Asiantunteva ja ystävällinen palvelu kokonaisuudessaan. Sain juuri sellaiset lasit kuin tarvitsen. En tiennyt tätä sisään astuessani, mutta kymmenen minuutin jälkeen, tiesin, että olen asiantuntevassa... Ver mais
A empresa respondeu
Asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista näöntutkimusta. Kauniit kehykset, hyvä valikoima ja ihana henkilökunta. Helppo sijainti Hämeenkadulla, bussilla ja ratikalla pääsee aivan viereen.
A empresa respondeu
Olen asioinut Specsaverissa sekä Englannissa että heti kun se tuli Suomeen. Olen saanut aina ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua -asioin Itiksen liikkeessä aina. Siellä on joskus kova kii... Ver mais
A empresa respondeu
Kahdet silmälasit yksien hinnalla! Tutustu laajaan kehys-, linssi- ja piilolinssivalikoimaamme!
Reino Unido
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua

Resposta de Specsavers Optikko
Asiantunteva ja ystävällinen palvelu kokonaisuudessaan. Sain juuri sellaiset lasit kuin tarvitsen. En tiennyt tätä sisään astuessani, mutta kymmenen minuutin jälkeen, tiesin, että olen asiantuntevassa liikkeessä.

Resposta de Specsavers Optikko
Kaikki on nopeaa ja erittäin laadukasta.

Resposta de Specsavers Optikko
Kävin Keravan Specsaversilla 11.4.2026. Näöntarkastus ja 2 lasit yksien hinnalla...Normaalisti kyseinen setti on maksanut n.200-220e ja pyrin tälläkin kerralla samaan. Liike oli menossa kiinni ja oli kiireen tuntu. Etsin polarisoituja aurinkolaseja samoilla (todella pienillä) vahvuuksilla silmälasien lisäksi. Lopputuloksena tuplasti kalliimpi hinta, epäselvä kuitti missä ei eritellä mitä olen selvästi ostanut. Myöskään en siihen lomakkeelle ehtinyt saada selkeästi kerrottuna mistä hinta muodostui, kaksi summaa vain oli laskettuna yhteen, tätä hieman ihmettelin mutta sitten patistettiin kassalle. No, ostin laskulla nopeasti, ja katsoin kuittia liikkeen ulkopuolella autossa. Selvisi että lisämaksu tuli pinnoitteista(kysyessä niistä en halunnut ylimääräisiä) ja erikseen polarisoiduista linsseistä mistä ei ollut mitään mainintaa erikseen vaikka myyjä tiesi etsiväni juuri polarisoiduilla linsseillä varustettuja laseja. Olen ollut Specsaversilla asiakas yli 8v, mutta nyt en enää jatkossa aio sinne mennä. Eli, todellakin "piilo"kuluja mistä ei asiakkaalle kerrottu etukäteen. Reklamoin, en aio maksaa siitä että minua huijataan.

Resposta de Specsavers Optikko
Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta.

Resposta de Specsavers Optikko
Ostin myös silmälasien lisäksi aurinkolasit vahvuuksilla. Aurinkolasien sangat olivat liian pitkät minulle. Huomasin sen, kun valmiit lasit taivutuksesta jälkeen olivat päässäni ja kun käänsin päätäni, niin lasit liikahtivat päässä. Olisiko optikon pitänyt huomata tämä sankoja valitessa? Minulle luvattiin, että sankoja voidaan lyhentää tarvittaessa.
Muuten olen tyytyväinen palveluun ja laseihin.

Resposta de Specsavers Optikko
Ammattitaitoinen, huomioiva henkilökunta ja hyvä mallisto laseista

Resposta de Specsavers Optikko
Näen paljon paremmin ilman laseja, kun vastatulleilla laseilla. Mainitsin asiasta henkilökunnalle useampaan kertaan, mutta silti käskettiin käyttää laseja 2 viikkoa, että silmät tottuu. Miksi haluaisin silmien tottuvan huonommin näkemiseen.

Resposta de Specsavers Optikko
Kiitettävä suoritus kaikin puolin ja edullinen hinta. Suosittelen!

Resposta de Specsavers Optikko
Sain hyvä palvelu. Henkilökunta on ystävällien ja asiantunteva

Resposta de Specsavers Optikko
Palvelu oli alusta asti hyvää, pokien esittelysta optikon tutkimuksiin. Ainoa ongelma on lukulaseissani, ne tahtovat olla välillä väärässä huoneessa tarvittaessa.

Resposta de Specsavers Optikko
Erinomaista palvelua. Ystävällistä, asiakkaan huomioivaa ja erittäin ammattitaitoista palvelua.

Resposta de Specsavers Optikko
Optikko myöhässä ja hosui tarkastuksen läpi. Ja lopputuloksena lasit jotka eivät ole hyvät. En suosittele.

Resposta de Specsavers Optikko
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.