Dertil også en ok pris. Jeg ser frem til samarbejdet.
Effektiv og præcis telefonbetjening. Hurtig fremsendelse af police, og ingen sure miner, da jeg havde oplysninger der skulle rettes på policen (min fejl). Samtidig meget konkurrencedygtig pris på for... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Søassurancen har arbejdet med søforsikring i Marstal på Ærø siden 1876. Hos Søassurancen Danmark arbejder vi med kundetilfredshed ved at sikre at vores kunder får den dækning de har brug for som sejler. Vi er en af landets absolutte førende specialister på det danske marineforsikringsområde og hjælper med at være dit fyrtårn på land, når du selv er til søs.
Informações de contato
Skolegade 1, 5960, Marstal, Dinamarca
- mail@soassurancen.dk
- soassurancen.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig og kompetent behandling
Velig og effektiv kontakt
Velig og effektiv kontakt. Fik hvad jeg kom for. Godt produkt
Hjælpsom og god energi
Super god kunde service!
fin betjening gennem danske tursejlere
Det var nemt hurtigt og en billiger…
Det var nemt hurtigt og en billiger løsning så super herfra 🙂
Hurtig og kompetent rådgiver
Meget god service fra medarbejder der…
Meget god service fra medarbejder der kontaktede mig på mobil.
Dertil også en ok pris.
Jeg ser frem til samarbejdet.
Super service og meget professionelle 🦾
De varmeste anbefalinger herfra
Tommy og Henning
Super god service og reel pris
Nemt og hurtig betjening og samtidig en…
Nemt og hurtig betjening og samtidig en god pris
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.