Speciaalbierglazen.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De glazen waren op tijd geleverd volgens schema en waren zorgvuldig verpakt en netjes verzorgd. Zal vaker bestellen als het nodig is.want alles was netjes en goed behandeld en geleverd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede ervaring met speciaalbierglazen.nl! Ik had twee glazen besteld en bij het afhalen bleek één glas een beschadiging te hebben. Het andere glas had ook wat lichte krasjes, maar dit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie betaalbare glazen waren grotendeels goed verstuurd op 1 glas na. Gelukkig was deze direct en snel vervangen. Ook kon ik merken dat het vervangende glas extra goed ingepakt was wat ik kon waarder... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toen ik mijn bestelling ontving was er een mooi glas gebroken. Foto gemaakt en gemaild. Kreeg antwoord om een online-schadeformulier in te vullen. Dit viel aanvankelijk erg tegen omdat er heel veel fo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos de Vidro

Speciaalbierglazen.nl is de webshop voor speciaalbierglazen. Met een ruim assortiment aan verschillende merk- en kristallen glazen vind je bij ons het glas dat je zoekt!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

624 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 28% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Achteraf gezien de glazen veel te duur…

Achteraf gezien de glazen veel te duur betaald !! Dezelfde glazen in omliggende winkels hier voor 6stuks nog minder moete betalen dan bij jullie en ze zaten in een mooi verpakking origineel van het merk zelf... van jullie aangeleverd gelijk ik ze op vinted zou bestellen 2dehands in een kartonnen doos met wat papier er rond

28 de janeiro de 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback.

Jammer dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Echter heeft u een bezorgadres aangegeven in België waardoor de verzendkosten hoger uitvallen.
De glazen worden zorgvuldig ingepakt in kraspapier en in een vakverdeling geplaatst om breuk te voorkomen.

Klantenservice Speciaaliberglazen.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 7-12 bierglazen besteld en…

Ik heb 7-12 bierglazen besteld en betaald maar ik heb nooit en never iets ontvangen. Zelfs een mail verstuurd maar nul komma nul reactie gehad . Het is gewoon oplichterij bah bah dat zulke mensen nog kunnen leven met hun eigen

7 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Goedemiddag,

Vervelend dat u geen glaswerk heeft mogen ontvangen en tevens geen reactie op uw email heeft mogen ontvangen.

Echter is onder uw naam niks bekend bij ons. Graag komen wij met u in contact. Dit mag naar info@speciaalbierglazen.nl

Zeer slechte service!!!

Helft van de glazen kwamen gebroken aan omdat ze amateuristisch waren verpakt in een papiertje los in een veel te grote doos. Op de doos stond ook niet vermeld dat het breekbaar was. Bedrijf wilde de overige glazen niet terug nemen zodat ik nu met wat losse glazen zit. Kreeg alleen geld terug voor de gebroken glazen . Wat een slechte service . Geld werd ook terugbetaald via een heel ander bedrijf: five star verrassingsreizen . Zeer dubieus wat mij betreft nooit meer iets kopen daar!!!!!

De glazen waren echt slecht verpakt zoals op de gestuurde foto’s is te zien . Dus een beetje flauwe reactie op deze review .

26 de novembro de 2024

Beste Monica,

Alle glazen worden zorgvuldig verpakt, een uiting op de doos met breekbaar kost tegenwoordig 9,95,- per doos, dan zouden wij de verzendkosten nog meer moeten verhogen!

Wanneer u ons de informatie welke wij op onze website vermelden aanlevert binnen de gestelde termijn dan sturen wij u de kapotte / ontbrekende glazen kosteloos toe, dit wilde u echter niet.

U kunt altijd met ons contact opnemen indien u hier toch voor open staat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bierglazen besteld met misleidende…

Bierglazen besteld met misleidende product informatie. Klantenservice lastig te bereiken met uiteindelijk een vage reactie. Daarnaast ook hoge verzendkosten 8,50 euro. Ik heb de glazen retour gestuurd en moest weer 8,50 euro verzendkosten betalen. Totaal dus 17 euro kwijt voor uiteindelijk een fout van het bedrijf door de verkeerde informatie op de site. Absoluut geen aanrader! Alle glazen kun je allemaal elders goedkoper aanschaffen zonder verzendkosten.

25 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Speciaalbierglazen.nl

Beste Patrick / James (of welke namen u dan ook op internet gebruikt)

Wat jammer om te lezen dat u niet eerlijk bent en samen met ons wilt kijken naar het glas.
Per mail heeft u ons laten weten dat het glas te klein is, hierop hebben wij u gevraagd een foto te sturen, deze hebben wij nooit van u ontvangen.
U heeft er zelf voor gekozen de glazen te retourneren, zoals vermeld storten wij het aankoopbedrag aan u terug exclusief de verzendkosten.
Deze kosten brengen wij in rekening omdat wij alle orders duurzaam verpakken, tegenwoordig is niets meer gratis!
Daarnaast bieden wij een zeer goede service en sturen wij bij breuk of een fout aan onze kant kosteloos nieuwe glazen toe.

Wij hebben zoals met u besproken op de mail de glazen gecontroleerd, het ging om de juiste glazen zoals door u besteld (33cl) Wij hebben de informatie op de website dan ook niet aangepast omdat deze juist is!

Als u direct had vermeld dat u een fout had gemaakt met de vraag hoe we dit het beste konden oplossen dan hadden wij u graag kosteloos de 47cl glazen toegestuurd, deze had u namelijk willen bestellen.

Klantenservice Speciaalbierglazen.nl

(ter controle is de officiële mailwisseling bekend bij Trustpilot)

Mooi glaswerk

Nadat de eerste x de bestelling kapot gegaan is tijdens transport is dit super netjes opnieuw opgestuurd en waren er geen halve maatregelen genomen:) super fijne glazen

27 de novembro de 2024