Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos de fisioterapia
  2. Massoterapeuta

Informação fornecida por fontes externas variadas

De zeer populaire Zweedse Spijkermat is een acupressuur mat. Op een natuurlijke wijze zorgt de spijkermat voor pijnverlichting, ontspanning en een goede nachtrust. Daardoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd, zonder dat je medicijnen hoeft te slikken. Veel verkocht aan sporters, mensen met stress en mensen die slecht slapen. Aanrader!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mooie website met een variërend aanbod van verschillende spijkermatten. De verzending was ook heel snel, dus ik ben tevreden!

Ik heb onlangs de combi spijkermat gekocht en het is echt een gamechanger voor mijn dagelijkse routine! In het begin was ik een beetje sceptisch over het idee van een mat vol scherpe punten, maar na een paar keer gebruiken, ben ik om. Zodra ik erop ga liggen, voel ik hoe mijn spieren langzaamaan ontspannen en de spanning in mijn rug en schouders afneemt. Het duurt even om eraan te wennen, maar het geeft uiteindelijk een heerlijk gevoel van ontspanning. Ik ben zelfs al 1 keer in slaap gevallen.

Na slechts 10-15 minuten op de mat voel ik me beter en merk ik dat ik beter kan slapen en minder last heb van stress. Daarnaast vind ik het ook fijn dat ik het gewoon thuis kan gebruiken, zonder dat ik dure behandelingen nodig heb.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om stress te verminderen, spierspanning los te laten en jezelf even een rustmoment te gunnen, dan kan ik de spijkermat van harte aanbevelen! Echt een goede aankoop.

30 de setembro de 2024

Prettige en ontspannende ervaring

Mijn osteopaat droeg me het idee aan of een acupressuurmat voor mij niet interessant zou kunnen zijn om te helpen ontspannen, wat meer "uit mijn hoofd" te komen en om mijn gedachten los te laten.

In eerste instantie kwam ik op internet allerlei merken matjes tegen die erg veel op elkaar lijken, met korte pinnen en veel grotere aantallen pinnen. De Zweedse spijkermat zag er duidelijk anders uit, vanwege het kleinere aantal langere pinnen.

Ik heb mijn spijkermat (type "original") nu pas dik een week, maar mijn eerste ervaringen ermee zijn positief. Ik lig er dagelijks 20 minuten op en val daarbij regelmatig in slaap. (Ik stel een timer in zodat ik er niet per ongeluk veel langer op blijf slapen.) Meestal doe ik daarbij een t-shirt aan, omdat ik het zonder shirt nog te pijnlijk vind. Ik ben benieuwd of ik er nog aan zal wennen om er zonder shirt op te liggen.
Ik vind het erg bijzonder hoe de pijnlijke ervaring na een aantal minuten langzaam verdwijnt en dan tot ontspanning leidt. Ik begrijp nu waarom dit een onderdeel kan zijn van meditatie.

De bestelling verliep wat verwarrend, omdat ik - in tegenstelling tot de info op de website - na mijn betaling geen bevestigings-email had ontvangen. Gelukkig kreeg ik de dag erna al een email met de mededeling dat mijn bestelling klaar stond voor verzending.

7 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wil je ontspannen koop een spijkermat.

10 jaar geleden zag ik de spijkermat in de gelderlander krant staan. Ik was jarig en deed mezelf dit kado.
De eerste keer wist ik niet wat er gebeurde pijn .ben begonnen met een heel dun truitje aan om te wennen.
daarna met de blote rug, deed de eerste 3-4 min pijn en langzaam begon de pijn we te trekken en het voelde heerlijk ontspannen.
meestal val ik in slaap en daarna voel ik me herboren.
Mijn man heeft al jaren last van pijn in zijn rug slapenloosheid en spierpijnen ik zei al diverse keren probeer de mat eens maar nee hij wilde niet geloofde er niet in.
maar sinds een paar jaar gebruikt hij de spijkermat bijna elke nacht en zelfs over dag als hij moe is. En we nemen de spijkermat ook mee op vakantie zodat we kunnen slapen want in een ander bed blijft voor ons altijd moeilijk. wij zijn super blij met de spijkermat en dat dus al 10 jaar. Het is even doorbijten in het begin maar daarna is hij onmisbaar voor ons in ieder geval wel. Een heel tevreden klant.

27 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een spijkermat? Het idee alleen al ... Maar als je eenmaal ligt . . . .

Op zoek naar iets voor ontspanning (geestelijk en lichamelijk) liep ik tegen links naar een 'zweedse spijkermat' aan.
Een spijkermat? Het idee alleen al, maar niewsgierig dat ik ben, klik ik erop.
Een paar honderd harde, scherpe punten in je rug zou ontspannend moeten werken? Je zou er zelfs op in slaap kunnen vallen? Het idee alleen al.

Dat idee ging dus in de ijskast, totdat ik het en passant noemde bij m'n masseur en die vertelde over positieve ervaringen van één van haar patienten.

Zou het dan toch werken?

Toen ik een paar dagen later m'n "Classic" uitpakte, moest ik even slikken... De aanblik en het gevoel van ruim 600 scherpe en harde punten en het idee dat ik daar op moest liggen.
Maar goed, voor een eerste ervaring heb ik hem op bed gelegd met een handdoek erop. Is dit alles? Ik voel bijna niks.
Goed, level 2: Handdoek weg en met T-shirt. Oei, dat voel je, maar het is uit te houden.
Op naar Level 3: Behoedzaam breng ik m'n blote rug in contact met de spijkers. What the .... hoe lang houdt een mens dit vol? Na 5 minuten vond ik het dan ook wel genoeg voor een eerste keer.

Die avond voor het slapen gaan de stoute schoenen aangetrokken: Op bed gelegd, kiezen op elkaar, me beheerst neergelegd en het dekbed over me heen getrokken.
Aai .. Moet ik dit lekker vinden? Maar goed, doorbijten en tot m'n stomme verbazing voelde ik me na een paar minuten volledig ontspannen. Na 15min vond ik het mooi voor de eerste keer maar ik heb heel goed geslapen die nacht.

Die avond erop dacht ik: Nog even een kwartiertje .... tot ik drie kwartier later wakker werd.
Nu lig ik vrijwel elke avond op voor het slapen. Streven is 20-30 minuten maar voor de zekerheid zet ik de timer op 45min. En meestal moet die me uit m'n roes halen.

Inmiddels de lat al een paar keer nog hoger gelegd: Op de harde vloer, dat is toch wel echt even doorbijten en een stuk intenser.

31 de agosto de 2020

Pas kleine weekje getest

Ik heb nu een kleine weekje de Spijkermat gebruikt en ik moet zeggen dat het bij mij best goed werkt. Het is geen prettig gevoel om er op te gaan liggen wij hebben voor 2 kleuren gekozen maar de licht groenen is het fijnste om op te gaan liggen dit zijn namelijk soft dips de donker groene zijn kei hard ik gebruik hem voor de pijn in mijn onder rug cq pijn in de zij en het werkt prima zeker aan te raden ondanks de prijs.

26 de março de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na verschillende e-mails nog steeds…

Na verschillende e-mails nog steeds geen reactie gekregen op m’n vragen over de foutieve bezorging. Bestelling ging naar factuuradres ipv bezorgadres. Jammer...

15 de março de 2020
logotipo da Spijkermat

Resposta da Spijkermat

Beste Bart, we hebben afgesproken dat zodra de foutieve bestelling retour zou komen, we die gelijk naar jou met de juiste postcode zouden sturen. Het toeval wil dat vanmorgen de retourzending is binnen gekomen. We zullen deze vandaag naar je versturen. Hopelijk ben je zo sportief om een positieve beoordeling te geven zodra je de spijkermat hebt ontvangen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn partner en ik hebben allebei…

Artrose, nekpijn, slapeloosheid.....mijn partner en ik hebben allebei diverse klachten, wij zijn eind 50 en begin 60.....we hebben uiteraard van alles geprobeerd: fysio, manuele therapie, pijnmedicatie, tot een kennis van ons over de Spijkermat begon. Ik was behoorijk sceptisch, maar heb de mat, de Combi, toch besteld, met name voor mijn partner. We hadden allebei, na 2 keer ongeveer 10 minuten op de mat liggen, al wat minder pijn in onze nek.
Het is zeer zeker wennen; in het begin dachten we allebei: dit wordt niks. Maar als je eenmaal ligt en ontspant, begint het zelfs prettig te worden! Mijn partner wilde ook liever de Soft ipv de Classic: geen enkel probleem: wij konden meteen omruilen tegen de voor ons juiste mat. Super service, fijne communicatie en goed product!!

12 de março de 2020

Ik gebruik de Zweedse spijkermat al sinds 2007

Ik gebruik de Zweedse spijkermat al sinds 2007 naar grote tevredenheid. Om te ontspannen als ik druk ben, om beter te slapen en voor mijn rugklachten als die weer opspelen. Ik gun echt iedereen de Zweedse spijkermat, omdat het op een natuurlijke manier werkt en je hoeft geen pillen te slikken. Dus geen vervelende of ongezonde bijwerkingen.

Super aankoop!

Ik heb altijd al last gehad van vastzittende schouders en rugklachten. Sinds ik de mat gebruik is het verschil zeker voelbaar, wat voor mij persoonlijk ook resulteert in een diepere nachtrust. Top product, levering ook nog keurig op orde. Ik ben helemaal tevreden!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle Levering

Snelle Levering. Tis even doorbijten de eerste keer maar uiteindelijk is het lekker.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.