Social Secrets Academy Avaliações 287

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top hoe ze je op een persoonlijke manier helpen met het opbouwen van je eigen bedrijf. Niet alleen hoe je goed werk kan doen voor klanten, maar ook hoe je je business er omheen structureerd. Het live... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede en brede cursus. Zit veel werk in, en je kan super veel terug vinden in alle video’s! Ik zelf had meer hulp en persoonlijk contact verwacht om je echt te motiveren. Dit heb ik aangegeven en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de crédito

Ondernemen op je slippers… Onze Social Secrets Academy is het #1 programma waarin wij jou begeleiden met het opzetten én opschalen van jouw online business door middel van Social Media Marketing.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

287 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Leerzame ervaring

Tot nu toe een hele leerzame ervaring, fijne coaches en kans om echt te groeien met je eigen onderneming. Je hebt een vangnet wanneer je er even niet uitkomt, wat meer zekerheid geeft met eerste klanten. Een aanrader om het roer om te gooien!

21 de janeiro de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Sophie, het roer omgooien én dan ook nog een vangnet hebben als het even tegenzit: dat geeft toch net even wat meer rust om vol vertrouwen te starten. Blij dat je die stap hebt gezet! 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had a great experience with this…

I had a great experience with this training. The coaches are both knowledgeable and genuinely enthusiastic, which makes the learning process engaging and enjoyable. I would highly recommend it to anyone looking to get started with social marketing or take their skills to the next level. It’s truly been a game changer for me.

Resposta de Social Secrets Academy

Linda, een game changer: dat is precies wat we willen zijn! Blij dat je die stap hebt gezet. 💙

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vandaag een live event gehad van SSA

Vandaag een live event gehad van SSA. Zeker een aanrader je word opnieuw geïnspireerd. Een leert weer nieuwe dingen!

Resposta de Social Secrets Academy

Manouk, opnieuw geïnspireerd en weer nieuwe dingen geleerd: zo hoort dat! Blij dat je erbij was!

Heel goed

Helpen je heel goed

Emma, thanks voor je review! Groetjes, Bas & Tho

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag SSA Live Event gehad.

Vandaag SSA Live Event gehad.
Super leerzaam en waardevol maar ook vooral leuk en gezellig om iedereen te zien en te spreken !!

Resposta de Social Secrets Academy

Hey Jordy! Je zegt het zelf perfect: uiteindelijk doe je het zelf, maar met de juiste begeleiding kom je ver. En jij bent duidelijk op de goede weg. Blijf gaan!

SSA meeting

Top dag gehad, mooie mensen ontmoet!

Resposta de Social Secrets Academy

Teun, mooie mensen ontmoet en een top dag gehad. Goed dat je erbij was!

SSA is de juiste stap

De Social Secrets Academie is een mooie stap geweest in mijn ontwikkeling binnen online marketing. De training biedt goede handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen. Inspirerend en leerzaam! Daarnaast zorgt de community en de live events voor extra inspiratie en motivatie om door te groeien. Erg blij met deze keuze.

Resposta de Social Secrets Academy

Dankjewel Laura, wat fijn om te lezen! Zelfstandig groeien én tegelijk die energie van de community meepakken: dat is precies de combinatie waar we het voor doen. Blijf zo doorgaan!

Een hele fijne academy

Een hele fijne academy met hele leuke coaches! Je krijgt echt fijne begeleiding. Maar je moet er natuurlijk ook vol voor gaan!

Resposta de Social Secrets Academy

Mia, die combinatie van goed werk leveren én je business er omheen opbouwen, dat is precies het hele plaatje. Blij dat je dat zo ervaart! 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top hoe ze je op een persoonlijke…

Het live event wat ze hebben georganiseerd was een mooie manier om andere ondernemers te spreken en samen te groeien. Aanrader!

Bedankt Nick, fijn om te horen! 💙

Super motiverend!

Fijn en leerzaam! Goede en motiverende sfeer!

Thanks voor je review! Groetjes, Bas & Tho

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super programma met geweldige coaches

Super programma met geweldige coaches. Leuke live events, goede lessen en innoveren altijd mee met de tijd.

Twijfel je om het programma te volgen? Waag een sprong in het diepe want het is het waard!

Quinty, dankjewel! Dat horen we graag. 😄💙

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben
Echt een aanrader

20 de março de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Super fijn om te horen, Angel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met SSA is uitstekend!

Mijn ervaring met SSA is uitstekend!
De coaches zijn super lief en helpen altijd met alle vragen die je stelt.
Ik voelde me meteen welkom en echt deel van een groep met hetzelfde doel!

9 de março de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Hee Lieve! Tof om te lezen dat je je meteen welkom voelde en dat de coaches je goed helpen. En die groep met hetzelfde doel, daar draait het om. Samen groeien!

Groetjes,
Bas & Tho

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed omgaan met feedback

Goede en brede cursus.
Zit veel werk in, en je kan super veel terug vinden in alle video’s!

Ik zelf had meer hulp en persoonlijk contact verwacht om je echt te motiveren. Dit heb ik aangegeven en is meteen verandering in gekomen, dus dat is fijn.

6 de março de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Hey Amber! Thanks voor je eerlijke feedback. Fijn dat je hebt aangegeven wat je miste en dat we daar meteen op hebben kunnen schakelen. Dat vinden we belangrijk. We blijven je helpen tot je je doel bereikt. Op naar die eerste resultaten!

Goede en duidelijke cursus

SSA is heel goed in het helpen opstarten van je eigen online bedrijf. Ik ben blij dat ik hiermee gestart ben. De coaches zijn super behulpzaam, dagelijks beschikbaar voor al je vragen en dat is super fijn. Ik steek veel tijd in het opstarten, onderzoeken, leren en opzoek gaan naar klanten. Ik heb nog 2 weken te gaan, maar verdien helaas nog geen geld. Ik heb heel erg mijn best gedaan, maar net niet de goede klanten kunnen vinden. Mijn advies is dus om te zorgen voor voldoende buffer, voor de zekerheid! Maar zeker starten! Ben erg tevreden over de inhoud van de cursus en de coaches en hoe ze meedenken. Ook de community is erg prettig.

3 de março de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Hee Fenne! Bedankt voor je uitgebreide review. Mooi om te lezen dat je tevreden bent over de cursus, coaches en community. Je steekt er duidelijk veel energie in en dat gaat zich uitbetalen. Die klanten komen, blijf doorzetten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Net een super fijn en leerzaam gesprek…

Net een super fijn en leerzaam gesprek gehad met een van de coaches van SSA team. Geen 1 vraag is raar, ze helpen je overal bij. Het zijn toppertjes.

2 de março de 2026

Resposta de Social Secrets Academy

Hey Ingrid! Super fijn om te horen dat het gesprek met je coach je geholpen heeft. Geen vraag is te gek, daar zijn we voor. Succes verder!

Groetjes,
Bas & Tho

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.