Detta bolag är ett skämt. KÖP INTE från dessa. Biltema e så mycket bättre. Oavsett vad så var allt mitt fel Fick 2 olika monteringsanvisningar På båda står det samma men filmerna va olika.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Extremt dålig kundsupport, otrevlig och dryg i chatten. Ville inte ersätta defekt vara och påpekar att det va jag som va felet. Köp någon annanstans är mitt råd.
Dom hade skickat en fel skuren solfilms board. Jag försökte installera den ändå för jag ville verkligen ha den på. Det gick ju absolut inte och det vart massa sprickor. Den tar jag det vidare till der... Ver mais
"Sämsta hittills" färdigskuren film,som man ändå får skära till 3-7 cm. Samt när du drar loss den färdigskurna filmen så är den inte helt färdig skuren,vilket resulterade till att den sprack,mejlat 4... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Soyafilm.se - Solfilm Toning
SOYAFILM® - REFERENSER OMDÖME
Sedan starten 2004 har vi fler än 100.000 nöjda kunder.
Här kan du kika på ett axplock av dem. >>
"Väldigt bra solfilm och service. Bra resultat och lätt att montera." / Nutak |
"Underbar solfilm. Enkel montering. Satt helt perfekt." / Batuhan |
"Grymt bra lättmonterad solfilm!" / Jimmy |
![]() |
"Glider på Malmös gator med mörka rutor. Underbar produkt, rekommenderas starkt till alla!" / Ustun |
SOYAFILM® - ORIGINALET SEDAN 2004Läs mer om våra produkter >>
- soyafilm.se
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Var lite osäker på vilken solfilm jag…
Var lite osäker på vilken solfilm jag skulle välja. Fick bra vägledning via telefon och kunde betala enkelt med Swish. Tycker att köpet var prisvärt och filmen gick rätt enkelt att montera med. Kan varmt rekommendera produkten och företaget.

Jag vill varna alla för soyafilm.se
Jag vill varna alla för soyafilm.se
Jag köpte solskyddsfilm till min bil från soyafilm.se med 70% toningsgrad.
Av olika skäl blev inte filmen monterad direkt. Jag hade själv tänkt att montera filmen men kom i kontakt med ett närliggande företag som tog sig på att montera filmen och detta skedde ca 8 månader efter inköp. Men endast efter 30 min ringer företaget och säger att toningen inte kommer att göra någon skillnad på bilen. Bilen har en lätt fabrikstoning redan. Företaget hade monterat film på en liten ruta på en bakdörr med två rutor. Jämförde man dessa rutor så blev soyafilms toning endast mörkare med 10-15%. inte ens i närheten av vad soyafilm visar upp på sin hemsida. Vid kontakt med soyafilm angående detta slår dom ifrån sig helt men säger att jag kan få byta ut filmen mot en med 85% toning istället förutsatt att jag skickar tillbaka filmen och själv står för frakten. Jag skickar tillbaka filmen men sen visar det sig att om jag vill ha filmen med 85% toning för jag betala ytterligare 450 kr. Det tycker jag är orimligt och kräver då mina pengar tillbaka. Men det vägrar soyafilm.se
Jag har skickat vidare ärendet till ARN då jag tycker detta är bedrägligt och anser att varan är felaktig.
Soyafilm.se verkar inte känna till konsumentköplagen.

Resposta da Soyafilm.se - Solfilm Toning
Sämsta skräpet jag någonsin monterat
Sämsta skräpet jag någonsin monterat. Utbildad montör och har således monterat både solfilm, folie och dekor på ett antal bilar. Detta är utan tvekan det sämsta jag provat. Filmen jag fick levererad var av ett suddigt material som kan knappt ser igenom, inte en bra egenskap om man monterar det på en ruta som man planerar att se ut igenom. Sedan började filmen släppa i hörnen och släppa in luftbubblor redan efter 10-12 dagar. Provat montera om filmen utan resultat.
Till sist så levererar företaget solfilmen utan komplett kitt för att kunna montera på bilen. Man får en en stor och klumpig skrapa som inte funkar på någon ruta mer än möjligen bakrutan. Ingen monteringsgel eller vätska som ska blandas ut med vatten vid montering. Usel service och usla produkter. Köpt inte!
Klisterfri film med dålig kvalité
Beställde avtagbar solfilm utan klister i maj 2022. Har monterat ”riktig” solfilm flera gånger både färdigskuren och från rulle. Har även erfarenhet som glasmästare.
Denna produkt kommer oavsett hur duktig och noggrann du än är aldrig bli riktigt bra.
Den optiska kvalitén på vinylen är för dålig och resultatet blir en dimmig (smutsig) tonad glasruta.
Vinylen saknar skyddsplast/skyddsfolie Och kan monteras med valfri sida vilket inte framgår i någon beskrivning. I mitt fall var alla vinyler ordentligt förorenade med damm och textilfibrer vilket tyder på ett nonchalant företag med bristande kvalitetskänsla. Jag fick även skära till vinylen på bakrutor för antenn och larmkontakter vilket borde varit med på mallen och färdigskuret på dessa ”lättmonterade”(?) vinyler.
Om du vill ha en bra film med proffsigt utseende är denna inte ett val. Ser okej ut på utsidan från avstånd men utsikten inifrån är störande suddig vilket inte framgår i produktbeskrivningen.
Sen att dörrsidor och lister bortmonterade gör arbetet enklare som någon fick till svar är vare sig enkelt eller med i någon beskrivning.
Det bästa med denna vinyl är att den är enkel att ta bort vilket jag tror många redan gjort.
Liten not
Fick en tid efter min recension ett Mail från trustpilot där Soyafilm ville ta bort detta ”falska” omdöme. Fick då ange beställningsnummer samt kvitto för att omdömet skulle anses verkligt. Säger en del om företaget i fråga, inget svar på saklig kritik, endast försök att radera min upplevelse. Dåligt företag som tror att dom äger alla rätt oavsett kunders betyg. Skönt att kunna vägleda andra till mer kundvänliga företag. De positiva omdömen som finns här är troligen fejkade.
Köpte proffs solfilm
Köpte deras proffs solfilm. Passade bra på min merca EQV. Lite pilligt att få dit den på dörrarna men antar att det inte kan vara allt för enkelt med denna filmen. Beställer en onsdag och fick hem den dagen efter. Rekomenderas.
/ Mahmoud Stockholm
Aldri kjøp ifra dem!
Aldri kjøp ifra dem, fikk toll på min vare når nettsiden tydelig sier ifra at "I handlekurven kan du se totalprisen inkludert alle avgifter, moms, frakt og betaling"
Kundeservice legger alt skyld på deg, når du konfronterer dem med infoen du har, så kan dem "ikke" hjelpe lengre.
Sämsta företaget som existerar
Sämsta företaget som existerar, dryg kundsupport som gör allt i sin makt för att skylla felet på dig som kund , tragiskt att det ska vara så, verkar som att de aldrig läst på om kundbemötande och service innan de skapat sitt företag . deras produkts affärside är att deras solfilmer ska vara väldigt lätta att montera, men så är det verkligen inte, sen på mailet så säger dem plötsligt att man ska demontera dörrlister osv, patetiskt.
Kunde man ge 0 stjärnor
Kunde man ge 0 stjärnor? Solfilmen kom skrynklig i leveransen och Soyafilm skyllde på att det va omöjligt och att jag hade åstadkommit detta… Sämsta möjliga bemötande av kundservice och slutade med att man stod med en film som ej gick att montera och 1000kr fattigare… Hade kunnat tänka mig att gå halva vägen var för en ny film men det går inte med denna firma.. Gör som jag! Hitta en annan leverantör så blir man nöjd
VARNING!
VARNING!
Köpte "färdigskuren" skyddsfilm till lamporna på min bil.
Filmerna passar inte:
Strålkastarnas film är för små!
Filmen till dimljusen de skickade är runda, min bil har ovala dimljus...
De skickar med extra små bitar med film som man ska skära till själv om de "färdigskurna" de skickat inte passar.
-Suck!
Filmerna till baklamporna är för stora mm mm mm...
-Ingen manual/bruksanvisning medföljde vid leverans.
-Långa svarstider från supporten via mail.
- De hänvisar till monteringsanvisningar på hemsidan som inte finns, eller åtminstone inte vi kunnat hitta...
-Telefonsupporten svarar men är oengagerad och verkar inte vilja hjälpa till, de hänvisar till mail-supporten...
Den mörka skyddsfilmen är kolsvart! Dimljuslamporna (halogen) klarar knappt att lysa igenom filmen...
Den grå filmen på strålkastarna tar också mycket ljus (Xenon), inte alls ok!
Detta är inget för hemmafixaren, däremot går det säkert att få snyggt om man jobbar med dessa typer av skyddsfilmer.
Det gör inte jag och min kompis...
Slutresultatet på min bil = katastrof!
Bara att slänga skiten!
VARNING för Soyafilms färdigskurna filmer för bilens lampor!
Dålig passform och grumlig like a hell!
Dåligpassform och grumlig like a hell! Köp inte!
HELNÖJD med solfilmen :)
HELNÖJD med solfilmen till min Audi A3! Köpte 70% avtagningsbart toning till rutorna bak. Kompletterade med 50% på dörrarna framme.
Hög kvalitet och snabb leverans! Har haft solfilmen på under hela sommaren och den sitter fint fortfarande :)
Customer service is non existent
Customer service is non existent. Crappy scam company..... Same goes for solfilmsmagasinet.se.. Same owner.
DO NOT buy from them
Önskar jag kollade trustpilot först
"Modellskuren film" som var för stor och fäste varken på fram eller baksida, tar kundtjänst en evighet att skicka korta, dumförklarande svar. Total tid blev 5 veckors försök till vettig kontakt och reklamation, utan lycka.
SURA pengar för riktigt dålig produkt och service därefter!
Akta för deras köpevillkor
Akta för deras köpevillkor! Tar i princip Aldrig emot returer!! Jag felbeställde o förpackningen är oöppnad men se det skiter Soyafilm i så fort du betalat deras dyra film. Usel kundservice!!
Köp ingen film härifrån vilket värdelöst skräp.
Köp ingen film härifrån vilket värdelöst skräp dom säljer ser ut som en treåring packat försändelsen med film hela filmen alldeles randig går inte att värma ut den har satt mycket film i mina dar och denna film kan man kasta i soptunnan//Skrattretande
Soyafilm - dårlig film och dårlig montering.
Soyafilm monterada proff solfilm på min bil. När solen ljuser ser du ränder i solfilmen som kommer från montering.
Dag 1: Bubblor på 3 fönster. Eftersom soyafilm är 40 mil undan, var det inte lämpligt att köra tillbaka. Kundtjänst sade att jag var tvungen att köpa en värmepistol och ta bort bubblorna. Jag köpte värmepistolen och tog bort bubblorna. Nästa dag kom de nya bubblorna på en ny plats på samma fönster och bakluckan. Repareras igen av mig.
Samma händer dag 2, 3 och 4. Det kostar pengar och tid för mig att reparera själv hela tiden då jag måste köra till ett varmt ställe med ström til värmepistolen. Den står i ett varmt garage annars.
När du levererar bilen för att få en "professionell" solfilm och "professionell" montering, förväntar du att allt ska vara perfekt och bra. Kundtjänst hos soyafilm skrev till mig at "bubblor rör sig och ser olika ut under torktiden på 3-4 veckor." Det är inte sant, jag har frågat andra monteringssenter. Jag har tonat många bilar med film från biltema och det torkade snabbt och det kom inga bubblor.
Gör dig själv en tjänst, hitta ett annat företag, det finns många av dom. Eller gör jobbet själv. Så slipper du åka tillbaks till soyafilm varje dag för att få bort bubblor osv.

Resposta da Soyafilm.se - Solfilm Toning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.