Spaarvarkens.be Avaliações 338

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Als algemene richtlijn vond ik Spaarvarkens wel leerzaam maar concreet ben ik weinig opgeschoten. Word 78 jaar en vraag me af wanneer ik moet cashen. Op een dag kan het plots met mij gedaan zijn en w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Actuele informatie, maar ook achtergrond waarbij verbanden in een breeder kader geplaatst worden. Zo leer je zelf bij. In de zoom actua updates kan je vragen stellen, wat jou bezighoudt, en krij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Financeiros Alternativos
  2. Serviços de Investimentos

Sobre Spaarvarkens.be

Onze missie is iedereen op weg helpen naar financiële zelfredzaamheid. Zodat ook jij onafhankelijk van banken, verzekeraars en commerciële instellingen belangrijke financiële beslissingen kan maken over sparen, beleggen, verzekeren of andere geldzaken.

Op school leren we veel te weinig over geldzaken. Vaak zijn we door financiële ongeletterdheid ontdaan als we voor belangrijke financiële beslissingen komen te staan. Een voorbereid man of vrouw is er twee waard.

Op een toegankelijke, verstaanbare en duurzame manier en soms met een vleugje activisme. Bieden we samen met andere analisten, docenten, journalisten en ervaringsdeskundigen een enorme opgetelde ervaring aan en dat zonder het promoten van producten of diensten waar we zelf niet in geloven.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

338 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Recent lid... tevreden lid...

Recent lid geworden en apprecieer de begrijpbare taal. Veel artikels en webinars die men ook uitgesteld kan consulteren. Heb nog veel leeswerk maar kan dit in mijn tempo doen. Al veel van opgestoken...

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel info van ervaren beleggers…

Veel info van ervaren beleggers waardoor je zelf veel beginnersfouten kan mijden bij het starten van beleggen in aandelen.
De vele webinars geven rust in woelige tijden, ze zijn gemoedelijk gebracht en in begrijpbare taal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al drie jaar zeer tevreden

Al drie jaar zeer tevreden! Degelijke cursussen, elke zaterdag spamalot en vele webinars. Zoveel bijgeleerd al met dank aan Pascal, Jim, Jan en Stefaan. Top, doe zo verder.

Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De inzet van de mensen is minstens een…

De inzet van de mensen is minstens een 10 op 5 waard! Het CMS (content management systeem) zijn nog kosten aan. Het is vrijwel onmogelijk om iets terug te vinden op de website.

Resposta de Spaarvarkens.be

Dag Bert, bedankt voor je mooie woorden. We gaan proberen meer in te zetten op dat laatste, zo worden we nog beter. Groetjes Jim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede actuele opvolging van de…

Goede actuele opvolging van de beursevoluties door regelmatige webinars en artikels. Uitgebreide adviezen over aandelen, ETF's en andere beleggingen. Beheerders reageren op investeringsvragen en zijn bereikbaar.

Resposta de Spaarvarkens.be

Dag Dirk, heel erg bedankt voor je mooie boodschap! We blijven zo verder doen! Groetjes Jim

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Spaarvarkens geeft me zelfvertrouwen als belegger

Spaarvarkens is een online beleggersgemeenschap met wekelijks een webinar over de financiële actualiteit, dagelijks nieuwsbrieven over bedrijven en beurzen, regelmatig een cursus of webinar met interessante sprekers, een actief forum met interactie tussen de clubleden.
Dank zij Spaarvarkens blijf ik op de hoogte en heb ik zelfvertrouwen voor mijn beleggingen omdat ik goed geïnformeerd ben. Je hoeft zeker geen specialist te zijn om aan te sluiten, integendeel. Je kan zelfs gewoon een passieve ETF portefeuille opbouwen met de informatie van deze club.

Leerrijk en verrijkend

Dankzij spaarvarkens leerde ik dingen over de financiële wereld, die ik nog niet kende.

Resposta de Spaarvarkens.be

Heel erg bedankt voor jouw review! Het doet ons een plezier dat te lezen. Mvg Jim Stukken

Leermomenten

Zo leer je zelf bij.

In de zoom actua updates kan je vragen stellen, wat jou bezighoudt, en krijg je instant antwoord wanneer mogelijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke uitleg van de financiële markt

Duidelijke uitleg van de financiële markten met goede artikels en vergelijkingen

Resposta de Spaarvarkens.be

Dankjewel Bernd voor je fijne commentaar! Jongste beursduel ArcelorMittal versus Aperam en binnenkort Sodexo versus Compass Group, die laatste lijkt superieur.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spaarvarkens,een fantastische bron van informatie voor elk type belegger.

Ik heb de cursus voor de hangmatbelegger gevolgd. Prima gegeven, deskundig uitgelegd, to the point, verschillende facetten belicht. Zeer interessante materie met prima tips en voorbeelden. Ik vond het in één woord “top”. Met de huidige situatie in het Midden Oosten en de Golfstaten ontvang ik ook nu nog regelmatig mailtjes met updates waarbij de situatie op de beurzen gevolgd wordt en er dus kort op de bal gespeeld wordt door het team van Spaarvarkens. Om het even welk soort belegger je bent, feedback, cursussen, beursactualiteit, er is voor iedereen wel een geschikt of interessant item te vinden.

15 de janeiro de 2026

Ik blijf fan!

Al een 5-tal jaar lid van Spaarvarkens en ik vind het nog steeds top! De Spamalot - het actualiteitswebinar - blijft goed en is steeds gevarieerd. Beleggen voor beginners waarbij regelmatig een nieuwe ETF of holding wordt besproken (en af en toe wordt teruggegrepen naar oudere topics) is ook top. Daarnaast nog de beursweek van Jan met daar bovenop nog enkele gastsprekers zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Tel daarbij nog de dagelijkse 'Voor de bel' (& 'na de bel') en andere artikels én een forum: informatie in overvloed dus dat je op eigen tempo en naar eigen interesse kan verwerken!

Spaarvarkens natuurlijk!

Zonder zelf op zoek te gaan naar goede beleggingen vind je bij Spaarvarkens voldoende feedback om te gaan naar opportuniteiten.

Resposta de Spaarvarkens.be

Bedankt Joost. Dank dat je erbij bent en blij dat je meewandelt op weg naar de kansen die we overal tegenkomen. We helpen je graag zoeken!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.