Fornuftigt med med plads til forbedring
Fornuftigt men med plads til forbedring
Vi er en virksomhed som holder til i Daugård. Vi hjælper til med nogen af hverdagens problemer, så i kan bruge tiden på det som virkelig betyder noget for jer. Vi hjælper med vinduespolering/vinduesvask og andre servicere, som du kan læse mere om længere nede af siden. Det er vigtig for os, at vinduerne altid står knivskarpt så vores kunder er tilfredse.
Nordbygårdvej 61, 8721, Daugård, Dinamarca
Fornuftigt men med plads til forbedring
Hurtig og effektiv kan varmt anbefale dem til at pudse vinduer
Fantastisk firma som forstår at kommunikere med sine kunder og leverede et perfekt resultat 🤩
De formåede endda at være så lydløse at hunden først opdagede ham ved sidste vindue ☺️

Resposta da Spejlrenevinduer
Forrygende arbejde. Bruger Spejlrenevinduer en gang om måneden. Altid et smil på læben, om det er mikkel selv eller hans ansatte.
Altid informativ omkring hvornår han kommer og aftaler bliver overholdt til punkt og prikke!
Kæmpe anbefaling herfra
Mikkel og hans drenge leverer en kanon service, gennemsigtig kommunikation og et kanon stykke arbejde.
Fantastisk service altid ordentligt arbejde og punktlighed omkring aftaler. Vi har en større ejendom med mange vinduer og kan give Mikkel og Hansen forretning de varmeste anbefalinger

Resposta da Spejlrenevinduer
Jeg er meget tilfreds med spejl rene vinduer og de kommer altid med godt humør:)
Intet at klage over, høj kvalitet og serviceniveau. Vil med glæde anbefale Spejl Rene Vinduer til venner og bekendte.
Får pusset vinduer af Spejl rene vinduer flere steder og aldrig en finger at sætte - Glad for mit valg af vinduespudser 5/5 stjerner
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.