Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i... Ver mais
A empresa respondeu
Suverene folk på Specsavers Tillertorget! Kjempedyktig optiker, og meget dyktige damer som både informerte om forskjellige valg og utvelgelse av briller, samt flott service da jeg hentet ut mine tre... Ver mais
A empresa respondeu
Superbra service hele veien! Fra synstest til butikkopplevelse – alle de jeg møtte var blide, hjelpsomme og profesjonelle. Jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Anbefales på det varmeste!
A empresa respondeu
Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre største i Europa, kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser
Specsavers Norway AS, P.B. 788 Sentrum, N-0106 Oslo, Norway, Oslo, Noruega
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betjening som ser deg og tar deg vel imot når du kommer inn i butikken.

Resposta de Specsavers Norge
Super butikk og betjening! Og gode tilbud på briller og solbriller.

Resposta de Specsavers Norge
Kjempegod service! Herkules kjøpesenter i Skien.

Resposta de Specsavers Norge
Raskt, kundevennlig, og aller viktigst finnes det utrolig snille, hjelpsomme, og dyktige ansatte på Stange.

Resposta de Specsavers Norge
Godt og organisert samarbeid fra alle som jobber der.

Resposta de Specsavers Norge
Bra kundeservice, tilstedeværelse og gode priser

Resposta de Specsavers Norge
Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i sentrum!

Resposta de Specsavers Norge
Hyggelige og hjelpsomme ansatte og gode priser

Resposta de Specsavers Norge
Sartor (Specsavers Sotra) er Veldig bra!

Resposta de Specsavers Norge
Veldig flink optiker Artur og hjelpsomme medarbeidere

Resposta de Specsavers Norge
Kjapt utført med god service

Resposta de Specsavers Norge
Missed my cataracts, sold me useless glasses, won’t refund.
I’ve been a customer at Specsavers Asker for a while, bought two pairs of computer glasses there. Last year I started having serious glare sensitivity, tired eyes, redness. My GP referred me to get tested for cataracts.
When I called Specsavers in December to book the test, they called me back saying I probably didn’t need one because they didn’t see cataracts in my August 2025 exam. Instead they recommended far-distance glasses. I trusted their advice and paid for glasses based on my old test. They were completely unusable. Worst headache of my life, couldn’t see past 2 meters.
When I asked for a refund, they said no. Only option was to remake them.
Months later, symptoms much worse, I went back for a new test. Result? Cataracts. Progressing fast. So they missed it in August, talked me out of following my doctor’s referral in December, sold me glasses I never needed, and now refuse to refund. On top of that I need new computer glasses too because the cataracts changed my prescription.
To top it off, when I went for my latest eye test they kept the unusable distance glasses, saying they’d wait until after my cataracts are treated to make new ones. So now they have both my money and the glasses, and I have nothing.

Resposta de Specsavers Norge
Fikk all den hjelp som jeg trengte og mer til

Resposta de Specsavers Norge
Dårlig info fra Specsavers Horten når det gjelder faktura. De satt forfallsdato 5 uker etter jeg bestilte briller. Brillene kom 9 dager etter bestilling. Da ringte de meg og sa at jeg ikke fikk brillene før faktura var betalt. Det kunne de sagt fra starten når jeg bestilte brillene

Resposta de Specsavers Norge
God kundeservice, hyggelig og imøtekommende personale.

Resposta de Specsavers Norge
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.