Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel erg tevreden bij Solavi, ze hebben heel mooie aanbieding leuke preisjes En ze leveren neetjen ingepaakt en woord altijd neetjes op tijd geleveerd ik ben heel erg blij mee ik samen met mi... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

25 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

3,0

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTER Solavi is de nieuwe naam van…

Solavi is de nieuwe naam van onbetrouwbare en oplichtende Nole parfums. Ik krijg nog steeds veel geld van hen omdat ze mij fake parfums hebben verkocht. Ik heb de fakes netjes teruggestuurd en nooit meer iets van ze gehoord. Echt walgelijk dat deze mensen bestaan en hard werkende mensen gewoon keihard oplichten bah.

2 de julho de 2026

Geen reactie

De klantenservice reageert niet op mails.
Ik heb de fles parfum die ik kapot ontvangen heb, retour gestuurd.
Ik ben benieuwd of het opgelost wordt.

19 de junho de 2026

niet betrouwbare site!

Hermes wordt voorgesteld als een fles parfum aan een zeer scherpe prijs. Bij levering gaat het echter over eau de toilette aan een zeer dure prijs!! dit lijkt mij eerder oplichting dan een betrouwbare site. 2 keer kijken voor je iets koopt!
En na gebruik van de eau de toilette kan je met zekerheid zeggen: gewoon nepparfum!

30 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas was mijn ervaring met Solavi…

Helaas was mijn ervaring met Solavi zeer teleurstellend.

Ik heb twee bestellingen geplaatst. Eén van de bestellingen werd onvolledig geleverd: er ontbrak een parfum.

Zodra ik het pakket had ontvangen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Sindsdien heb ik drie tot vier e-mails gestuurd om dit probleem te melden en om een oplossing te vragen. Tot op heden heb ik echter geen enkele reactie ontvangen.

Ik heb ook mijn twijfels geuit over de kwaliteit van één van de ontvangen parfums, omdat de geur veel minder lang bleef hangen dan ik gewend ben van hetzelfde parfum dat ik eerder bij erkende verkooppunten heb gekocht. Ook hierover heb ik nooit een antwoord gekregen.

Tot op vandaag heb ik het ontbrekende parfum niet ontvangen, geen terugbetaling gekregen en zelfs geen reactie van de klantenservice ontvangen.

Het meest teleurstellende is niet alleen de onvolledige levering, maar vooral het volledig ontbreken van klantenservice. Wanneer een bedrijf zijn klanten volledig negeert, is het erg moeilijk om er nog vertrouwen in te hebben.

Ik hoop dat Solavi eindelijk contact met mij opneemt en dit probleem zo snel mogelijk oplost.
Bestelling #6424

14 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Solavi twee parfums besteld

Ik heb bij Solavi twee parfums besteld. De flessen en verpakkingen lijken op het eerste gezicht origineel, maar de inhoud is dat absoluut niet. Ik heb de geuren vergeleken met mijn originele flessen en het verschil is enorm. De geur, kwaliteit en houdbaarheid komen totaal niet overeen.

Voor mij voelt dit als oplichting . Er is betaald voor wat originele parfum lijkt, maar ik heb een product ontvangen dat daar in mijn beleving niet aan voldoet. Ik eis daarom per direct terugbetaling van het volledige aankoopbedrag. Als dit niet wordt opgelost, zal ik mijn ervaring delen via verschillende reviewplatforms en de bevoegde instanties informeren. Kijkuit niets kopen daar grote oplichters

20 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel erg tevreden bij Solavi

En ze leveren neetjen ingepaakt en woord altijd neetjes op tijd geleveerd ik ben heel erg blij mee ik samen met mijn dochterjes😁👍

29 de junho de 2026

Erg erg tevreden

Ik heb hier een aankoop gedaan en ben erg tevreden over de service. Alles verliep vlot en zoals afgesproken. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De bestelling werd correct afgehandeld en ik voelde me als klant goed geholpen. Ik ben erg tevreden en zou dit bedrijf zeker aanbevelen

12 de junho de 2026

Fraude!!

nep parfum, alles is nep, dat is fraude! ik heb al 3 parfums gekocht en allemaal nep!!

19 de junho de 2026

NEP PARFUM!

Helaas een teleurstellende ervaring. Ik heb twee Xerjoff-parfums besteld vanwege de scherpe prijzen. De geur lijkt in eerste instantie op het origineel, maar de projectie en houdbaarheid komen totaal niet in de buurt. Ook de fles en verpakking vertonen duidelijke verschillen ten opzichte van authentieke Xerjoff-producten.

Voor mij roept dit serieuze twijfels op over de authenticiteit van de ontvangen parfums. De lage prijzen bleken achteraf helaas te mooi om waar te zijn. Ik zal hier niet opnieuw bestellen.

18 de maio de 2026

authenticiteit parfum.

Recent heb ik via hun website een fles Xerjoff Erba Pura besteld. Omdat ik deze geur al eerder in een fysieke winkel heb gekocht, kon ik beide versies goed met elkaar vergelijken.

Helaas merk ik een duidelijk verschil in kwaliteit en performance. De geur van de fles die ik van solavi heb ontvangen vervaagt al na ongeveer 1 à 2 uur, terwijl de originele versie die ik uit de winkel heb vrijwel de hele dag aanwezig blijft, soms zelfs tot 24 uur(hier staat de parfum ook bekend om). Dit verschil is naar mijn ervaring erg opvallend en roept bij mij twijfels op over de authenticiteit van het product.

Op hun website staat vermeld dat de parfums authentiek zijn. Op basis van mijn vergelijking lijkt dat in dit geval echter niet het geval te zijn.

18 de maio de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.