SOCII er et virkeligt godt alternativ…
SOCII er et virkeligt godt alternativ til de store SoMe-platforme. Her er alt, hvad du har brug for, og så er der en virkelig god og venlig tone blandt folk 👍💫👍Vi er nu omkring 7500 brugere!
Hensigten er at udvikle SOCii til et omfattende netværk for private, foreninger og virksomheder. Hvis vi fokuserer på fællesskab, kan vi undgå de store tech-virksomheders påvirkning og udnyttelse og forblive frie, uafhængige og datasikre. Sammen med et team af konsulenter og rådgivere vil vi være de første, der leverer et sandt dansk socialt medie for brugerne til brugerne, hvor målet er gennemsigtighed og bæredygtighed til fordel for alle og ulempe for ingen.
Dinamarca
Siden er relativ nem at finde rundt på. Det er et nyt og DANSK alternativ til de sociale medier, vi kender, og det er vigtigt
Super spændene alternativ til de store bigtec virksomheder derude... Meget venligt fællesskab og gude udviklingsmuligheder bag platformen...SOCII er er rigtigt godt alternativ til facebook, og så er det Dansk.
Fremragende initiativ til et dansk socialt medie, jeg ser frem til flere brugere.
Dejligt med noget nyt.
Håber Socii kan blive med mange følger.
SOCii er et glimrende alternativ til Facebook, og kan varmt anbefales hvis man er træt af, at blive bombarderet med reklamer, ligegyldige opslag og en ofte nedladende og fordummende omgangstone....
På SOCii er dialogen overvejende åben og nysgerrig, der er plads til alle, og skulle der dukke enkelte kommentarer op der "rammer skævt", bliver de med interesse og empati, "ledt tilbage på sporet".
Socii fungerer overraskende godt, og det er et glimrende alternativ til Facebook. Der er ingen tidsrøvere i form af videoklip og "Foreslået til dig", hvilket er meget rart. Det tager selvfølgelig tid at starte et nyt socialt medie op, men jeg synes der er et godt fundament.
Jeg har været på SOCii i et halvt års tid nu. Det har været en rigtig god oplevelse. SOCii er bygget op som Facebook, men uden algoritmer. Stemningen er næsten altid positiv og der debatteres mange emner. Der er allerede rigtig mange emnegrupper, selvom nogle af dem er små endnu. Vi er nu 3070 profiler, og der kommer stadig flere. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at være på SOCii og har fået mange nye venner og interessefæller her. Det er også sjovt og muligt at præge sitet, som stadig udvikler sig. Der bliver nu indkaldt til et møde om hvordan SOCii kan blive til en forening, som skal administrere sitet. Det er ret spændende. Jeg kan varmt anbefale SOCii
Har nu været på Socii.dk i 4 måneder. Antallet at brugere vokser, mens Facebook bliver dummere og dummere.
Ser helt klart Socii.dk som det bedste alternativ til Facebook, da man kan finde mange af de samme funktioner. Vi er nu 3000 brugere der inde og der er plads til mange flere.
Socii er et dansk medie, der er skubbet i gang af en ildsjæl der ønsker et alternativ til de kommercielle medier.
Vi er nu så mange medlemmer så samtaler og bredde i interesser gør det muligt (og rart) at dele opslag om stort og småt. Stort set alt foregår på dansk, og oplevelsen kan bedst sammenlignes med Facebook,dog uden hadtale.
Jeg har nu været på Socii 2 måneder og må sige at det er skønt at være på et socialt medie, hvor du ikke bombarderes med ligegyldige reels. Jeg kan vamt anbefale dig at joine - og supporten er ret kvik.
Dejligt sted med lyst og engagement til at dele og ville fællesskabet. Jeg er ny bruger på platformen og må sige, at jeg er landet i et smørhul af venlige og interessante medSOCIi’er. Kom med ombord og stik gerne næsen frem i form af likes og venneanmodninger. Du vil blive belønnet og beriget ❤️
Socialt medie, som sådan et egentlig burde være med meget foreningsstof. God og hyggelig tone.
Velfungerende, hyggeligt, dansk socialt medium. Der en særdeles god tone - i modsætning til hvad man måske har oplevet på am. sociale medier.
SOCii er stadig i en forholdsvis tidlig fase mht. udbredelse, og det er spændende at være med i "pionertiden", inden det (måske) bliver mainstream. Den sidste stjerne tilføjes, når der kommer flere brugere.
Opbygningen (ikke udseende) ligner Facebook, men "atmosfæren" kan bedre beskrives som en venligere udgave af Bluesky.
Jeg har brugt platformen i 6 mdr og der er sket en del. Platformen forsættes med at blive udviklet, men det er en rigtigt god platform og bruger har mulighed for at komme med til forslag til evt forbedringer. Platformen består af hjemmeside, SOCii App og SOCii Messenger App. Dette gør at man får inkluderet platformen til mobilbruger og har sin egen besked app. Jeg valgte selv at slette min Facebook profil og indtil videre er SOCii blevet mit alternativ. Jeg syntes der er en god tone og folk skriver pænt i kommentarsporene på indlæg. Kan helt sikkert anbefale at dette Sociale Medie, hvis man kigger efter noget der minder om noget der ligner Facebook med profil, sider, grupper og markedsplads, som kan laves som offentlige, lukket eller hemmelig. Det er Gratis og det er planen at det skal forsætte med det, ingen salg af informationer. Da det er et dansk virksomhed er de underlagt reglerne fra EU, som Facebook gentagende gange overtræder. Planen som jeg kan forstå det er at de vil prøve at lave en SOCii forening, hvor medlemmer vil skulle betale imod nogle fordele. Stadig gratis for den almindelige bruger.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.