Schaper & Odgård Piercing Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik 2 x ørepiercing og det gik simpelthen så super godt. Fantastisk piercer med overskud og som gav fantastisk vejledning før, under og efter, men også snakkede causal, og man følte sig næsten hj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en næsefløjs piercing af Isabella og det var en super oplevelse! Hun var mega omsorgsfuld og lyttede til og tog sig godt af at jeg har en frygt for nåle. Hun var super dygtig til at guide mig rol... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Piercing

Escrito pela empresa

Vi er et professionelt piercingstudio hvor vi vægter service og kvalitet højt. Alt vores personale er sundhedsfagligt uddannet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. så finder vi gerne en løsning. vi ser frem til at tage imod dig hos SOGO Piercing

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Næsefløjs piercing af Isabella…

Fik en næsefløjs piercing af Isabella og det var en super oplevelse!
Hun var mega omsorgsfuld og lyttede til og tog sig godt af at jeg har en frygt for nåle. Hun var super dygtig til at guide mig roligt igennem det hele og bagefter, da jeg fik det skidt. 100% vil anbefale!

30 de julho de 2026

Meget behagelig oplevelse

Fik 2 x ørepiercing og det gik simpelthen så super godt.
Fantastisk piercer med overskud og som gav fantastisk vejledning før, under og efter, men også snakkede causal, og man følte sig næsten hjemme.

Skal jeg have flere piercinger, ved jeg hvor jeg skal hen!

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik lavet min navlepiercing ved Mia…

Jeg fik lavet min navlepiercing ved Mia og hun var så dygtig! Hun tog udfordringen med min navle op og resultatet blev så smukt! Virkelig gode forklaringer med hvad hun gør og inden hun gør det. Kan 100% anbefales

28 de julho de 2026

Sindsyg god oplevelse

Sindsyg god oplevelse, fine rene lokaler, virket til og havde styr på tingene 😃 vil bestemt anbefale jer til andre, og køre gerne den vej for at komme igen vis jeg skal havde lavet flere piercinger, hvilket jeg nok ikke er færdige med. 😄😄

20 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mia fra SOGO piercing, er fantastisk.

Jeg har fået lave en Daith og en Flat piercing I dag, i min højere ører.
Det var en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Det var Mia, der lave dem og hun var super sød og gave en fantastisk service oplevelse. Hun sprunget flere gange igennem det, hvis jeg var okay.

Vil 100% kom der igen, næste gang jeg skal have lave en ny.😊

9 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var en god Tålmodighed og en rolig…

Der var en god Tålmodighed og en rolig medarbejdere, god til at forklare hvad der sker og gøre en rolig hvis man er bange for nåle så jeg har virkelig haft en god oplevelse så jeg vil gerne anbefale det her sted hvis du skal have lavet en piecing

4 de julho de 2026

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, dejligste personale som piercede. Hun var dygtig til at forklare, tog sig god tid. Virkelig en god oplevelse, vil helt klart anbefale dette sted til alle.

3 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kone og jeg fik begge 2 lavet en…

Min kone og jeg fik begge 2 lavet en piercing af Isabella, og det var en super behagelig oplevelse. Isabella tog sig virkelig god tid til os, og især til min kone som har voldsom meget angst, Isabella tog det stille og roligt og beroligede min kone meget og forklarede hende hele processen.
Så 5 stjerner her fra og en klar anbefaling til andre.

5 de maio de 2026

Altid den bedste service

Altid den bedste service. Jeg har fået lavet 3 piercinger derinde nu, og jeg har ingen planer om at finde en ny piercer... Snakker dig igennem hele oplevelsen, og de er altid gode til at forklare, hvad der skal foregå. Pæne, men hygiejniske og profesionelle omgivelser.

30 de abril de 2026

Rigtig god oplevelse. 10/10

Super sødt personale som tager sig tid til at forklare processen. Tager højde for ens nervøsitet og udføre et professionelt arbejde. Det er anden gang jeg kommer, og ihvertfald ikke sidste. 10/10 kan klart anbefales.

15 de abril de 2026

Fantastisk personale

Fantastisk personale, samt kundeservice. De her folk har bare styr på tingene og er så søde, imødekommende og professionelle! Elsker at komme der, og vælger til hver en tid dem frem for andre 😁😁

7 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais