Har bestået speedbåd, sammen med min store dreng. Vi er begge meget tilfredse med både teori materiale før fremmøde og endnu mere tilfredse både med Patrick måde at undervise/forklar og vise i praks... Ver mais
A empresa respondeu
Først og fremmest en stor ros til vores underviser Patrick og hans måde at formidle stoffet på. Undervisningen var sublim, humoristisk og baseret på gennemarbejdet og letforståeligt materiale, som... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige bestået speedbådscertifikat prøver via et forløb hos speedbåden.dk Teori er hjemmetræning i små moduler, videosekvenser og quizzer. Dejligt nemt/overskueliigt. Materialet er ikke n... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem god oplevelse med kaptajnen Patrick. Jeg syntes virkelig at materialet vedr. teorien er lavet godt og overskueligt med indlagte prøver så selv jeg kunne forstå det 😊. Vedr. prakt... Ver mais
A empresa respondeu
Undervisning til Speedbådskørekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede Speedbådsskole. 💪 Vi er den eneste E-mærkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsføringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gør. (prøv at sammenlign prøvegebyrer med vores konkurrenter) 💸 Vi har branchens dyreste og lækreste både. med alt i udstyr der kan forventes på et seriøst kursus. 🚤 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlæringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pædagogisk gradvis bygger læringen op om div. Emner. Når vi underviser i et emne er målet at man efterfølgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lært hvad man skal sige til en prøve for at bestå på et minimum niveau. Her får du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjælland. og faste lokationer i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk. Her får du beståelse garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplæring i sejlads i din egen båd, og havn. hvis dette skulle være et behov.
Åvang 56, 3400, Hillerød, Dinamarca
Speedbådskørekort d. 25/6-2025 i Frederiksværk - Meget fin oplevelse! Patrick var super som instruktør og rigtig god til at lære fra sig og meget hjælpsom og flink. Kan klart anbefales :-)

Køge havn 15/6 2025
Trods en del nervøsitet, følte min far og jeg os i trygge hænder i dag, takket være en dygtig instruktør, der formåede at gøre oplevelsen både lærerig og afslappet. Også censoren var super og imødekommende. Vi følte os rigtigt godt forberedte, da det videomateriale vi havde fået adgang til på forhånd, var både grundigt og nemt at forstå.
Alt i alt kan vi varmt anbefale Speedbåden!

Resposta da Speedbaaden
Super sød og kompetent underviser i Daniel. Kan klart anbefale andre at tage deres licens gennem speedbåden.dk

Resposta da Speedbaaden
Overraskende god til lære fra sig og hjælpsom instruktør Sebastian, kan helt klart anbefales. Han er så erfaren at du næsten ikke kan dumpe

Fantastisk oplevelse for 10 medarbejder på Ørsted Avedøreværket Havn
Stor tak til Patrick for at give os alle en god oplevelse i tirsdags.
Alle bestod og trosserne blev løsnet efter en masse øvelser med knob.
Nu venter vi blot på Avedøreværkets nye båd.

Resposta da Speedbaaden
Virkelig dygtig instruktør, og båden var i tip top stand. Daniel er super dygtig og meget god til at lære fra sig, dygtig sejler og lærte mig mere or nemmere end online undervisningen desværre gjorde (online var dansk speedbådsskole, brug speedbåden.dk i stedet for) Tak for en god og lærerig dag :)

Resposta da Speedbaaden
Skal du have speedbåds bevis er der kun et sted at gøre det. Nemlig hos Patrick fra speedbaaden.dk
Han giver sig tid til den enkelte kursist og man bliver virkelig hjulpet, set og hørt.
Super fed dag

Resposta da Speedbaaden
Gode og rolige instruktører og censorer

Resposta da Speedbaaden
Meget lærerigt og en god oplevelse

God oplevelse👍.
Jeg har aldrig sejlet en båd, så der var meget der skulle overvindes idag.
Daniel var en god lære, tålmodig, god til at gentage og forklar så alle var med.
For mit vedkommen synes jeg ikke det var det bedste vejr. Men jeg klarede det, og bestod også.
Tak til Daniel for hjælpen og en god oplevelse og dag ☀️
Kærlig hilsen
Lisbeth Nielsen
Speedbaaden.dk leverede en fantastisk dag på vandet! Professionel undervisning, god stemning og en sjov oplevelse med speedbådskørekortet. Kan varmt anbefales.
Speedbådscertifikat den 5.4.2025
Tak til Daniel for en helt fantastisk god instruktion i teori og praktiske øvelser på vandet. Jeg har altid haft svært ved at løse opgaver og bestå første gang.
Med alt fungerede bare på dagen, tak Daniel, du er bare god
Censor var også rigtig fin og hjælpsom.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, min søn vil også gerne have et certifikat, selvfølgelig skal det være hos jer
Hilsen
Michael Street

Resposta da Speedbaaden
Rigtig god dag. Det blæste og regnede men vi havde en god dag og instruktøren Daniel førte os sikkert igennem alle øvelser, så vi var klar til prøven (som alle bestod).

Resposta da Speedbaaden
En super dag både på vandet og til prøven, det var en virkelig god oplevelse jeg fik, en instruktør der bare kan sit kram, professionel udstyr bare i orden, fik lært alt det som der er øvet flere gange på vandet, og selve prøven kørte bare grundet den gode oplæring, jeg kan på det varmeste anbefale speedbåden til andre der skal igang med a tage kurset, vil lige indføje at vi alle 5 på kurset bestod
Mvh Michael

Resposta da Speedbaaden
En helt fantastik dag med en rolig og informativ instruktør der tog tiden til at vi fik lært det grundigt og trygt inden aflæggelse af duelighedsprøvens praktiske del. Jeg vil uden tøven anbefale at tage kurser hos speedbåden.dk

Resposta da Speedbaaden
Helt igennem en skøn oplevelse at tage speedbådsbevis hos speedbåden
Nervøsiteten over at skulle sejle en båd for første gang, blev hurtigt fjernet, efter meget professionel og grundig vejledning af vores instruktør Daniel. Der var tid til at prøve de forskellige manøvre/emner flere gange, så man følte sig tryg ved at skulle sejle selv med censor.
Daniel formåede at skabe en rolig og hyggelig stemning ombord på båden, og man følte ikke der var nogen dumme spørgsmål.
Det online undervisningsmateriale var godt lavet og formuleret, så man forstod hvad man skulle kunne til prøven.
Vil anbefale alle som står og skal tage speedbådsbevis, at tage det igennem dem 😊

Resposta da Speedbaaden
Rigtig god oplevelse med Daniel som underviser på dagen.
Han var tålmodig, rolig og havde ikke mindst den humoristisk sans med ombord så man tog sine fejl med et smil.
Materialet fra hjemmesiden var så godt forklaret og gjorde at man forstod censor, samt havde en god fornemmelse at man kunne bestå.
Alt i alt god oplevelse og helt klart en anbefaling til andre som skal have certifikat til speedbåd eller andet som i ville kunne levere.
Dbh Milla.

Resposta da Speedbaaden
Jeg var overrasket over hvor hyggeligt det faktisk var og det havde jeg faktisk slet slet ikke regnet med, alt information var nemt at forstå og lige til, personale behagelige og hjælpsomme og meget tølmodige med dem som krævede en ekstra hånd.
Jeg giver klart 5 Stjerner her fra.

Resposta da Speedbaaden
Vi har lige gennemført et speedbådskursus hos speedbaaden.dk.
Virkelig godt kursusmateriale og forløb. Jeg var nervøs da jeg kom, men Daniel var super sød og meget kompetent og dygtig.
En rigtig god oplevelse 😊
Allan og Lena

Resposta da Speedbaaden
Det var en fantastisk dag med Patrick.
Super godt materiale
Patrick forstår at tilrettelægge kurser så han får alle med...du skal dog huske at læse op på stofet og se hans videoer.
Tak for dig Patrick

Resposta da Speedbaaden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.