Specialtandlaegerne Budolfi  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev henvist med henblik på, at få fjernet 2 visdomstænder. I hver side i undermunden. Jeg skrev en mail om natten, da jeg pludselig vågnede pga smerte i visdomstænderne. Da de åbnede, modstod jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev henvist af egen tandlæge , en kindtand med betændelse skulle fjernes operativt . Mette og hendes team er utrolig søde og venlige . Efter ca en halv time var tanden ude , helt smertefrit , og ku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev henvist af egen tandlæge. Har svært ved at ligge helt ned i en tandlægestol. Specialtandlæge Mette Marcussen udfører behandlingerne ( 3 stk MK Kroner på implantat). Behandlingerne udføres mens je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling fra mig. Skulle have opereret en visdomstand ud, og jeg var meget nervøs. Signe var meget omsorgsfuld og forklarede udførligt, hvad der skulle ske. Mette var meget professionel og fork... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Periodontia de Implantes Dentários

Escrito pela empresa

Specialtandlægerne Budolfi er en henvisningspraksis for kæbekirurgi, rodbehandling og tandretning. Vi er kun specialister og tager os af de besværlige opgaver. Inden for kæbekirurgi er det f.eks. tandimplantater, knogleopbygning og visdomstænder eller andre vanskelige operationer i kæben. De svære rodbehandlinger laves under mikroskop. Hos os kan du få foretaget tandretning både med alignere og med konventionelle bøjler. Hvis både tænder og kæbe er skæve, har vi et samarbejde med de kæbekirurgiske afdelinger og forberede til en evt. kæbeoperation. Vi kan behandle i fuld narkose Vi har selvfølgelig det nyeste udstyr indenfor 3D-røntgen med meget lav ståledosis.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var meget begejstret for tandlægen…

Jeg var meget begejstret for tandlægen Mette og klinikassistent Nikoline. Flot arbejde og fuldt ud tilfreds.

17 de março de 2023

Resposta da Specialtandlaegerne Budolfi

Tusind tak for de pæne ord, det glæder os alle på klinikken - specialtandtandlægen hedder dog Mette :-)

Kæmpe anbefaling

Dygtigt, professionelt og meget empatisk personale, som fjernede min visdomstand nemt og hurtigt. Stor anbefaling herfra💫

10 de fevereiro de 2023

Tusind tak :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg endte akut hos Mette efter egen…

Jeg endte akut hos Mette efter egen tandlæge længe, og uden held havde forsøgt få en visdomstand ud.
Jeg var skrækslagen og fuldstændig udkørt da jeg ankom. blev mødt med en stor forståelse. Mette og hendes team arbejder på en måde, så man ikke er et sekund i tvivl at man er ved en, med en kæmpe ekspertise - Det gjorde mig tryg. Efter få minutter var operationen udført.

27 de janeiro de 2022

Resposta da Specialtandlaegerne Budolfi

Tusind tak for din anmeldelse - det kan forhåbentlig hjælpe andre skrækslagne patienter :-)

Topkarakter.

Min egen tandlæge henviste mig til Specialtandlægerne Budolfi Plads, da jeg skulle have en kindtand fjernet.
Dét var en rigtig god idé!
De er fantastisk dygtige og klarede både røntgen og operation på ca. 30 minutter.
Alt under kyndig vejledning og information.
Nogle dage senere ringede deres sekretær mig op og spurgte hvordan det gik;
Efterfølgende har der absolut ingen problemer været, hvilket et efterfølgende besøg hos min egen tandlæge i øvrigt også bekræftede.

19 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dygtige og en rigtig gode oplevelse!

Jeg har fået opereret 2 visdomstænder ud hos Specialtandlægerne Budolfi Plads, og det var begge gange rigtig gode oplevelser. Jeg er meget tandlægeskræk, men jeg var slet ikke nervøs efter 1. gang, fordi det gik så nemt og hurtigt selvom den ene af mine visdomstænder faktisk sad ret langt oppe med roden i bihulen. Det gik super hurtigt begge gange, smertefrie indgreb og jeg følte mig så tryg hele vejen igennem.

Jeg har fået fjernet 2 andre visdomstænder operativt også før jeg kom til specialtandlægerne Budolfi, og jeg kan helt klart sige at Specialtandlægerne Budolfi suverænt har været de bedste af dem jeg har oplevet.

19 de outubro de 2020

Fås ikke bedre!

Kun roser herfra! Man finder ikke mere kompetent, omsorgsfuldt og rart personale. Efter to operationer vil jeg til hver en tid sætte mig i deres stol igen, hvis det bliver nødvendigt. Kan kun anbefales!

13 de novembro de 2019

Fantastisk søde piger

Fantastisk søde piger, god behandling og vejledning. Vil til hver en tid være tryg ved at sætte mig i stolen igen, dog håber jeg ikke det bliver nødvendigt :-)

5 de novembro de 2019

Super tilfreds!

Fik foretaget en rodspidsamputation. Ringede på anbefaling af min almindelige tandlæge og fik tid dagen efter. Meget erfarent og fagligt kompetent personale, der fik mig til at slappe af og foretog indgrebet sikkert og professionelt. Var smertefri under hele behandlingen. Et rart sted at komme Min gode erfaring hermed givet videre.

10 de maio de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais