A empresa respondeu
Min varmeste og trygge anbefaling af klinikken! Dybt proff behandling af Harry, og særligt sødeste Anita. Anita sikrer trygge rammer og aldrig ventetid. Udover ekspert behandling er der også rum for p... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har været tilknyttet klinikken hos Harry Fjeldvang i over 3 år. Jeg har haft en fast klinikassistent Igennem hele forløbet, hvilket har gjort mig utrolig tryg ved. Jeg vil give min varmeste anbe... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Tandregulering v/ Aida Basic. Jeg har gået hos Ankica som har været helt fantastisk dygtig. Hun har hele vejen igennem guidet mig, haft styr på alt ned ti... Ver mais
A empresa respondeu
Specialklinik for Tandregulering er placeret i hjertet af København, 2 min. fra Nørreport station. Specialist inden for moderne tandregulering, hvor vi tilbyder tandreguleringsbehandlinger på højeste specialiserede niveau. Alle vores behandlinger varetages af en Specialtandlæge med mange års erfaring, som sikrer en ordentlig behandling med den højeste kvalitet.
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ren pengemaskine kan bestemt ikke anbefales! Ved mit besøg tog Aida ikke mit problem alvorligt og da blev ikke udført grundig undersøgelse,udredning eller hjælp til videre forløb. Hun kom femten for for sent og udøvede en meget dårlig service oplevelse, havde ikke læst min journal og årsag. Man er som patient ikke i fokus og føler sig ikke velkommen. Er ikke troværdig at blive konsulteret af spild af tid og penge 0 Stjerner hold jer væk!

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Har haft et længere invisalignforløb hos dem og de var så søde og professionelle. Kan varmt anbefales!

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Meget anbefalelsesværdig specialtandlæge. Mit Invisalign-forløb har været problemfrit, og jeg er kun blevet mødt af rart og imødekommende personale med høj faglighed.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
God behandling, nemme at komme i kontakt med ved behov.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Jeg har nu haft min søn i behandling hos Aida 5 gange, og det har altid været en god oplevelse.
De er rigtig gode til at håndtere min søn, så det er en positiv oplevelse for ham.

Fantastisk
Har værret kommet til tandregulering i flere år og har altid fået en professionel behandling. Jeg er super glad for mit resultat, har haft flere behandlere bl. Linda og Birgitte tak for hjælpen.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Et 2 årigt forløb med Invisalign er nu overstået - tak til Harry og hele teamet. Kan kun være tilfreds! Der bliver ikke sjusket med tingene, og fokuset er på patienten, og endnu vigtigere fremtiden for ens tænder og bid.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Flot resultat, god sparring og proces.
Men mest af alt, et meget meget sødt personale

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Jeg har været meget glad for mit forløb, tandlægerne har gjort det rigtig godt.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Efter jeg var rykket fra min gamle tandlæge til her har de haft en bedre plan for mig og var gode til at informere mig. Alle tandlægerne jeg har haft gennem forløbet var gode og meget søde

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Søde og god til at skabe ro. Under mit forløb blev selve bygningen totalrenoveret, hvilke gjorde det lidt stressende, når man har lidt skræk overfor tandlæger, men alt i alt, fin oplevelse.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Der er meget hurtigere end det offentlige og er meget glad for mine tænder nu efter min bøjle er af

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Startede i 2020 med mit bøjleforløb, og er lige blevet færdig. Det har været et turbulent forløb, og blev lovet nogle ting som desværre ikke kunne lade sig gøre alligevel. I starten oplevede jeg meget at jeg var den der skulle fortælle personalet hvad jeg kom ind for at skulle have lavet, og jeg kunne fornemme at der ikke blev kommunikeret ordentligt mellem personalet. Men det har de virkelig fået lavet om på, og jeg har det seneste år mødt op og fået indtrykket af at de er klare over hvad der skal laves. Jeg er glad for slutresultatet og de har været meget imødekommende ift. mine forventninger og forhåbninger. De prioriterer at man går herfra glad og tilfreds.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mit klinikbesøg hos Specialklinik for Tandregulering Aida Basic har jeg fået en virkelig tryg og professionel oplevelse. Jeg har været patient siden 2016, og fra dag ét har jeg mødt en behagelig, omsorgsfuld og ekstremt kompetent behandling.
Tandlæge Semanur Demir er utrolig dygtig og viser stor empati. Hun lytter grundigt til ens bekymringer, forklarer behandlingsforløbet klart og gør altid sit yderste for at sikre, at man føler sig sikker og godt tilpas.
Klinikkens personale er venligt og effektivt, og lokalerne fremstår moderne og rene. Resultatet af min behandling er fremragende jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Hvis du søger en klinik med høj faglighed, personlig omsorg og solide resultater, kan jeg varmt anbefale Specialklinik for Tandregulering Aida Basic

Fremragende behandling!!!
Jeg startede hos Harry Fjeldvang og Aida i foråret 2024 og efter Harrys bortgang hos super dygtige Aida.
Min udfordring med en fortand der gerne ville på afveje og ømhed i kæben, er rettet på plads. Jeg har fået de flotteste tænder igen og de ser naturlige ud og ømheden i fortanden er helt væk.
Aida er ekstrem dygtig og kompetent og ligeledes Jasmin.
De er altid imødekommende og jeg har følt mig helt tryg og i de bedste hænder under hele processen “rettet mine tænder i en alder af 57 år.
Min varmeste anbefalinger til det dygtigste team.
Charlotte D. Stjernqvist

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Jeg startede hos harry fjellvang og har kun haft en fremragende oplevelse. Jeg er altid blevet mødt af søde imødekommende medarbejdere som gør deres ypperste for at tilfredsstille deres patienter. Kun godt herfra
Mvh. josef

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Jeg startede hos Harry Fjelvang da jeg skulle have bøjle på. Iiloma var den der skulle være min behandler i hele forløbet. Iiloma er både professionel og imødekommende. Jeg bliver altid mødt med et smil. Jeg kan klart anbefale klinikken og alle der overvejer tandregulering, man mærker virkelig at de går op i både kvalitet og patientens trivsel.

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Efter 2,5 år har jeg fået min bøjle af. Jeg er super tilfreds med resultatet og har fået en god og professionel behandling hele vejen igennem. Vil klart anbefale jer til andre der har behov for at få rettet på tænderne 😉😊

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Altid søde og imødekommende. Jeg blev taget godt af, samtidig med slutresultatet var tip top. Helt klart anbefalelsesværdigt!

Resposta da Specialklinik for Tandregulering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.