Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... Ver mais
Mycket bra tryck på sina posters. Fint paketerat och ett personligt företag. Snabba svar vid frågor. Finns många fina posters som är gjorda av kreatörer där det finns något som passar alla.
Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.
Bergvägen 24, 64534, Strängnäs, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
SoPosters skrev ut mina foton till en Vårsalong. Mycket nöjd med resultat och bemötande.

Resposta da SoPosters
Snabb leverans, jättetrevlig personal och superbra service!

Resposta da SoPosters
Himla trevlig poster och snabbt gick det också. Prisvärt för att få något annorlunda på väggen.
Det enda negativa är väl att nu måste jag ju kika på en till 😄

Resposta da SoPosters
Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem. Så roligt att kunna stötta lokala företag när de är så bra och verkligen har det lilla extra!

Resposta da SoPosters
Snabb leverans och trevligt bemötande - alltid! Och dessutom superfin kvalitet på prints 👌🏽

Resposta da SoPosters
Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster igen.

Resposta da SoPosters
Beställde en namnposter. Väldigt dåligt att det inte gick att förhandsgranska så man kunde se bokstäverna.

Resposta da SoPosters
Leverans i handen, vilken service! Fin kvalitet på postern och snabb order.

Resposta da SoPosters
Bra utbud, snabb leverans och trevlig köpupplevelse.

Resposta da SoPosters
Riktigt snabba och fin poster.
Kommer definitivt handla där igen.
Över förväntan

Resposta da SoPosters
Snabb leverans, snabbt svar och väldigt tillmötesgående.

Resposta da SoPosters
Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade de perfekta trycken, så nöjd!

Resposta da SoPosters
Beställde söndag natt, fick leverans tisdag, snabbt o smidigt!

Resposta da SoPosters
Bra kvalitet på postern. Snabb leverans efter beställning.

Resposta da SoPosters
Snygga bilder/posters. Snyggt och personligt förpackade vid leverans.

Resposta da SoPosters
Snabb leverans och tryckkvalitén är super!

Resposta da SoPosters
Jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Snabb, smidig leverans och ett mycket trevligt bemötande! Supersnygg poster och en stadig ram. Tack!

Resposta da SoPosters
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.