Solarlampkoning Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al meerdere solar buitenlampen van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Eén ervan is na jaren gebruik stuk gegaan en ik wilde deze graag vervangen. Er was iets mis met de nieuwe verlichting... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De service van Solarlampkoning is fantastisch. Er wordt heel snel gereageerd op mails, en deze worden netjes afgewikkeld. Ik had een probleem met mijn tuinverlichting en dit is keurig opgelost. Ik be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Probleem met 3 zonnepaneeltjes. Mijn grote teleurstelling gewoon willen uiten via mail, met foto's, en boven alle verwachtingen in werd dit mooi rechtgezet. Bovendien werd ik altijd vriendelijk geholp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

286 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Behulpzame klantenservice

Omdat snoer met lampjes niet werkte heb ik contact opgenomen met de klantenservice.
Er werd snel gereageerd en omdat probleem niet te verhelpen is, wordt er een snoer opgestuurd.

Blij met snelle service 😁

5 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb het als erg positief ervaren dat…

Ik heb het als erg positief ervaren dat uw medewerkers op een constructieve manier met mij mee hebben gedacht.
De email correspondentie liep op rolletjes en was er vriendelijk van toon.
Voorbeeld voor andere leveranciers!

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice met snelle terugkoppeling.

Nadat ik afgelopen zomer 8 lampen had besteld bleek dat 1 ervan nu niet meer functioneert. Na een klein misverstand in de communicatie in het begin is dit toch keurig opgepakt door de klantenservice en is er een passende oplossing gevonden. Ze reageren heel snel! En in mijn geval zelfs in de avond. Hulde daarvoor, ik ben tevreden.

30 de janeiro de 2025

Gewoon Goed!

Goede aanbieding van producten van goede prijskwaliteit. Gekocht product werkt zoals verwacht.
Goede klantenservice.

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaasch

Solar lampen gekocht voor in de tuin. Na 1 jaar komt er water in de (led) lamp, de draden in de lamp verroesten en water is ook bruin.
Volgens de klantenservice kan dit geen kwaad en ik moet de lamp maar 48 uur in de zon leggen..Top service.
Bij een vorige serie lampen is mij precies hetzelfde verteld, toen waren de zonnepaneeltjes dusdanig wit geworden dat ze overdag blijven branden.

19 de janeiro de 2025
logotipo da Solarlampkoning

Resposta da Solarlampkoning

Bedankt voor uw review!

Als allereerst wil ik u benadrukken dat water in de lamp geen kwaad kan. De solarlampen hebben een IP-waarde wat ze geschikt maakt voor buiten, wat inhoudt dat de toegang naar de batterij waterdicht is. Bij het zonnepaneel of de leds zelf kan inderdaad water komen. Geen zorgen! Het water zal met mooi weer vanzelf verdampen.

Brand de lamp op dit moment nog wel? Zo niet, wil ik u vragen om de lamp voor 48 uur uit te zetten en in de zon te leggen/onder een lamp te leggen. De lamp krijgt dan namelijk een boost en zal de batterij opgeladen worden. Tevens zal de lamp naar verwachting hierna weer goed functioneren.

Is dit niet het geval, en brand de lamp niet meer? Dan verneem ik dat graag van u en zullen we samen tot een passende oplossing komen!

Louise

top service!

Ik heb een Solarlamp Fakkel gekocht bij Solarlamplkoning. Het leek erop dat de lamp de setting van mijn favoriete stand niet handhaafde. Na mijn melding, heeft Solarlampkoning niet alleen het probleem onderzocht, maar kwam tot de conclusie dat het misschien te maken had met de hoeveelheid invallend licht of dat het te maken had met een defect in de lamp dat ik ontving. Ze stuurden me meteen een nieuw lamp! Dit is top, TOP service! Bedankt.

11 de janeiro de 2025

Defect -> nieuwe lamp

Na installatie gemerkt dat de sensor kapot was van een bouwlamp.
Na enige info uit te wisselen via mail heb ik een nieuwe lamp opgestuurd gekregen.
Prima communicatie en service.

21 de novembro de 2024

Mooie lampen

Mooie lampen, zeer correct en keurig bedrijf. Als er een probleem is lossen zij dit heel goed op. Zeer tevreden en ga zeker nog eens wat bestellen.

6 de novembro de 2024

Perfect opgelost

PostNL was mijn pakket kwijtgeraakt. Dit heb ik ‘s avonds aangegeven bij Solarlampkoning. Binnen een half uur kreeg ik een reactie dat hetzelfde product opnieuw gestuurd zou worden. De dag erna was het al onderweg. Wat een top service!

4 de setembro de 2024

Goed bereikbaar via mail

Goed bereikbaar via mail, ook direct antwoord.
Goed advies en er wordt gelijk voor een oplossing gezocht.Dit kom je niet vaak meer tegen.
Ook snelle levering, helemaal top.

23 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.