Wij zijn tevreden met Solano. De communicatie vanaf het begin liep fijn, en de montage prima. Reza is zeer hulpvaardig, denkt mee en is oplossingsgericht. De klantenservice van Solano mag blij... Ver mais
Duidelijke in de afspraken Komplete traject vanaf bestelling te volgen. Vriendelijke, nette en behulpzame monteurs die bereid zijn iets extra te doen. Door een blessure kon ik zelf de oude jal... Ver mais
Zeer slechte service/communicatie bij klacht over afstelling en verkeerde montage knik arm scherm. De reactie ontvangen op een google review is een bij elkaar verzonnen verhaal. Onbetrouwbaar bed... Ver mais
Van huis naar thuis? Creëer wooncomfort met maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, horren en vloeren. Solano Wonen levert hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Tot wel 40% goedkoper! Van houten jaloezieën, hordeuren en knikarmschermen tot rolluiken, screens en PVC vloeren. Eén aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo handig!
Simon Vestdijkwei 3, 8914 AX, Leeuwarden, Holanda
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dank Geert en Sibrand voor de service!

Resposta de Solano Wonen
Reza is zeer hulpvaardig, denkt mee en is oplossingsgericht. De klantenservice van Solano mag blij zijn met zo'n kracht.
Persoonlijk zouden wij de producten van Solano aan iedereen aanraden omdat je daardoor zekerheid en betaalbaar product krijgt!

Resposta de Solano Wonen
De reactie ontvangen op een google review is een bij elkaar verzonnen verhaal.
Onbetrouwbaar bedrijf!
Ook uit de reactie blijkt wederom dat ze liegen en onbetrouwbaar zijn!
Ik heb 1x een afspraak afgezegd omdat ze volgens eigen zeggen het niet konden oplossen! Staat zwart op wit!(Ze waren toen al 3x geweest) Pas na contact met de fabriek heeft de monteur het opgelost.

Resposta de Solano Wonen
Onlangs een smart fit pro lijn artikel gekocht. Alles op aanwijzingen via hun website opgemeten. Juiste selectie gemaakt m.b.t. de uitvoering die van toepassing is op onze situatie. (Schuine of rechte glaslatten). Levering is prima gegaan, maar de passing en montage klopt voor geen meter. Ten eerste montage van de clips werkt niet zoals wordt gemeld op de website. (Magneet bevestiging gaat niet volgens hun eigen zeggen ivm de schuine glaslatten). Vervolgens is de maatvoering niet naar wens en het frame heeft naar mijn mening te veel ruimte aan de binnenzijde. Ik ben geen noob en heb geen 2 linker handen.
De geboden oplossing om toch maar magneet bevestiging toe te passen, gaat dan wel weer extra geld kosten. Kortom:
Smart fit pro gaan wij in ieder geval niet meer bestellen bij Solano.

Resposta de Solano Wonen
Prettige geholpen door Reza van de klantenservice

Resposta de Solano Wonen
Na een storing aan een van de rolluiken, geweldig geholpen door de servicemonteurs Remco en Marco.
Netjes, aardig, beleefd en vakkundig is ons probleem verholpen.

Resposta de Solano Wonen
Snelle levering en montage. Sibrand en Geert zijn vriendelijke en vakkundige monteurs die de klus snel en netjes geklaard hebben.
Zeer tevreden

Resposta de Solano Wonen
Had contact gezocht i.v.m. een defect aan één van onze rolluiken. Via Reza kreeg ik het verzoek en advies om eerst zelf even te kijken of het op te lossen was. Met haar hulp heb ik het uiteindelijk kunnen oplossen. Het rolluik hoeft niet voor reparatie te worden opgehaald- duurzaam 😉. - en werkt weer zoals het behoort. Direct alles even goed schoongemaakt en ik hoop er weer jaren zorgeloos plezier van te hebben. Nogmaals dank Solano en in het bijzonder Reza!

Resposta de Solano Wonen
Goede service vanuit de verkoper. Gordijnen en plisségordijn zijn naar tevredenheid geplaatst door de nette monteurs

Resposta de Solano Wonen
Goed te woord gestaan in de winkel, ze nemen ook de tijd voor je. Bij bestelling duidelijke uitleg over bestelprocedure. Vriendelijk montageteam welke keurig werk levert. Na montage waren er nog vragen, hiervoor vriendelijk telefonisch te woord gestaan door de klantenservice.

Resposta de Solano Wonen
De screen is netjes en vlot geplaatst. De communicatie erom heen was prima. En bij vragen kregen we een helder en duidelijk antwoord. Credits naar Remco en Marco

Resposta de Solano Wonen
Monteurs waren vriendelijk, netjes en vakkundig. Klus geklaard binnen no time. Alle afval meegenomen. Zeer tevreden over de service en de geleverde producten.

Resposta de Solano Wonen
Goede service en klantvriendelijk.
Bedankt Remco en Marco

Duidelijke in de afspraken
Komplete traject vanaf bestelling te volgen.
Vriendelijke, nette en behulpzame monteurs die bereid zijn iets extra te doen. Door een blessure kon ik zelf de oude jaloezieën niet demonteren en hebben Geert en Sibrand dit kosteloos voor ons gedaan.
Scherpe prijs stelling.
Snelle levering en montage.
Zeer tevreden over de mensen van
Salano en het bedrijf.

Resposta de Solano Wonen
Sibrand en Geert waren mooi op tijd. Alles uitgepakt en perfect gemonteerd. Alle troep netjes weer meegenomen.
Goede uitleg gehad over de werking

Resposta de Solano Wonen
Snel en goed afgeleverd vakwerk van het plaatsen van een markies door twee aardige mannen.

Resposta de Solano Wonen
Zeer tevreden met afwikkeling van het bestelde product

Resposta de Solano Wonen
We werden keurig op de hoogte gehouden van de vordering van het product en wanneer er een afspraak gemaakt kon worden voor inmeting en plaatsen.

Resposta de Solano Wonen
Telefonisch altijd goed geholpen door de medewerkers.
De 2 Medewerkers t.w Sybrand & Geert, die zowel de handmatig te bedienen als de elektrisch bedienbare duo plissé gordijnen gemonteerd hebben, zijn klantvriendelijk en vakkundig.
Leggen geduldig uit hoe de duo plissegordijnen te bedienen zijn.
Ruimen /nemen de afval ook gelijk netjes op/mee.
Een v.d monteurs heeft een kapotte bevestiging ophangsysteem ontdekt bij levering en gelijk ook melding gedaan en nieuwe besteld mij leverancier 👍🏽
Desbetreffende duo plissé gordijn is voorlopig wel opgehangen in afwachting op het nieuwe onderdeel.

Resposta de Solano Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.