SokkenDirect Avaliações 6

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

6 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ruime selectie aan Alfredo Gonzales en snelle levering

Ruime selectie aan Alfredo Gonzales wollen sokken en zeer snel geleverd. Ik had de dag ervoor in de namiddag besteld en de dag erna waren ze al geleverd (in België).
Ze werden wel niet in de brievenbus geleverd (door de lengte van de doos en mijn smalle brievenbus) maar er werd aangebeld. De bezorger was zo snel dat hij het doosje al achter op het terras droog gelegd had voor ik de deur kon openen.

28 de novembro de 2025

6 paar Falke sokken besteld

6 paar Falke sokken besteld, door mijn eigen fout 1 paar verkeerd. Deze teruggestuurd en de goeie alsnog besteld, na een paar dagen geleverd, prima!

19 de novembro de 2025

Snel, vriendelijk

Al vaak mijn sokken besteld bij dit bedrijf.
Altijd snelle levering en door de brievenbus.
De laatste keer was er iets mis, i.p.v verpakkingen met drie paar zat er twee paar per verpakking.
Telefoonnummer was beschikbaar. Zeer vriendelijke persoon aan de lijn (zonder eerst een keuzemenu en muziekje!!!).
Volgende dag waren de ontbrekende sokken binnen.
Superservice!!!!

24 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oneerlijke mensen

Ik had 4 paar sokken besteld elk €16,11 per stuk. Ik heb ze netjes en erg snel binnen gekregen. 1 paar sokken heb ik uit de verpakking gehaald en heb die gepassen. Helaas waren deze sokken niet goed voor mij en heb ik ze alle 4 in de originele doos terug gestuurd. De verpakking van de sokken die ik had aangedaan was een beetje gescheurd. Ik heb helemaal geen mail ontvangen de retour ontvangen was, maar zag een bedrag van €48 van "stichting pay" bijgeschreven was op mijn rekening. Ik heb dat via internet opgezocht en zag dat het van sokkendirect kwam. Ik heb hun een mail gestuurd dat het bedrag niet klopt. Ze gaven antwoord dat ze maar 3 paar sokken terug gekregen hadden, wat natuurlijk niet waar is. Waarom zou ik maar 3 paar terug sturen en er ook nog verzendkosten voor betalen. Als het wel waar zou zijn, hebben ze ook nog eens €0,33 te weinig betaald. Het zijn gewoon oneerlijke mensen. Als ze eerlijk hadden gezegd dat ze de paar sokken waarvan de verpakking gescheurd was niet meer konden verkopen, hadden we misschien de kosten kunnen delen. Gelukkig weet ik dat ik eerlijk ben, en zij weten ook dat ze liegen.

25 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Review Sokken Direct heeft 2 beloften en die komen ze niet na

Review Sokken Direct heeft 2 beloften:
1. Binnen 1 dag bezorgd
Voor 5 uur besteld = morgen in huis.
2. Je pakket past gegarandeerd door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven.

Ik had skistokken nodig, woe 5 februari 13:30 besteld.
Zaterdag 8 februari vroeg vertrokken op wintersport zonder sokken.
Zaterdag middag zijn de sokken bezorgd in een groot pakket bij de buren omdat ze niet door de brievenbus paste.

Waardeloos toch?

5 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Pakje werd niet in de brievenbus geleverd

Sokkendirect garandeert dat de bestelling door de brievenbus past. Daar rekende ik op, want ik kan het pakje -wegens priveomstandigheden- niet afhalen bij een DHL-servicepunt. Echter, de DHL-bezorger had het pakje toch bij een DHL-punt afgegeven. Balen! Nu moest ik iemand inschakelen om het te gaan ophalen.
Ook de daaropvolgende bestelling werd weer niet in de brievenbus bezorgd. Maar het ligt meer aan de DHL-koerier.

4 de fevereiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.