Online zelf maken lukte me niet dus dan maar laten maken via deze site. Nouuu GEWELDIG!! Zooo mooi gemaakt en geweldige kwaliteit! Updates over het ontwerp, aanpassingen niks was teveel! Dikke vette 1... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij werden goed geholpen, snel en vriendelijk contact met een prachtig resultaat! Aanrader!!
De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Ver mais
Spandoek besteld voor de 25e verjaardag van een goede vriendin. Perongeluk een sticker met 21 op geplakt en een typefout in de naam van haar vriend! Zo snel mogelijk contact opgenomen met de klantense... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!
Informações de contato
www.spandoekabraham.nl, Wierden (HQ), Dokkum, Arnhem (Productie), Holanda
- Zie webchat!
- info@spandoekabraham.nl
- spandoekabraham.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Het was voor mij een eerste bestelling…
Het was voor mij een eerste bestelling van een doek. Dat had ik in de opmerking erbij geschreven. Ik had gevraagd of ze er even over heen wilde kijken. Na een half uurtje kreeg ik een mailtje waarbij ze een paar opmerking hadden. Aangepast en keurig afgeleverd. Goede service.
Mooi spandoek van goede kwaliteit en…
Mooi spandoek van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs
snelle levering en goede kwaliteit
snelle levering en goede kwaliteit. Precies zoals ik ontworpen had
We hebben al eerder een spandoek bij…
We hebben al eerder een spandoek bij jullie laten maken en hierdoor hadden we een bijzonder goede ervaring opgedaan.
Snelle reactie en een nog snellere aanpassing van het spandoek gemaakt!
Super bedankt!!
Hrt spandoek was een groot succes!!!
Heel goede service
Heel goede service, spoedlevering ging prima!! Zeker een aanrader!
Veel makkelijker dan gedacht
Mijn zoon werd 18 en het maken, bestellen en laten bezorgen van dit spandoek ging vele malen eenvoudiger dan ik verwacht had. En goede kwaliteit. Heel tevreden!
Mooi spandoek
Mooi spandoek. Stevig materiaal. Foto's zijn mooi scherp geprint
En levering was mooi op tijd
Spandoek gouden bruidspaar
We hadden een spoedbestelling en deze kwam zoals beloofd op tijd.
Kwaliteit spandoek was heel goed.
We waren erg blij met het eindresultaat en er werd door onze gasten erg positief gereageerd!
Topservice
Echt wat een topservice, super vriendelijk en behulpzaam bij de klantenservice, ik had fouten gemaakt hebben ze netjes veranderd kortom perfect
Wat een fijne en goede service
Wat een fijne en goede service. Ik ben zelf helemaal niet zo handig. Je hoeft alleen maar foto's in te sturen en een tekst en je krijgt al heel snel een opzet!! En het ziet er fantastisch uit!
Dik tevreden
Netjes binnen de aangegeven termijn geleverd. Goede afwerking. Ondanks foto's met een lage resolutie te hebben ingestuurd toch een heel goed resultaat. Dik tevreden!
Weinig op te merken
Weinig op te merken. Het zelf ontwerpen met de beschikbare tools is doodéénvoudig.
Het afhalen van de bestelling eveneens, je kunt met de auto bijna aan de balie toerijden. En zelfs de laatste meters brengen de medewerkers van Probo Dokkum het pakket nog bij de auto.
Ik vond het makkelijk om te maken en…
Ik vond het makkelijk om te maken en dat je mail krijgt als het goed is of dat het nog verandert moest worden .En het was precies wat ik wilde was erg tevreden