Det har blivit rutin för mig varje år lämna bra omdömen för ni är bara så bra och om ni försvinner har ingen anna bank jag kan tänka mig gå till
Veja o que dizem as avaliações
Overkligt bra service och personligt bemötande där man ses som en tillgång till banken och inte en belastning som många stora banker behandlar sina kunder. Kunden i fokus märks verkligen, gjorde valet... Ver mais
Flyttade från Tanum för 10 år sedan men vägrar bytta bank. Man får lätt tag på någon och dom är alltid trevliga spelare ingen roll hur mycket pengar du har på kontot du blir bemött bra. På toppen av a... Ver mais
Lätt att få kontakt, att hitta personal och kontaktuppgifter. Lätt skicka meddelanden och mail och man får väldigt bra svar! Bra rådgivning. Känner tillit. Ser stor skillnad mot andra banker som ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi är en helt fristående bank som verkar i norra Bohuslän och har kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Vi har hög kompetens inom privat-, företag-, placering-, och försäkringsrådgivning, hanterar kontanter och ger tillbaka vår utdelning till samhället i form av sponsring. För att livet i norra Bohuslän ska bli lite bättre helt enkelt. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Informações de contato
Affärsvägen 3, 45730, Tanumshede, Suécia
- +46525-649 00
- info@sparbankentanum.se
- sparbankentanum.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Sparbanken Tanum
Kunnig och trevlig personal som är mån…
Kunnig och trevlig personal som är mån om att det skall bli bra för båda parter. Genuint intresserade och lösningsorienterade, rekommenderas starkt till alla som funderar på en ny bank.

Banken med bästa personal
Banken med bästa personal, smidiga förfarande med ärenden från start till mål

Resposta da Sparbanken Tanum
Mycket proffsig och trevlig personal.

Resposta da Sparbanken Tanum
Bra service och trevlig personal
Bra service och trevlig personal. Lösningsorienterade med fokus på kunden.

Resposta da Sparbanken Tanum
Alltid hjälpsamma och snabb återkoppling

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Bra tillgänglighet och möjlighet för feedback vid frågor och funderingar.

Bästa banken
Bästa banken trevligt bemötande,hjälpsamma kunniga trygga, lätta att ha å göra med, aldrig omöjliga,bästa räntan Christoffer är bästa bankkontakt så nöjd med honom alltid glad å trevlig, pratar även för min dotter och hennes man som är jättenöjda med eran bank och Christoffer Mvh Susanne

Resposta da Sparbanken Tanum
Familjär bank och man känner sig trygg

Resposta da Sparbanken Tanum
Sparbanken Tanum är toppen!
Sparbanken Tanum är toppen på många sätt. De svarar i telefonen, man kan gå in till dem och få hjälp och ingenting känns krångligt. Jag drar mig aldrig för att kontakta min bank!

Resposta da Sparbanken Tanum
Bästa personalen..Hele dan :)

Resposta da Sparbanken Tanum
Alltid proffsigt och personligt…
Alltid proffsigt och personligt bemötande.

Bra service
Bra service, snabb och enkel hantering av ärenden.

Resposta da Sparbanken Tanum
Personlig och professionell rådgivning!

Resposta da Sparbanken Tanum
Trevligt bemötande och god service.

Bästa banken!
Bästa banken!! Min bankman Christoffer är guldvärd! 🤩
Känns tryggt & bra att få träffa samma person.