Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijke informatie, product snel geleverd. Zelf blauwdruk maken was eenvoudig en de zolen kwamen daarna snel. Zien er goed uit, mooi materiaal en in brievenbus bezorgd. Makkelijk om ze op maat te... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had door het lopen op oude sportschoenen een blessure aan mijn knieën opgelopen. Na de aanschaf van nieuwe schoenen heb ik bij Solemades steunzolen gekocht. Het maken van een afdruk van mijn voete... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aangezien mijn oude steunzolen ongeveer 2 jaar oud waren moesten deze nodig worden vervangen. Al snel kwam ik op de site van Solemades. Bestelling geplaatst en de volgende dag had ik de attributen al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik deze steunzolen nu ongeveer een half jaar en ze doen precies wat ze moeten doen. De maat 42 volleybal steunzool past precies in mijn maat 42 2/3 volleybalschoenen. Ze zorgen voor een stabie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de sapatos ortopédicos

Solemades, online steunzolen op maat gemaakt. Door onze unieke online configurator te combineren met een blauwdruk die je zelf thuis kan uploaden zijn onze steunzolen altijd perfect op maat. Onze online methode voor het bestellen van steunzolen is uniek in Nederland en ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring in de orthopedische technologie. Je kunt met behulp van onze configurator steunzolen laten maken zonder dat je de deur uit hoeft! Je gegevens en zelfgemaakte blauwdrukken combineren wij tot een volledig individueel product, maken we in onze eigen werkplaats en sturen we binnen 5 werkdagen naar je toe. 100% tevredenheidsgarantie!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

76 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met mijn steunzolen die…

Heel tevreden met mijn steunzolen die ik gebruik in mijn fietsraceschoenen. Heb ik speciaal laten maken voor het fietsen daar de druk op je voeten tijdens het fietsen toch anders is dan bij gewoon lopen. Heb er veel baat bij en tot nu toe tijdens een fietsrit geen pijnlijke voeten.

18 de agosto de 2025

Resposta de Solemades

Ik ben blij om te lezen dat de steunzolen goed werken en je geen pijnlijke voeten ervaart tijden het fietsen. Bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De informatievoorziening was duidelijk…

De informatievoorziening was duidelijk en ik kon al mijn wensen doorgeven. De zolen zijn (op mijn verzoek) extra dun, waardoor ze goed in m’n schoenen passen. De ondersteuning is wel iets minder dan van de zolen die ik bij een andere therapeut heb aangeschaft, maar niet onoverkomelijk.

14 de junho de 2025

Resposta de Solemades

Hartelijk dank voor je positieve review, Ilse! Fijn om te horen dat de informatievoorziening duidelijk was en dat de zolen goed in je schoenen passen. Dank ook voor je eerlijke feedback over de ondersteuning. Bij een volgend paar kun je gerust aangeven hoe we dit kunnen verbeteren, we denken graag met je mee om de zolen nog beter op jouw wensen af te stemmen.

Fijn, snel en goed.

Hardstikke fijn en hardstikke snel een paar steunzolen op maat besteld en geleverd gekregen.
Mooie kwaliteit zool ook, prettig om op te lopen.
Ik mis wel de interactie met de makers. Ik wil graag begrijpen wát deze zool precies doet voor mijn voetprobleem (bunionettes) en die informatie komt niet vanzelf mee.
Nagekomen: binnen 1 dag na deze reactie en een vraag van mij kreeg ik uitgebreide uitleg!

Resposta de Solemades

Dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat de steunzolen goed bevallen.

We begrijpen je wens voor meer persoonlijke interactie. Omdat het een online product is, bieden we service via onze website, de configurator, mailings, video’s en de klachtenwijzer. Wil je toch liever echt volledig persoonlijke interactie? Dan kun je altijd terecht bij ons moederbedrijf Loopvisie, waar onze orthopedisch technologen je graag helpen.

Met betrekking tot je vraag hebben we inmiddels een uitgebreide reactie en onderbouwing gestuurd per mail. We hopen dat daarmee alle vragen zijn verholpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima steunzolen online besteld!

Erg tevreden van de praktische aanpak. Door het online blauwdruk systeem moest ik niet langs om een afdruk te maken van mijn voeten. Niet veel later thuis mijn steunzolen ontvangen!

16 de julho de 2025

Resposta de Solemades

Hartelijk bedankt voor je positieve review, Dennis. Altijd fijn om te ontdekken dat onze klanten enthousiast zijn over onze methode!

Wat een verademing!

Wat een verademing!
Eindelijk aangepaste zolen die in 1x goed zitten
En heerlijk vanuit huis te bestellen en thuis gestuurd krijgen
Daarbij komt ook nog dat ze een stuk voordeliger zijn
Na een maand gelijk een tweede paar aangeschaft zodat ik 1 paar in mijn wandelschoenen kan laten zitten
Wel zo handig omdat ik dagelijks loop
1 klein min puntje, ze kraken als ik ze in mijn sneakers draag,maar dat heb ik inmiddels opgelost met wat menthol poerder te strooien onder de zooltjes

5 de agosto de 2025

Resposta de Solemades

Wat goed om te lezen dat onze maatwerk steunzolen zo goed bevallen. Hartelijk bedankt voor de prachtige review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Online makkelijk besteld en 5 dagen…

Online makkelijk besteld en 5 dagen later had ik ze al in huis. Ze lopen echt heerlijk en de kwaliteit is top. Hier ga ik vanaf nu altijd mijn steunzolen bestellen!

Resposta de Solemades

Bedankt voor de enthousiaste review! We vinden het fijn om te lezen dat de steunzolen zo goed bevallen.

Goede steunzolen en zo'n 25% goedkoper

Op een praktische manier wordt per post / digitaal informatie verzameld over de steunzool die op maat wordt gemaakt.
Snel na ontvangst van deze informatie wordt de steunzool geproduceerd en opgestuurd. ik merk directe steun onder mijn voeten en sterke vermindering van de klacht. De zolen van Solemades zijn gemiddeld 25% goedkoper!

Resposta de Solemades

Hartelijk bedankt voor de positieve review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden over de steunzolen van…

Erg tevreden over de steunzolen van Solemades, om die reden had ik een tweede paar besteld.
Helaas waren daar wat problemen bij de bezorging, volgens PostNL was hij afgeleverd maar dat was nooit gebeurd, het pakketje was dus verdwenen.

Nadat bleek dat het wachten op een oplossing van PostNL een kansloze zaak is, heeft Solemades een nieuw paar opgestuurd.

Aanrader!

17 de julho de 2025

Resposta de Solemades

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons product en onze service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met de (dunne) steunzolen!

Ideaal dat je vanuit huis de steunzolen kunt aanvragen en daarna een ‘bestel-kit’ met zeer goede instructie krijgt toegestuurd. De zolen heb ik vervolgens zeer snel ontvangen en ik merk dat mijn lichte hallux valgus nauwelijks tot geen pijn meer geeft. Zeer tevreden met de (dunne) steunzolen!

Resposta de Solemades

Hartelijk bedankt voor de positieve review. We zijn blij te lezen dat onze steunzolen je klachten hebben verminderd!

Geen valse beloftes

Solemades belooft veel en maakt het ook waar! Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke product. Uiteindelijk had ik een maatje te groot besteld, maar met behulp van de meegeleverde instructies kon ik de zooltjes moeiteloos aanpassen. Op deze manier heb ik op een makkelijke en goedkope manier, nieuwe steunzolen gekregen.

27 de junho de 2025

Resposta de Solemades

Beste meneer Zijlstra, Hartelijk bedankt voor de prachtige review. We zijn blij dat onze unieke werkwijze ook voor jou goed heeft gewerkt, zodat je op een betaalbare manier toch uitstekende maatwerk steunzolen hebt kunnen krijgen.

Prima service

Prima service! Het maken van een voetafdruk vraagt even wat handigheid, maar het werkt prima. Zooltjes werden snel geleverd en zitten goed. Met zooltjes minder klachten van mijn Mortons Neuroom.

27 de junho de 2025

Resposta de Solemades

Beste Sjoukje, hartelijk bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je klachten verminderd zijn!

de zolen zitten zo fijn

de zolen zitten zo fijn! heb veel minder last van mijn rug! ik wou dat ik dit website eerder had gevonden.

30 de abril de 2025

Resposta de Solemades

Beste, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat onze zolen zo'n positief effect op je hebben!

Top zolen

Top zolen zitten lekker en precies wat ik nodig had. Knie klachten weg, rug pijn weg en loop weer recht met mijn enkels. Snelle service en makkelijker te bestellen.

23 de abril de 2025

Resposta de Solemades

Hartelijk dank voor deze prachtige review! We vinden het erg fijn om te lezen dat niet alleen uw klachten zijn verholpen, maar dat u ook tevreden bent over onze service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet aan beginnen!

Zolen werden niet binnen de beloofde termijn geleverd, en hiervan werd ik ook niet op de hoogte gehouden. Zelf maar achteraan gebeld en niet veel wijzer geworden. Uiteindelijk een paar dagen later wel een mail met verzendbevestiging ontvangen.

De geleverde zolen waren vervolgens voor mij niet in de juiste breedtemaat, en na het opnemen van contract ook niet in leest H leverbaar. Medewerker geeft ook aan dat naar zijn mening de maatvoering kloppend is voor mijn voeten, terwijl er twee tenen niet op de zool passen. Maatwerk is het dus zeker niet!

Indien je echt steunzolen nodig hebt, doe jezelf een plezier en ga naar een podotherapeut met erkende opleiding. Goedkoop is in het geval van solemades echt duurkoop.

Het aankoopbedrag werd wel op korte termijn terug gestort. Dat was dan wel het enige positieve aan mijn ervaring.

18 de junho de 2025

Beste anoniem,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg spijtig om te horen dat uw ervaring met Solemades niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze oprechte excuses daarvoor.

Wij vervaardigen de zolen met uiterste zorg en precisie door gediplomeerde orthopedisch technologen.

Toch is het, zoals bij elk online maatwerkproduct, mogelijk dat het in sommige gevallen niet direct goed gaat. Juist daarom bieden wij onze gratis aanpasservice aan, zodat we waar nodig de zool kunnen bijstellen of verbeteren.

U heeft ervoor gekozen het aankoopbedrag terug te laten storten, wat wij uiteraard respecteren. U heeft ons product daarmee eigenlijk gratis kunnen proberen. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat we u niet alsnog hebben kunnen helpen met een passende oplossing.

Uw opmerking over de maatvoering nemen we serieus. Maatwerk betekent voor ons dat de zool optimaal moet aansluiten bij uw voeten en situatie. We willen u daarom alsnog graag uitnodigen voor een fysiek consult. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We helpen u graag verder, persoonlijk en vakkundig.

Snelle en perfecte service

Na een paar jaar was ik weer aan nieuwe steunzolen toe.Ik liet ze altijd aanmeten via een voetspecialist,maar via Solemades ging het door het online bestellen veel sneller en was ik bijna de helft goedkoper uit. Ze zitten perfect en ik was direct van m'n klachten af.
Volgende keer bestel ik ze weer via Solemades.

27 de janeiro de 2025

Resposta de Solemades

Bedankt voor uw mooie review, meneer Verweij. Fijn dat u goed geholpen bent met onze online maatwerk steunzolen!

Heel blij mee

Heel blij mee! Snelle verzending en ze zitten perfect. Ik merk echt verschil tijdens het lopen!

5 de junho de 2025

Resposta de Solemades

Bedankt voor je mooie review, Selisa! Fijn om te lezen dat je verschil merkt, daar doen we het voor!

Fantastisch!

In 1 woord: fantastisch!!! Zeker aan te raden!

Resposta de Solemades

Bedankt voor je enthousiaste review Kirsten!

Prima zolen

Prima zolen, zelfs beter dan die ik heb laten aanmeten bij een arts.

Resposta de Solemades

Dankjewel voor deze prachtige review Chris. We zijn heel erg blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze steunzolen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en vlotte ervaring bij Solemades

Mijn steunzolen besteld bij Solemades en ben er zeer tevreden mee! Het bestellen ging vlot en de zooltjes kwamen snel binnen nadat ik de blauwdruk heb gestuurd. De zooltjes lopen erg fijn en heb ze makkelijk kunnen aanpassen aan mijn sneakers. Top!

26 de maio de 2025

Resposta de Solemades

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de steunzolen en onze service!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.