Solproffset i Skandinavien AB Avaliações 239

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dålig produktbeskrivning som gjorde att jag fick skicka tillbaka min produkt. De sålde en gammal generation av Dongle till min växelriktare. Och de har inte gratis returer. EDIT: Jag har fått... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har bara positiva lovord att ge till Solproffset i Skandinavien AB. Ärligare och duktigare solproffs kan man knappast hitta bland det enorma utbudet av solföretag i Sverige. Hos Solproffset känner... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevligt och bra bemötande. Trots en del justeringar och förändringar under vägen var det inga problem utan allt gick smidigt. Det gick också mycket bra med kommunikationen och jag fick alltid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para energia solar
  2. Atacadista de Baterias
  3. Empresa de energia solar
  4. Empreiteira de energia solar
  5. Usina solar fotovoltaica

Vi är ett heltäckande solcellesföretag som erbjuder installation av solceller och solcellsbatterier i stockholm med omnejd. Vi är även en heltäckande grossist som säljer allt ifrån solpaneler, växelriktare samt montagematerial. Vi säljer inom hela norden med eget lager i södra stockholm där vi lagerför våra produkter. Vi har även butik och möjlighet till avhämtning direkt i vår lagerbutik i tullinge.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

239 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har nu skrivit två mejl om ett…

Jag har nu skrivit två mejl om ett batteripaket jag är intresserad av.
Skrev det första mejlet för ungefär en månad sedan och det andra för fyra dagar sedan.
Har fortfarande inte hört från företaget.
Kent Petersen

18 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fredrik en mycket trevligt och bra kille!

Ett trevligt och bra bemötande. Fick bra hjälp när jag skulle installera mina första batterier efter montage av solceller. bra kommunikationen och jag fick alltid svar snabbt. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Solproffset. Så bra att jag har köpt och kompletterat mina första 20kw batterier med ytterligare 20kw Mvh en nöjd Johan

3 de março de 2026

Dålig produktbeskrivning

EDIT: Jag har fått jättebra hjälp direkt av Solproffset efter att jag lämnat ett omdöme på 2* och de till och med pratade med Huawei för att förstå mitt problem bättre. Otydligt vilken produkt jag skall ha, men det är inte Solproffsets fel. Uppdaterar betyget till 5*.

Dock, fortfarande lite tråkigt att returer kostar, man är inte van vid det på onlineköp längre.

Ovanligt fint och snabbt agerat vid dålig recension, vilket jag verkligen uppskattar.

1 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Väldigt oprofessionellt!!!

Väldigt oprofessionellt!!!
Bestämde ett hemmabesök gällande batterilösning med företaget.
En ung trevlig kille kom till oss och presenterade lösningen.
Han skulle skicka en offert dagen efter.
Nu har det gått mer än en månad och fortfarande ingen offert. Jag även undrade sms-ledes varför dröjer det så länge. Ändå tyst.

Oseriöst.

19 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.