Jag var väldigt skeptisk till att börja med denna produkt efter att ha läst alla kommentarer. Men mot all förmodan så gav jag det en chans och jag måste verkligen säga att jag inte förstår mig på alla... Ver mais
Dom ringde mig och sålde in en trygghetsknapp vilket jag egentligen inte var jätte intresserad utav, men vi testade 3 stycken till alla i familjen. Och WOW jag kan faktiskt förmedla att detta är något... Ver mais
Kabyssgatan 4D, 120 30, Stockholm, Suécia
Não respondeu a avaliações negativas
This is a scam company trying to rip you off. They claim to be the "good guys". Met N.H in Highschool. Already a shady guy. Don't fall into his trap.
Ich habe den Bewerbungsprozess komplett erfolgreich durchlaufen und wurde dann wegen Einstellungsstop auf hold gelegt. Gesagt getan, es wird wieder eingestellt aber ich bin raus weil es nun andere Kandidaten gibt! Widerlicher verlogener Haufen! Niemals SoSafe!
Upplevelsen är riktigt bra, känner att jag och min familj är säkrare nu än tidigare!
Wow bästa appen någonsin, har aldrig känt mig så säker. Har använt det i ett år är super nöjd.
Otroligt bra app, aldrig haft något strul. Kanske inte för alla men den gör sin grej otroligt smidigt.
Bunden i 2år till en usel produkt tyvärr. Bra tanke bakom produkten men JÄTTEDÅLIGT utfört, att den måste vara uppkopplad till mobilens bluetooth OCH man kan inte stänga ner appen för att den ska funka alltså det gör mig gråtfärdig att jag varit fast i 24 månader.
Scammed my daughter into 24 months contract, paid it all off, now can’t reach customer service over phone for weeks and also mails are not replied for weeks. Invoices are coming 😃 what a scam eh? How do I get out of this trash? I recommend to avoid at any cost, there are better alternatives available in my opinion.

Resposta de SoSafe International AB
Betalade för ett år, fick bindingstid i 2 år 24 månader.
Ibland har dom skickat faktura med mindre än en veckas mellanrum och ibland hoppat över en månad och får då i sin tur dubbelbetalning, sena fakturor som kommer efter förfallodatum.
Dom svarar inte via telefon eller mejl tydligt om man har faktiskt avslutat eller ej.
SoSafe International AB Svarar INTE om man ringer via telefon, man blir bemött av en telefonsvarare som berättar att dom inte har öppet även om man ringer TIDIGT.
Mitt licens för appen/tjänsten är avslutad för 1 år sen som har ej fungerat korrekt samt har ej tillgång till själva sidan/appen. Jag får endå faktura och inkassobrev.
Undvik att göra affärer med detta företag.

Resposta de SoSafe International AB
Lurad!! Fick provperiod i 2 veckor och valde sedan att säga upp innan tiden var slut, gick tydligen inte längre då att säga upp!! Betalat 200kr i 24 månader och nu är de sista betalningen som kommer nu i november. Har aldrig använt appen eller knappen då den aldrig fungerat. Riktigt dåligt bolag!

Resposta de SoSafe International AB
Sämsta företaget jag varit med om. Lurar på folk kontrakt. Sämsta kundtjänsten jag varit med om. Nu efter 2 år och nästan 8000 kronor senare är jag snart fri från det här helvetet.

Resposta de SoSafe International AB
Lurade på min dotter och hennes kompis ett 2 årigt avtal. Trots att de mailade och sa upp innan prövotiden var slut så hade de inte fått den informationen. Kvar stod vi med kram på 200kr i månaden i 24 månader. 4800 kr i sjön för en mkt dålig tjänst hon aldrig använt.
Lurendrejeri!
The company lies about what you will get, the customer service never helps. They do everything to make you just pay off the problem instead of solving it.
They were kind of forcing you to buy something, and very difficult to cancel it in the end.
Don't trust Sosafe.
skam och sk.i.t företag som lurar unga, min dotter blev lurdad och fick betala i 2 år , har sagt upp den och de har scamat henne på någon sätt så hon ska fortsätta trots att hon avslutade den, de svarar aldrig i tel. bara telefon svarare, hon avslutade den men de har fifflat med nånting igen som att hon inte har avslutat den. nu ska de anmälas de till konsumentverket direkt

Resposta de SoSafe International AB
Riktigt dåligt. De lurar en att testa och så är man fast i 2 år. Min kompis och jag sitter i samma situation, snart är det är äntligen över. Aldrig använt oss av produkten och det har varit 200 kr per månad i sjön!! Fy
Uppdatering: Jag har haft mejlkontakt med er länge, fått bekräftat att det skulle sägas upp i december 2024 men ändå får jag en faktura för januari. Ni lägger på abonnemang trots att jag uttryckligen skrivit flera gånger att jag vill säga upp det och att det absolut inte ska förlängas.

Resposta de SoSafe International AB
Gå inte på deras s.k.i.t. De kommer lura i dig att testa och är du inte nöjd blev du tydligen ändå låst i 24 månader och de kan lägg på hur många aponomang som
Helst så de lura på mig att testa två och de en till än vän och nu sitter man med två abonnemang för de vägra säga upp dem.

Resposta de SoSafe International AB
Vill varna för detta företag som säljer på ett larm med flera års bindningstid utan att informera om bindningstiden när de hoppar på dig på gatan och du står med dina barn. Man har då inte möjlighet att lusläsa ett avtal utan utgår från att det informeras om detta där och då istället för att låta kunden veta i efterhand att man skulle lusläst ett avtal där på plats när du blir påhoppad av säljare utan att ha bett om det. Du får dubbla fakturor, påminnelser med tillkommande påminnelseavgift trots att du betalat fakturorna redan och de är svåra att komma i kontakt med. Detta sker återkommande trots att det påtalats. Detta företag parasiterar sig på att lura på folk abonnemang för att sedan mjölka dig på pengar under flera år. STOR VARNING!! När fakturan väl kommer är det försent för att dra sig ur bindningstiden eftersom man hänvisas till de första 14 dagarna efter att ha blivit påhoppad mitt på gatan.
Inte ens använt knappen en enda gång under alla dessa år.
När bindningstiden äntligen är slut och man säger upp avtalet, då fortsätter de skicka ut fakturor för månader som är efter att du sagt upp avtalet så du blir aldrig av med detta företag om du inte går vidare juridiskt mot dem. De har dessutom ingen kundservice per telefon utan allt måste ske via mejl så att dom kan ducka för alla fel de gör och frånta sig ansvaret att lösa det. När du äntligen får tag på dem tillslut och de lovar att avsluta och ta bort alla ens uppgifter fortsätter fakturorna ändå att komma. Finner inga ord för detta företag!
Så en stor varning för detta företag, akta er!!

Resposta de SoSafe International AB
Ett riktigt vidrigt förtag!!!
Jag har tjafsat med det här företaget i 2 års tid och delar samma uppfattning som alla andra här har skrivit. Inga fakturor kommer, dem skickar allt direkt till inkasso och dem få fakturorna som skickades gick ut samma dag eller hade redan gått ut. Nu har dem faktureringen hos riverty som är exakt lika dana. Inget funkar och dem tar upp fakturor som är 1 år gamla som har lagts ner av inkasso och tycker man ska betala dem. Ush gå inte på deras lurendrejeri

Resposta de SoSafe International AB
Akta er för detta företag!!!
Blev kontaktad av detta företag för 2 år sedan, har sedan 1 år tillbaka försökt att säga upp detta utan att lyckas. De vill att man skall betala någon slutsumma på en licens som ligger i ens namn, i mitt fall utan att jag godkänt detta. Fram och tillbaka med hjälp men ännu inga bra svar. har nu anmält dem till konsumentverket för att få ytterligare hjälp med att få bort företaget.
Känns som ett rent scam företag.
Bind er Inte och gå inte med!!!!!

Resposta de SoSafe International AB
Jag delar de andra negativa kommentarerna. Nu äntligen gått två år för kunna avsluta avtalet. Företaget erbjuder mig förnya avtalet med lägre pris. Jag kan säga att om det så endast kosta 10kr i månaden hade jag inte signat ett nytt avtal. De håller inte vad dom lovar och en knapp som går sönder som i mitt fall får man bekosta själv. Äntligen slipper jag dem så snart dom släpper ge mig fler erbjudanden
Du blir automatiskt bunden i TVÅ ÅR om du inte säger upp inom 7 dagar (eller t o m kortare)! De vägrar hjälpa dig. Lurendrejeri!

Resposta de SoSafe International AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.