Jeg oplever at hun vejleder helt forkert i hundes kost, både på hendes sociale medier, men også i gennem nogle bekendte som er blevet vejledt forkert. Hun sletter ens kommentarer når man stiller... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fint produkt. Dog var alle lakseruller bløde og rimelig optøede ved ankomst og det samme med noget af en rulle andet kød, der havde ligget i samme side af kassen. På rullerne står der at indhold... Ver mais
Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde ændret den på både ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men beløbet dog refunderet et p... Ver mais
Købte “universalkamme” som anbefales af Specialdogs til Cavapoos og bevares, de tog da også underulden, men de har skåret pelsen i stykker og ødelagt mere end de har gavnet. Min hundefrisør var choker... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Forkert vejledning og sletning af kommentar
Hun sletter ens kommentarer når man stiller undrende spørgsmål til hendes udtagelser.
Desuden avler de syge hunde - igen også til total overpris også med forkert vejledning.
Fint produkt
På rullerne står der at indholdet kan opbevares på køl 1 døgn efter optøning og på hjemmesiden 3-4 dage.
Finder et andet sted til næste bestilling og håber varene ankommer dybfrosne og at der er sammenhæng mellem hvad der står på produkt og hjemmeside.
13 år gammel shampoo med klumper i og den var harsk
Har for nyligt købt en Choca-DOODLE 2 i 1 shampoo/balsam, som jeg først tog hul på i dag, den var fyldt med klumper og den lugtede harsk, da jeg fik kigget nærmere på holdbarshed datoen stod der 080911, en 13 år gammel shampoo. Den røg direkte i skraldespanden.
Føj hvor klamt.
Kig godt efter når i køber noget der.

Resposta da Specialdogsshop
Super udvalg af ting til hunden og…
Super udvalg af ting til hunden og hurtig levering. Fantastisk webside med videoer mv.
De skal helt klart have 5 stjerner
De skal helt klart have 5 stjerner, det er som altid en fornøjelse at handle hos specialdogs, det bestilte kommer hurtigt og kvaliteten er altid i orden, så de kan klart anbefales herfra, jeg har handlet her i gennem de sidste 10 år og har altid fået en super service.
Super god oplevelse med at handle her
Super god oplevelse med at handle her! Jeg havde et spørgsmål, så jeg sendte en besked d. 26/12 og fik svar samme dag. Jeg bestilte varer dagen efter og fik dem inden for et par dage. Virkelig god service.
Du kan trygt handle hos Special dogs
Du kan trygt handle hos Special dogs. Deres barf er af rigtig god kvalitet, og service er i top.
Hurtig ekspedition 👍👍
Varen kom hurtigt frem
Varen kom hurtigt frem - og svarede til forventningerne:-)
God service hurtig levering
God service hurtig levering.
Vil du være sikker på, at din hund får de bedste godbidder uden skadelig kemi
Finder du det største udvalg i Danmark ved Specialdogs.dk.
Som altid kom varerne hurtigt
Som altid kom varerne hurtigt, og præcis det jeg havde bestilt.
Super service og altid levering til…
Super service og altid levering til tiden. Mangler der noget på lageret som du bestiller, så bliver man hurtigt kontaktet. Klart anbefalesværdigt.
Super service og vejledning.🥳
Fin og hurtig betjening.
Hurtig levering og en lille godbid med…
Hurtig levering og en lille godbid med i pakken :-)
Meget tilfreds med levering af Barf og…
Meget tilfreds med levering af Barf og gode snacks🌟🌟🌟🌟🌟
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.