Detalhes da empresa

1. Loja de Camas
  2. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Escrito pela empresa

Vores passion for din søvn. Er du klar til at forbedre din søvnkvalitet og vågne op frisk og veludhvilet hver dag? Hos Sov Naturligt har vi i snart 25 år haft én mission: at tilbyde senge, der giver dig den bedste og mest naturlige søvnoplevelse. Vi ved, hvor vigtig søvn er for både krop og sjæl, og derfor arbejder vi dedikeret på at levere produkter, der kombinerer komfort, kvalitet og bæredygtighed. Siden vi åbnede vores første butik i 2001, har vi lagt stor vægt på at levere senge af højeste kvalitet. Allerede fra starten valgte vi Hästens som vores primære mærke, kendt for sine rene naturmaterialer og enestående håndværk. Hver seng er resultatet af mange års erfaring og minutiøs opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer dig en søvn, der både er sund og afslappende. I dag kan du besøge vores butikker i Roskilde, Rødovre og Lyngby – bemærk, at Hästens kun forhandles i Lyngby – eller handle trygt online på www.sovnaturligt.dk . Vi guider dig gerne til at finde den seng, der passer perfekt til dine behov, både fysisk i butik og digitalt. Vi tror på, at naturmaterialer ikke kun forbedrer din søvn, men også er et ansvarligt valg for miljøet. Derfor udvælger vi nøje hvert produkt og besøger personligt alle vores producenter for at sikre den højeste standard. Hos Sov Naturligt går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at din søvn skal være ren, naturlig og fuld af velvære. Lad os hjælpe dig med at finde din drømmeseng – for en bedre søvn i dag og i mange år frem. Din drømmeseng venter på dig!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønne senge og enestående behandling

Over flere besøg har vi fået fantastisk god behandling af Peter i butikken i Rødovre - indlevende vejledning, sparring og engagement. Det har været en fornøjelse at købe seng, puder mm. hos Sov Naturligt - ærgerligt, at behovet ikke opstår igen lige foreløbigt :-)

8 de novembro de 2025

Kære Christian

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for den gode dialog gennem både jeres telefoniske kontakt og de flere besøg i butikken. Vi har været glade for at kunne vejlede jer og dele råd og tips, så I kunne finde den rette seng og de bedste løsninger til en endnu bedre søvn.

Det betyder meget, at I har følt jer godt taget imod hver gang, og vi sætter stor pris på den tillid, I har vist os gennem hele forløbet.

De varmeste hilsener til dig og familien.

Sov Naturligt teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vidunderlig oplevelse hele vejen igennem

Jeg fik utrolig god service og rådgivning hos Kim i Sov Naturligt / Hästens i Lyngby. Jeg endte med en anden og lidt dyrere Hästens model end jeg oprindelig havde tænkt, men den er alle pengene værd! Leveringen var også i en kaliber helt for sig. Vidunderlig oplevelse hele vejen igennem!

22 de outubro de 2025

Kære Mette,

Tak for din positive anmeldelse. Vi bliver altid glade, når kunder fortæller, at de har haft en god oplevelse hos os i Sov Naturligt. Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre. Du er altid velkommen forbi igen.

Fuldstændig fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice ved køb af seng i butikken i Kgs. Lyngby. Jeg fik en helt uvurderlig personlig hjælp både i forbindelse med købsvejledning, levering og afslutning på handlen. Kæmpe tak til store-mangager Kim Lyak og transport-holdet :)

19 de novembro de 2025

Kære Søren,

Mange tak for din venlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at dit besøg i en af vores Sov Naturligt butikker har levet op til dine forventninger. Vi værdsætter, at du delte din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Super service hos Sov Naturlig

Vi har købt en Dream Bed seng hos Sov Naturlig i Roskilde. Fik en super god vejledning af Michael. Han ved alt om senge. Vi fandt de helt rigtige madrasser sammen. Sengen blev leveret, samlet og stillet i mit soveværelse. De tog også alt emballage med retur. Flot service. Sengen er helt perfekt og vi sover fantastisk i den.

10 de junho de 2025

Resposta de Sov Naturligt

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os oprigtigt at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores Sov Naturligt butikker. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg fik rigtig god vejledning til at få…

jeg fik rigtig god vejledning til at få købt den rigtige dyne

14 de agosto de 2025

Resposta de Sov Naturligt

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og hjælpe dig, når du får brug for det næste gang.

De bedste hilsner – Sov Naturligt teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais