Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og afsendelse af varer. Føler sig anerkendt og værdsat som kunde, da der bliver fulgt op på hvad der sker og hvor langt varen er i processen til at nå ud til mig som kunde. Super ku... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkt lever fuldstændig op til forventningerne, der var hurtigt levering, dog lidt for hurtigt ifølge. den dato jeg havde skrevet jeg gerne ville modtage, så det var stille uden for døren. Men jeg v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil med glæde på det kraftigste anbefale et besøg i Specktrum, Søndergade i Århus. En ny butik på Strøget med smukt interiør til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale. De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 62% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

hurtig levering.

hurtig levering.. bestilte et spejl, og kvaliteten er virkelig flot..

11 de abril de 2023

Kære Kathe🌷

Tusinde tak for din fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner⭐️ Det betyder ubeskriveligt meget for os🥰

Håber du er blevet glad for dit nye spejl, og det passer ind hjemme hos dig💕 Dejligt du er tilfreds med kvaliteten.

Vi håber at kunne få lov til at betjene dig igen en anden gang.

Du ønskes en dejlig tirsdag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem smukke varer og top…

Helt igennem smukke varer og top service. Handler der igen og igen og hver gang er alt fuldstændig iorden. Både levering og produkter. Anbefales klart😊💫

29 de março de 2023

Kære Mia💕

Sikke en dejlig anmeldelse og få - tusinde tak for det, det varmer her hos os🥰

Simpelthen så dejligt at du kan lide vores produkter, og at din oplevelse bliver ved med at være tilfredsstillende, det gør os så glade💕 Dejligt med en anbefaling.

Så håber vi at vi må få lov at betjene dig igen en anden gang😁

Vi ønsker dig en dejlig dag🌸

Nem hjemmeside

19 de março de 2023

Kære Christine

Tusinde tak for din fine 5 stjernede anmeldelse⭐️ Det er så dejligt at få så fin feedback fra vores kunder.

Dejligt at vores hjemmeside flow er tilfredstillende🥰

Vi ønsker dig en dejlig tirsdag🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig venlig tlf.betjening inden mit…

Rigtig venlig tlf.betjening inden mit valg af vase. Hurtig og præcis levering.
Kan varmt anbefales

9 de março de 2023

Kære Susanne💕

Hvor er det bare skønt at høre du har haft en god kundeserviceoplevelse, det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive denne fine anmeldelse🥰 Så tak for det.

Håber du er blevet glad for din vase, og at en dag igen må hjælpe dig💕

Vi ønsker dig skøn dag🌸

Kære Sølvi

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse - det betyder alt for os💕

Dejligt at din oplevelse både har været nem og tilfredstillende med leveringen🥰

Vi ønsker dig en skøn dag🌸

nem og hurtig levering

6 de março de 2023

Kære Marian

Mange gange tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for🥰

Vi håber vi igen må få lov at hjælpe dig en anden gang🤩

Du ønskes en dejlig dag🌷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og vasen var så flot…

Hurtig levering og vasen var så flot pakket ind.
Kan kun anbefale spektrum.
Mvh Rikke Mertz.

16 de fevereiro de 2023

Kære Rikke🌷

Af hjertet tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner🌟 det betyder så ubeskriveligt meget for os.

Hvor er det skønt at høre din tilfredshed med vores levering og håndtering af produktet🥰

Håber du er blevet glad for din nye vase💕

Vi ønsker dig en fantastisk tirsdag🌷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering flotte vare

Super hurtig levering og deres vare er så flotte

5 de fevereiro de 2023

Kære Sille,

TAK fordi du har taget dig tid til at lave en 5-stjernet anmeldelse.
Det betyder så meget mere, end vi kan beskrive🙏❤️.

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Smukke spejle!

Jeg bestilte 2 spejle fra spektrum. wooow, jeg er nærmest mundlam over hvor smukke de er og hvor meget de gør for mit hjem. God levering. 10 ⭐️ fra mig hvis jeg kunne give det ☺️

2 de fevereiro de 2023

Kære Lea,

TAK fordi vi må være en del af dit boliginteriørx🤩. Og et endnu større tak for den flotte anmeldelse. Med så skønne kunder som dig, er det en drøm at gå på arbejde - TAK🙏❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering uden…

Nem bestilling og hurtig levering uden problemer

17 de janeiro de 2023

Kære Emine,

Af hjertet tak fordi du tog dig tid til at lave en 5 stjernet anmeldelse🤩🙏

Det gør os så glade at du har haft en god købsoplevelse❤️

Kristina fra Specktrum

16 de janeiro de 2023

Resposta da Specktrum

Mange tak for dine 5 stjerner 🤩 Vi er glade for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kæmpe fornøjelse

Altid en fornøjelse at handle hos specktrum.

Super service, flotte produkter, hurtig og punktlig levering! Og altid en lille personlig hilsen for dit køb.

Det bliver bare ikke bedre end det!

8 de janeiro de 2023

Kære Philip,

Det er en sand fornøjelse at gå på arbejde når vi har så skønne kunder. Tusind tak for den fine anmeldelse. Den betyder så meget mere end vi kan beskrive🙏.

Kristina

Eksklusive produkter

Ekslusive produkter til billige penge!

Jeg har handlet hos Specktrum flere gange og deres service er 100% i top og har kun rosende ord til firmaet og deres produkter!

Heidi Becker

2 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Kære Heidi,

Af hjertet tak fordi du tog dig tid til at give os 5 stjerner❤️. Dine søde ord betyder alverden for os🙏.

Kristina og resten af team Specktrum.

Hurtig afsendelse

Julegave, meget fin indpakning.

18 de dezembro de 2022

Kære Supreme,

Mange tak for dine 5 stjerner. Det gør os rigtige glade, at høre at du kan lide vores indpakning, da der bliver lagt meget kærlighed i de pakker vi sender afsted🙏.

De bedste og mest taknemmelige hilsner
Kristina og team Specktrum.

Super søde og hjælpsomme

Super søde og hjælpsomme.
Bestemt ikke sidste gang vi handler hos Specktrum.

28 de dezembro de 2022

Kære Anette,

Tak for din anmeldelse og fordi vi får fornøjelse af at byde dig velkommen igen❤️. Det er en underdrivelse at sige at det betyder alverden for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering af den meget…

Super hurtig levering af den meget smukke vase.

26 de dezembro de 2022

Kære Heidi,

Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord til vasen🥰. Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig levering og flotte…

Virkelig hurtig levering og flotte lysestager

19 de dezembro de 2022

Kære Connie,

Tusind tak for din rosende 5 stjernet anmeldelse ❤️.
Vi er glade for at du synes vores levering er hurtig og at lysestagerne faldt i din smag😍.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte min gave til min mor til…

Jeg bestilte min gave til min mor til jul og den kom dagen efter også selvom det var weekend - jeg bad om at få pakket den ind og den fineste pakke kom!
100% en anbefaling herfra :)

16 de dezembro de 2022

Kære Maria,

Det er ingen sag at gå på arbejde i weekenden når vi har så skønne kunder som dig ❤️
Vi elsker at lave gode købsoplevelser for vores kunder, så det er vi så glade for at du også har kunne mærke🥰.

Mega god service 👍👍👍

19 de dezembro de 2022

Kære Thomas,

Vi brænder for at lave mega god service, så din 5 stjernet anmeldelse betyder så meget mere end vi kan sætte ord på👍🙏.

Hurtig levering.

18 de dezembro de 2022

Kære Kim,

Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse og et endnu større tak for de 5 stjerner🙏.

Kristina og team Specktrum

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais