Sophie Amsterdam Avaliações 68

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb mijn pakje wel gekregen maar echte oplichters. Zogezegd winkel in A'dam maar komt uit China. Brol dus. Slechte kwaliteit, scheef aan elkaar gestikt, enz. Wel reactie op mail gekregen hoe ik het... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongelofelijke oplichters achter deze webshop. Profileren zich als zijnde Nederlandse webshop maar de kleding die je besteld komt uit China. Kwaliteit nog slechter dan bij AliExpress. Retourkosten (€10... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit absoluut niet volgens de foto's! Zelfs de borduursels kwamen niet overeen. Ook de kleur was joggingsbroekgrijs in plaats van bruin. Retourneren moet naar de fabriek. Gedeeltelijk mijn geld... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Duurde erg lang. Maat klopte niks van. Bij retourneren moet je het op eigen kosten terugsturen naar China en betaal je verzendkosten tussen de €25 en €50. Belachelijk. Ik koop hier nooit iets.

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

68 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeer slecht

22 de outubro de 2025

Nooit iets gekregen

Nooit iets gekregen. Na 6 weken ook geen reactie en blijkt bedrijf in rook opgegaan- of met de winst vandoor.
Geld terug gevraagd- en toen bleek mijn track and trace niet meer in werking....Ben er ingetrapt.
Oplichters!

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jas besteld (puffer) voor de zekerheid…

Jas besteld (puffer) voor de zekerheid een xl besteld, ik heb maat L.
Buiten het feit dat hij totaal niet op de jas op de foto lijkt, is hij véél en veel te klein valt als een maat M.
Ergste van alles, zaten geen labels aan bij aankomst, retour zenden voor eigen kosten 33euro, de jas was 79.95, wat een oplichters,.
Meerdere mails gestuurd, geen antwoord
Dit zijn oplichters,

21 de janeiro de 2025

Alles met "soof" in hun naam is 1 persoon, alles uit China en nep

Ik denk dat ze iedere maand een andere naam aannemen, Soof Amsterdam of By Soof (ook in Amsterdam). Beide konden niet meer opboksen tegen de concurrentie met de grotere winkelketens. Het leek zo echt en ik stuitte erop via Google met als zoekopdracht 'blouse'. Ik tuinde et met open ogen in. Vandaag (3 weken na mijn bestelling) pakket binnengekregen. Rechtstreeks uit China. Alle Chineze stickers hebben ze geprobeerd eraf te halen maar her en der zat nog wat. Mijn satijnen blouse is gewoon een polyester pyjama ding met veels te korte mouwen. En mijn "gevoerde flanellen houthakkers vest" is een dun, polyester NIET gevoerd votje.
Ik wilde ze bellen, want telefoonnummer, email etc. was gewoon in Nederland. Maar.... ze zijn gesloten, dicht, weg, foetsie. Zo gevaarlijk dit. Kan niet begrijpen dat dit niet harder wordt aangepakt. Velen met mij, worden zo opgelicht. Ongelooflijk. Dus iets met Soof.... NIETS BESTELLEN!!!!!

20 de janeiro de 2025

Jas besteld ongeveer 2 weken geleden

Jas besteld ongeveer 2 weken geleden, zag er op de foto mooi en warm uit. ( winterjas stond er ook bij) Het is gisteren binnen gekomen.... de jas is het geld zeker niet waard! Zag er uit als een voorjaars jas. Ben zwaar teleurgesteld!

17 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit absoluut niet volgens de…

Retourneren moet naar de fabriek. Gedeeltelijk mijn geld teruggekregen na mailcontact (vasthoudend van mijn kant, traag van hun kant).

22 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn schoen zijn al een maand niet…

Mijn schoen zijn al een maand niet geleverd, verwacht dat het ook niet gaat gebeuren.
Hopelijk krijg ik de schoen nog verzonden. Dan pas ik deze ervaring aan.
Je kunt het bedrijf niet bellen en geven geen reacties via de Email s.

4 de setembro de 2024

Elise-amsterdam

Volgens mij heet dit nu elise-amsterdam?! Oplichters! Mega slechte kwaliteit kleding en geen respons op mail

16 de julho de 2024

2 flodderige beige Mira jassen ipv een rode

2 flodderige beige Mira jassen.
Van meet af aan was ik niet tevreden over het artikel. Zeer flodderige jas, niet te vergelijken met jullie voorbeeld op internet.
Ik wilde retourneren. Ik heb recht op retourneren. Dat heb ik destijds ook meteen aangegeven.
Retourneren was bij jullie niet mogelijk.
Toen kwamen jullie met het voorstel om de jas te ruilen. Daar ben ik schoorvoetend in meegegaan om langdurende problemen te voorkomen.
Een rode jas die ik met Carnaval zou kunnen dragen heb ik vervolgens besteld na betaling van € 12,95
Nu lukt het jullie niet om de correcte kleur te sturen …ik had rood besteld en krijg beige. Jullie fout!
Als ik alsnog Klarna moet betalen, zoek ik hulp bij mijn rechtsbijstandverzekering ….want betalen zal ik nooit en te nimmer

16 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas te laat achter de aard van dit…

Helaas te laat achter de aard van dit bedrijf gekomen, bestel hier absoluut niks! Het lijkt mooi maar is het geld zéker niet waard. Goedkope stof/slechte kwaliteit, lange levertermijn en product voldoet niet aan de verwachting en omschrijving. Nog geen ster waard

28 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas pas te laat reviews gelezen

Helaas pas te laat reviews gelezen. Net zoals iedereen zegt: koop hier vooral GEEN spullen! Retour adres is in China, ze geven maar 20% van het aankoopbedrag terug terwijl de site wat anders zegt. Jurk is van waardeloze kwaliteit en ziet er heel anders uit dan op de foto.

20 de fevereiro de 2024

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring!

Kleding ziet er totaal anders uit dan op de foto's. Geen volledige terugbetaling, slechts 10%. Klantenservice is waardeloos, traag en onbehulpzaam. Deel van mijn bestelling is verdwenen en het Track & Trace-systeem werkt niet. Bespaar jezelf de moeite en bestel hier niet, tenzij je van oplichters houdt.

20 de fevereiro de 2024

Bedrog

Ik heb hier het sterre kleedje besteld! Zeer slechte kwaliteit, schijnt gewoon door! Kleur kwam niet overeen. En ik moet het zelf terug sturen naar china op eigen risico en zelf betalen ! Dit is gewoon bedrog! Ik eis mijn geld terug!

10 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rechtstreeks van Ali Express, retourneren niet mogelijk.

Ze verkopen rechtstreeks van Ali Express. De kwaliteit was vreselijk. Na een week ontving ik mijn bestelling en ik heb diezelfde dag contact opgenomen dat de kwaliteit zo slecht was en dat het rechtstreeks vanuit China verstuurd was. Toen zeiden ze dat het retourtermijn verstreken was en dat ik het niet kon retourneren. Als ik dat wel wilde doen, waren de kosten voor mijn rekening (€20) en was het risico dat het pakketje onderweg verloren zou gaan voor mijn rekening. Achterlijk bedrijf.

2 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een vestje gekocht en via klarna…

Ik heb een vestje gekocht en via klarna zou ik dit betalen. Voordat ik het vestje ontving (moest denk ik nog uit China komen) werd het aankoopbedrag aangepast van 44 euro naar 31 euro. Toen ik het vestje kreeg was de kwaliteit erg slecht en was het compleet niet naar wens. Contact met Sophia gezocht en kon ik het vestje niet retourneren want ik zou het in de verkoop hebben gekocht!! Wat echt niet waar was.. Ze beloofde mij 20% cashback. Maar nu beweren ze dat ze het bedrag al aangepast hebben. Maar dat is niet waar! Ik heb al het bewijs naar Klarna gestuurd. En daar is alles duidelijk op te zien. Maar toch zou ik het bedrag nu moeten betalen! Het is echt van het zotte!!
Koop noooooit iets van deze oplichters!!

18 de janeiro de 2024

Oplichters?

Ik lees helaas nu pas de reviews. Ik had de link via iemand die ik volgde op Instagram gezien en dacht die is wel betrouwbaar. Maar helaas moet je dus heel voorzichtig zijn met linkjes op Instagram. Geldt ook voor Pinterest trouwens. Is vaak goedkope rotzooi uit China. Ik snap niet dat mensen dit nog promoten op Instagram

2 de fevereiro de 2024

Oplichters…

Helaas de reviews van Trustpilot achteraf gelezen. Reviews op website, foto's van de artikelen, omschrijving, maten en gebruikte materialen kloppen allemaal niet. Je krijgt synthetische rommel zonder label en wasvoorschrift uit China. Slechts een fractie waard van het bedrag wat is betaald. Weken op moeten wachten. Ze heten Sophie-Amsterdam maar ook dat is misleidend. Retour mail verstuurd naar info-adres. Niets vernomen. Ik ga aangifte doen.

4 de fevereiro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.