Ik kon een software 0ffice professional 2024 niet installeren, heb het probleem voorgelegd en zelfs op zaterdagavond gaf hij advies om de problemen op te Lossen, Jelle krijgt de volle sterren dus oo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Microsoft Office 2021 gekocht, werkt overigens prima. Enige minpunt was dat het binnenkwam als Nero Express Icoon, dus dat verbaasde mij wel. Verders heb ik de chat in moeten schakelen om te weten t... Ver mais
Ondersteuning nodig gehad bij het downloaden en installeren van het MS Officepakket. Op e-mails wordt snel gereageerd en zelfs via Whatsapp goed begeleid. Uitstekend geholpen, duidelijke instructie,... Ver mais
Detalhes da empresa
Software-pakket.nl is een Nederlandse webshop voor Microsoft Office, Windows, Visio en Project. Wij bieden betaalbare softwarelicenties, snelle digitale levering en persoonlijke Nederlandse hulp bij installatie en activatie.
Informações de contato
Wormerveer, Holanda
- 0647015498
- info@software-pakket.nl
- software-pakket.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel binnen met activatie code,met…
Snel binnen met activatie code,met handleiding zonder problemen in 1 keer installeren gelukt.
Snelle levering, perfecte ondersteuning.
Snelle levering. En daarbij goede hulp via de Chat.
De medewerker nam alle tijd om mij als digibeet te helpen het office pakket te installeren.
Snel en accuraat
Software pakket heeft mij snel geholpen…
Software pakket heeft mij snel geholpen de software te activeren.
Correcte snelle levering
Correcte snelle levering en goed geadviseerd bij hulp-chat. Betrouwbaar en niet duur.
Goede en snelle reactie
Goede en snelle reactie over een installatie probleem, super opgelost.
Eerlijkheid bij info
Nadat ik een aantal vragen had omtrent het product kreeg ik naar mijn mening eerlijke antwoorden terug.Ook toen mijn vraag betreffende levering/activatiecode een eerlijk antwoord. Zou deze firma/site zo aanraden bij kennissen. Mvg Wiel.
Ging snel en goed
Aanrader
Productcode werd meteen na de betaling doorgestuurd. Installatie is goed gelukt met behulp van de meegestuurde instructie. Een vraag via de chat wordt meteen beantwoord. Zeer goede service.
Het begin was een beetje onduidelijk…
Het begin was een beetje onduidelijk voor mij.
Downloaden ging goed.
File openen lukte eerst niet, maar door de mogelijkheid van meteen online chatten was dat snel opgelost.
Ik ben blij met het eindresultaat.
Prima dienstverlening!
Tweemaal een Office 2021 Professional Plus gekocht en helemaal tevreden! Supersnelle online levering van het pakket en het installeren en activeren ging probleemloos. Op twee nieuwe Windows 11 laptops. Kortom, prima dienstverlening en fijne aankopen voor een voordelige prijs
Een echte aanrader! Een zeer goede klantendienst
Vandaag Microsoft Office 2019 Professional Plus gekocht. Het bestellen, betalen (met Bancontact), downloaden en installeren verliep probleemloos. Met het activeren van de licentie had ik wel een probleempje. Let wel op : het probleem lag aan mij en niet aan Software Pakket, omdat ik zeer onzeker ben wat betreft IT-materie. Geen nood : de klantendienst en meer bepaald Melle heeft dat zeer snel en knap opgelost. Ik ben uitermate tevreden en zou Software Pakket aan iedereen sterk aanbevelen.
Topservice
Topservice.
Voor de aankoop van een Microsoft Office pakket contact gehad via de chatfunctie. Er werd snel en deskundig gereageerd op mijn vragen. Aankoop en installatieproces was ook prima.
Zeer behulpzame call centrum
Zeer behulpzame call centrum, echter problemen met het software pakket zelf
Terugbetaling verkregen.

Resposta da Software Pakket
Office pakket gekocht
Office pakket gekocht. Alles werkt zoals het moet. Even een probleempje bij het activeren. Zeer behulpzame helpdesk, was snel opgelost.
zeer snelle digitale levering en alles…
zeer snelle digitale levering en alles werkt prima Prijs kwaliteit meer dan prima