Solberga Teknik Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Företaget har en enastående support svarade i chatten omgående och hjälpte mig hela vägen. Fantastisk hjälp och trevligt bemötande. Matchade även lägsta pris på pricerunner medans vid chattade! Bestäl... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

46 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Total ignorans och brist på professionalism!!!

På sin webbplats informerar Solberga Teknik att leveransen tar 1 till 3 dagar, men min beställning som jag gjorde den 10 juni på morgonen är fortfarande under behandling och jag får inga svar på mina mejl! Jag ville ha snabb leverans och betalade 199 kronor för hemleverans! Total ignorans och brist på professionalism!!!

10 de junho de 2025

Bra service

Bra service, snabb leverans och fina råd till kund. Jag är nöjd.

17 de novembro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så mycket Gustavo för ditt fina omdöme :)

Kanonservice

Kanonservice , mycket trevligt bemötande👍👏👏

26 de outubro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så mycket för ditt fina omdöme Jan-Ulf!

De gläjer oss att du är nöjd! :)

Grym support och bemötande

Support i världsklass och snabb frakt! Lär bli fler beställningar härifrån 5/5

19 de outubro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så mycket för ditt fina omdöme :)

Snabba leveranser

Snabba leveranser, trevligt bemötande

11 de outubro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack för ditt fina omdöme på Trustpilot, de glädjer oss verkligen att du är nöjd! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och korrekt service...

6 de outubro de 2021

Hej Affe!

Tack för ditt fina betyg, de glädjer verkligen att du är nöjd med servicen! :)

Bästa kundservice.

5 de outubro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så mycket för ditt fina betyg, de värmer att höra att du är nöjd!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lång leveranstid paketet stod i…

Lång leveranstid paketet stod i Eskilstuna 5 dagar innan den kördes ut DHL

30 de setembro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack för ditt betyg Arto :). Vi beklagar verkligen detta, men DHL's lokala hantering av paket är tyvärr inget vi kan påverka.

Problemet här som DHL förklarade för oss var att detta var pga att dem inte har daglig leverans till ditt område.

Väldigt beklageligt att DHL inte har det och vi har även erbjudit dig en rabattkod som kompenstation för detta.

Hoppas du har förstålse att detta ligger utanför vår kontroll.

Jättesnabb leverans!

Jättesnabb leverans! Fick min beställning på under 24 timmar.
Mycket bra bemötande på telefon.

22 de setembro de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så jätte mycket Fredrik för dina fina ord!

De glädjer oss att du är nöjd med servicen och leveransen :).

mycket bra

mycket bra. Snabb leverans

4 de agosto de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack så mycket för ditt fina betyg & välkommen åter :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lite strul med hemsidan men blixtsnabb…

Lite strul med hemsidan men blixtsnabb leverans och bra kommunikation. Kan rekommenderas!

28 de julho de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack för ditt fina betyg & välkommen åter! :)
Ang sidan så håller vi på att bygga om och förbättra sidan, beklagar strulet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba svar på frågor och omgående…

Snabba svar på frågor och omgående leverans.

3 de julho de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack Thord för ditt fin betyg, de uppskattas verkligen! :)

Top service

Fantastiskt upplevelse

6 de junho de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Tack Arben för ditt fina betyg, de uppskattas verkligen! :)

16 dagars leveranstid

16 dagars leveranstid. Hör inget från företaget innan jag tar kontakt själv efter 6 dagar. Sägs att leveransen är skickad och ska vara hos mig dagen efter. Kommer inte. Hör av mig igen. Blivit fel hos leverantör som ska höra av sig måndagen efter om när den kan levereras. Hör inte av sig. Trevligt bemötande i telefon och via mail, dock utan att lösa problemet. Usel logistik. Så tyvärr kan jag inte ge ett högre betyg...

6 de maio de 2021

Resposta da Solberga Teknik

Hej William! Tyvärr så har leverantören haft väldiga problem med leveranserna dom sista veckorna och pga att dessa har varit slut i lager så beställs dessa från leverantör. Vi ber så klar så hemskt mycket om ursäkt för detta både från oss och hanteringen från vår leverantör!. Vi jobbar stenhårt med att förbättra logistiken och pga att leverantören har haft oörhört högt tryck så hoppas vi att detta skall lösas inom snar framtid! Vi har idag uppdaterat din beställning med spårningsnummer och enligt fraktbolaget så ska ditt paket bli levererat idag! :) Önskar dig en fortsatt fin dag! :) Mvh Mattias Andreasson - Solberga Teknik