Spejlblank Vinduespolering Avaliações 338

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service - de bliver ved med at sende regninger til trods for kvaliteten af arbejdet er dårligt og tilbyder ikke rabat for dårligt arbejde. Hold jer væk fra dem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi valgte Spejl Blank på baggrund af de fine anmeldelser her på Trustpilot...og de fortjener virkeligt deres stjerner! Vores forventninger blev i hvert fald indfriet. En dejlig hurtig, overskueli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er en andelsboligforening der har fået renoveret opgangen og derfor skulle have renset og vasket alle vinduer og døre. Vi kunne få en tid der passede os perfekt. Nøjagtigt på klokkeslæt rullede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremmest, super nemt at bestille vinduespudsning via spejl blanks hjemmeside. God service, hurtig udførelse og ikke mindst perfekt udført arbejde. Jeg troede et øjeblik at pudseren havde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Vi er ikke så dumme som vi lyder - vi pudser vinduer i svanemærket sæbe! Vi garanterer et spejlblank't resultat - hver gang. Vi har mange glade og loyale kunder og vi har heldigvis plads til flere. Om du er privatperson, virksomhed eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne hjælpe. Vi kører i hele København, Nordsjælland, Århus & omegn. Vi glæder os til at høre fra dig :)

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice - og god kvalitet

Har brugt Spejlblank over længere tid og været godt tilfreds både med kvalitet og pris. Sidste de var her, var det dog tydeligt, at ikke alle vinduer var blevet taget, det virkede som om han var blevet afbrudt i arbejdet. Jeg skrev en mail og fik derfra en fantastisk behandling med venlige mails og opfølgning og fejlen blev udbedre meget hurtigt. Længe siden jeg har oplevet så god en kundeservice, det kunne mange lære af.... Vi er om muligt blevet endnu mere trofaste kunder og anbefaler gerne Spejlbank.

31 de maio de 2024

Hej Kristina,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at vinduespudsningen ved vores sidste besøg var mangelfuld. Vi er glade for, at du skrev til os med din feedback og gav os mulighed for at rette op på den uheldige oplevelse.

Vi lever udelukkende af glade, tilfredse og tilbagevendende kunder, og vi er glade for at have dig tilbage i denne kategori 💚

Du ønskes en rigtig god dag – på gensyn mange gange!

Med venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når nøden er størst er hjælpen nærmest

Mine mange vinduer havde ikke været pudsede i mindst et år og var meget snavsede (min "gamle" vinduespolerer er gået på pension). Jeg skulle holde fødselsdagsfest for familien d. 2. juni og ville gerne vise huset frem fra den bedste side. What to do? Efter flere forgæves forsøg på hjælp fra anden side, kom jeg tilfældigvis til i forbindelse med "Spejlblank" og klagede min nød. Trods den korte frist, og stort arbejdspres i firmaet, fik en flink medarbejder, ved navn Fredrik, lirket mig ind på en venteliste. Og få dage efter stod to friske, dygtige og hurtige vinduespolerere til aftalt tid klar ved min hoveddør, parat til at gå i gang.
Få timer efter var mine vinduer strålende blanke, og jeg var meget, meget glad og lettet. Det skal lige tilføjes, at de ikke knækkede én eneste rose i bedene omkring huset og ryddede forbilledligt op efter sig.
Det bliver ikke sidste gang, jeg henvender mig til "Spejlblank"!
Ulla

27 de maio de 2024

Hej Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig i en presset situation, og at vi kunne levere en hurtig og effektiv service. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med resultatet og den omhyggelighed, vores vinduespudsere udviste.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Du ønskes en rigtig god dag – på gensyn mange gange!

Med venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Punktlig og meget ordentlig…

Punktlig og meget ordentlig flink mand ved navn Cesar. Tak for flotte vinduer og for at du passede på vindueskarme mm.

Helt klart igen snart !

27 de maio de 2024

Hej Allan,

1000 tak for din flotte anmeldelse.
Vi giver al rosen videre til vores vinduespudser 💚

Go' dag - og på mange gange gensyn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionellt bemötande och super-fint utfört arbete

Väldigt professionellt bemötande och ett super-fint utfört arbete, dessutom snabbt utfört. Vi är väldigt nöjda med det hela och blir helt säkert återkommande kunder.

14 de maio de 2024

Hejsan Anton,

1000 tak for din 5-stjernede anmeldelse ! 💚
- vi er meget glade for at du tilfreds med vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og flotte vinduer :))

Vi har lige fået pudset vores vinduer af en rigtig sød vinduespudser. Ved en fejl havde vi tastet et forkert antal vinduer ind, men han trak i nogle tråde og fik alligevel taget de vinduer, der manglede uden at det kostede en masse ekstra - så fedt!!

Virkelig god service og flotte vinduer! I hvert fald ikke sidste gang vi bruger Spejlblank :))

9 de maio de 2024

Hej Alberte,

1000 tak for din positive anmeldelse! 💚
- vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Overholder ikke aftaler

Startede godt ud med gode priser og overholdte aftaler. Ville gerne have forsat samarbejdet med Spejlblank.
Desværre endte det med aflysning 5 minutter før ankomst, super dårlig kommunikation og ikke overholdte aftaler.
Virker stresset og alt for travl til at give god service.
Hellere støtte andre gode udbydere der giver en god stabil og aftalt service.

26 de janeiro de 2024

Kære Pia,

Vi er meget kede af at høre om din uheldige oplevelse med vores service. Hvis det forholder sig som beskrevet, beklager vi mange gange.

Vi har anmodet dig om dine ordredetaljer via Trustpilot, men forstår, at du har valgt ikke at efterkomme denne anmodning. Da vi ikke har kunnet identificere dig eller dit aflyste besøg i vores systemer, kan vi desværre ikke kommentere på den konkrete sag.

Men vi vil gerne præcisere, hvordan vi normalt håndterer situationer som den, du beskriver.

Det er vigtigt for os at understrege, at det er yderst sjældent, vi er nødsaget til at aflyse med så kort varsel. Vi stræber efter at levere en pålidelig og kvalitetsbevidst service, men desværre kan der opstå uforudsete omstændigheder som akut sygdom, uheld eller lignende, der nødvendiggør en aflysning i sidste øjeblik.

Når dette sker - hvilket det nogle gange gør - ringer vi straks til de berørte kunder for at forklare og beklage situationen, samt at ombooke deres tid, typisk til samme dag. Samtidig tilbyder vi ofte en passende kompensation for ulejligheden afhængigt af situationens karakter og udfald.

Vi håber på at du vil give os en chance for at rette op på den dårlige oplevelse. I så fald bedes du venligst skrive en mail til os på kundeservice@spejlblank.dk. Så vil vi finde en ny tid til dig hurtigst muligt og tilbyde dig en passende kompensation.

Mvh.

Utilstrækkeligt arbejde

Utilstrækkeligt arbejde. En medarbejder der talte i tlf. hele tiden og havde alt for mange undskyldninger for ikke at kunne udføre sit arbejde ordentligt.
Sidste gang de er hos mig

11 de abril de 2024

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den uheldige oplevelse.

I et ønske om at behandle din anmeldelse professionelt og på et velinformeret grundlag, anmodede vi dig om dine ordredetaljer via Trustpilot. Vi forstår, at du ikke har ønsket at efterkomme denne anmodning.

Efter yderligere undersøgelse mener vi at have identificeret dit navn og besøg i vores system. Denne foreløbige identifikation gav os mulighed for at adressere din anmeldelse.

I forbindelse med vores undersøgelse af sagen talte vi med vinduespudseren, som vi mener har serviceret dig. Han genkendte situationen, men påpegede samtidig, at der efter hans opfattelse mangler nogle vigtige detaljer, hvis det er den samme situation, der refereres til.

Han forklarede, at hans undskyldning for ikke at pudse alle vinduerne skyldtes tekniske udfordringer, han oplevede under besøget. Fastmonterede gardinstænger forhindrede åbning af de øverste forsatsvinduer, hvilket gjorde det umuligt at nå alle fladerne.

Vores handelsbetingelser fastslår: ”Vinduespudsning kræver oftest at alle vinduer åbnes og lukkes. Derfor er det dit ansvar, at alle vinduer kan åbnes og lukkes uden problemer.”

På trods af disse betingelser forsøgte vores vinduespudser at finde en løsning. Han kontaktede kontoret for vejledning om den videre procedure og konsulterede derefter en af vores mestrelærere for at finde ud af, om der var en særlig teknik, der kunne anvendes. Desværre fandtes der ingen alternativ metode.

Vi beklager meget, hvis det ikke var tydeligt, hvorfor vores vinduespudser foretog opkald under dit besøg. Disse opkald blev udført med de bedste intentioner for at navigere i situationen og sikre den bedst mulige service.

Da det ikke var muligt at fuldføre vinduespudsningen, tilbød vores vinduespudser dig et reguleret tilbud, som du accepterede.

Vi forstår din frustration over ikke at få pudset alle dine vinduer, men i denne situation var vi desværre begrænset af omstændigheder uden for vores kontrol. Vi bestræber os altid på at levere god service, uanset forholdene, og vi beklager, hvis vi ikke levede op til dette under dit besøg.

Hvis du har spørgsmål til noget af det ovenstående, eller føler, at vi ikke har dækket alle aspekter af sagen, bedes du venligst kontakte os på kundeservice@spejlblank.dk. Vores eneste ønske i sager som disse er at de bliver at håndtere korrekt og retfærdigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god og professionel virksomhed

Vi havde en af deres medarbejdere forbi, virkelig behagelig og venlig og meget løsnings orienteret da der blev ændret i behovet på dagen. Han var hurtig til at kontakte kontoret og få fundet en løsning, så vi fik afrensning og pudsning inden- og udvendigt. Kan kun anbefale spejlblank.

11 de abril de 2024

Hej Rasmus,

1000 tak for din fine anmeldelse ! 💚

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse med os.
Vi giver al din ros videre til vores vinduespudser, den bliver han glad for.

5 stjernet vinduespudsning

Brugt dem flere gange, altid fuldt ud tilfreds.

29 de janeiro de 2024

Hej Martin,

1000 tak for din 5-stjernede anmeldelse ! 💚
- vi er meget glade for at du tilfreds med vores service.

Exceptionelt flot pudsning

Den vinduespudsning vi fik i går af Spejlblank var exceptionel god! Der var pudset helt ned i hjørnerne og ingen kedelige mørkedråber rundt omkring på karmene og vinduerne er nu ja - spejlblanke som aldrig før!

Og det var ellers under ret svære forhold, for vi har lige haft stilladsarbejder igang og vinduerne trængte virkelig til det - så stort tak for et fantastisk stykke arbejde!

19 de fevereiro de 2024

Hej Isabella,

Vi takker dig mange gange for din positive anmeldelse ! 💚

Skønt at du er tilfreds med resultatet, selv under de udfordrende forhold.
Vi giver al din ros og tak videre til vores vinduespudser der besøgte dig.

Venlig, hurtige og dygtige

Vi har i nogle år fået pudset vores vinduer inde og ude omkring 2 gange årligt - og altid af Spejlblank.
De er både venlige, hurtige og dygtige! Og hver gang bliver jeg overrasket over, hvor fantastisk klart og tydeligt, man pludseligt kan se ud på omverdenen!

28 de novembro de 2023

Hej Cecilie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ! 🫧
- den sætter vi umådeligt stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde, professionelle og grundige vinduespudsere

Jeg bestilte tid samme dag, to søde vinduespudsere ankom og gjorde et flot og grundigt arbejde. De pudsede endda også mit store spejl af egen fri vilje, fordi at det var beskidt.

20 de fevereiro de 2024

Hej Frederikke,

1000 tak for din fine anmeldelse !
- al rosen er sendt videre til vores 2 vinduespudsere 💚

Go' dag og på mange gange gensyn!

Ødelagte vinduer

Jeg havde desværre besøg af en vinduespudser fra Spejlblank. Nu har jeg som minimum fire vinduer med ridser + tre vindueskarme med skader. Jeg har sjældent oplevet en i et serviceerhverv med så ligeglad en holdning til sit arbejde. Nu må jeg bare håbe, at Spejlblank står ved deres ansvar.

9 de fevereiro de 2024

Kære Mads

Vi må desværre meddele, at vi ikke kan påtage os ansvaret for de påviste ridser samt øvrige skader.

Efter din henvendelse har vi naturligvis været i dialog med vinduespudseren, der servicerede dig den pågældende dag, for at spørge, om han ved et uheld kunne have forårsaget skader eller bemærkede noget uregelmæssigt under besøget. Ingen af delene var tilfældet.

Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed i vores team. Derfor opmuntrer vi aktivt vores vinduespudsere til at melde ud, hvis de ved et uheld forårsager skade. De bliver hverken skældt ud, trukket i løn eller udsat for andre urimelige tiltag i disse uheldige situationer. For uheld sker, og når de gør det, så tager vi ansvar.

Da vores vinduespudser ikke kan vedkende sig ansvaret i denne sag stiller det os i en vanskelig situation. Vi er forpligtede til at håndtere alle henvendelser med integritet og retfærdighed, men det er vanskeligt for os at påtage os ansvaret for skader, hvis det ikke er klart for os, at de er forårsaget af vores vinduespudsere.

Samtidig er det vigtigt for os at understrege at vi på ingen måde ønsker at anfægte din troværdighed med dette skriv. Vi har fuld forståelse for din henvendelse og din mistanke i denne sammenhæng.

Vi ved at ridser træder meget tydeligt frem lige efter en grundig vinduespudsning - og at der naturligt er ekstra meget fokus på glasset efter en sådan service. Derfor kan man måske pludseligt opleve ridser, ridser man ikke har set og/eller lagt mærke til fordi vinduerne ikke har været pudset længe.

Vi er selvsagt utroligt kede af denne ærgerlige situation og vi er bevidste om at denne sag kan skade vores integritet som servicevirksomhed. Men vi kan desværre ikke forsvare at påtage os ansvaret for skader som vi måske, måske ikke, har lavet.

Vi forstår at dette svar ikke var det svar du havde håbet på at modtage. Vi håber samtidig at du kan se sagen fra vores side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Spejlblank i 7 år - det siger vel det meste?

Vi har vinduer fra loft til gulv - 22 stk. - og mindst lige så mange altanglas. Altanglas er møg-svære at pudse ordentligt; men den ene gang vi var uenige om kvaliteten af pudsningen, fik vi det løst uden sure miner.
Vi har fået afbud een gang pga. sygdom; men ellers står Spejlblank der altid til tiden, bliver færdige til tiden og humøret og servicen er altid verdensklasse.
De holder, hvad de skriver på hjemmesiden!
Mange hilsner fra en der ellers aldrig skriver anmeldelser - men Spejlblank gør sig fuldt fortjent til 5 stjerner!

8 de setembro de 2023

Hej K,

1000 tak for din flotte anmeldelse og din støtte gennem 7 år! 💚

Vi er glade for, at I er tilfredse med vores service, selv når små "uenigheder" opstår. Vores mål er altid at håndtere de situationer med forståelse og samarbejdsvilje.

Vores ambition er at holde humøret og kvaliteten højt og feedback som din er med til at motivere os hver dag, det er virkelig værdsat.

Nyd udsigten, vi ser frem til at levere den til jer i mange år endnu.

Mvh.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstra tak til jeres flinke medarbejdere!

Det er nu 3. eller 4. gang vi bruger Spejl Blank, og vi er virkelig glad for deres kundeservice og resultat. I dag fik vi fornøjelse af Victoria, som var super flink og venlig, og fik ligesom glasset til at forsvinde helt! Vi skal nok blive ved med at bestille!

Min eneste 'klage' er – nok noget kulturelt noget, da jeg er født amerikaner! – at jeg vil vildt gerne have mulighed for at give lidt ekstra i drikkepenge til pudseren for en super god service. Jeg må håbe i hvert fald, at de får en ordentlig løn for deres fine arbejde.

3 de outubro de 2023

Hej Aileen,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse med os – og især med Victoria. Hun vil helt sikkert blive begejstret for rosen! 💚

Ift. drikkepenge, så er et smil og en god anmeldelse mere end rigeligt 😉

Nyd udsigten, vi ser frem til at pudse dine vinduer igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt og gennemskueligt koncept

Super nemt og gennemskueligt koncept. Virker hver gang.

25 de setembro de 2023

Hej Rasmus,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at du har valgt at bruge din tid på at anmelde vores service her på Trustpilot.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer igen, næste gang.

Rigtig god dag!

Danmarks bedste vinduespolering

Danmarks bedste vinduespolering. 💪
Service og polering fået ikke bedre.

Hej Kim,

Tak for dig - og 1000 tak for din flotte anmeldelse. Yderst værdsat 💚

Vi glæder os allerede til at pudse dine vinduer igen 🫧

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håbløst arbejde fra dette firma

Håbløst arbejde fra dette firma. Første gang jeg har benyttet Spejlblank, primært fordi de var de eneste som kunne starte kl 07.00 her til morgen - men det er sidste gang jeg kontakter dem. Vinduespudseren ville kun delvis pudse vores vinduer, da han ikke mente at han kunne nå ud til de ydereste vinduer i lejligheden. Vi har tidligere benyttet 2-3 lokale firmaer som UDEN problemer har pudset alle vores vinduer, de har blot brugt en teleskopstang - men dette var åbenbart ikke en mulighed hos Spejlblank! Trods mangelfuld arbejde hvor de kun har pudset 80 % af vinduerne - var prisen det samme. Det endte med at jeg selv måtte pudse disse vinduer med min egen teleskobstang da vinduespudseren var kørt. De pågældende vinduespartier er ret store ca. 2 x 4 meter og da Spejlblank forlod lejligheden var kun halvdelen af disse vinduer pudset, hvilket så meget ufærdigt ud.
Så efter at have betalt 1145 DK for 40 minutters arbejde måtte jeg selv gøre det færdigt med min egen teleskopstang.

Hej Peder,

1000 tak for din anmeldelse.

Selvom vi værdsætter al feedback og tager den meget alvorligt, er vi helt ærligt en smule forbavsede over din anmeldelse, da vi føler at vores kommunikation og ageren ved vores besøg var klar, professionel og informativ.

Ikke desto mindre giver din anmeldelse os lejlighed til at præcisere for de øvrige læsere, hvilke procedurer vi anvender ved førstegangsbesøg hos vores kunder - selv samme procedure der blev anvendt under vores besøg hos dig.

Ved ankomst hos en ny kunde starter vi altid med at vurdere, om alle vinduer kan pudses i overensstemmelse med Arbejdstilsynets sikkerhedsbestemmelser. Efterfølgende verificerer vi, at antal og type vinduer matcher den forudgående optælling. Afslutningsvis orienterer vi kunden hvis der er forhold der påvirker service og/eller pris.

Skulle der være forhold, der påvirker den forventede service og/eller pris, pointerer vi altid over for kunden, at det første besøg er uforpligtende - og at kunden selvfølgelig har mulighed for at afslå vores tilbud hvis det reguleres ifm. vores besigtigelse.

Ved vores besøg hos dig måtte vi beklageligvis meddele dig at du har vinduer der ikke kan pudses i overensstemmelse med Arbejdstilsynets sikkerhedsbestemmelser og at prisen, trods dette, ville være uændret. Her gjorde vi dig samtidig opmærksom på muligheden for at afslå vores regulerede tilbud - af den grund undrer vi os over dine klagepunkter.

Hertil synes vi at det er værd at nævne at vi, efter din accept af det regulerede tilbud, i et forsøg på at imødekomme dig, pudsede alle dine glasværn - dette selvom de ikke var inkluderet i den forudgående optælling.

I en verden fyldt med nuancer og forskellige perspektiver, stræber vi altid efter klarhed i vores kommunikation, såvel som i det glas vi pudser - og givet at glasset der blev pudset hos dig, slap for kritik, må vi være lykkedes med i hvert fald den ene af vores bestræbelser - det er vi trods alt glade for.

fantastisk service

fantastisk service !
Kan klart anbefales, virkelig god service, stabile og flinke. Hvis noget glemmes, kan ske for alle, så rettes fejl hurtigt og uden problemer.

Hej Roy,

1000 tak for din fine anmeldelse ! 💚
- skønt at du er tilfreds med vores service.

Helt igennem fantastisk service

Vi har lige haft en vinduespudser fra Spejlblank på besøg. Vi bor i kbh og vores vinduer er besværlige og beskidte, han ordnede det hurtigt, kompetent og var hyggelig at have i lejligheden! Kanon service! Kan klart anbefales!!

1 de agosto de 2023

Hej Monique,

1000 tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.
Vi giver al rosen videre til vores vinduespudser 💚

Go' dag - og på mange gange gensyn!

Spejlblank

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais