Jeg ringede til dem fredag og fik lidt vejledning. Jeg bestilte et bordtennisbord lørdag og fik svar med det same på mail. Søndag blev det sendt og allerede modtaget her mandag morgen. Klar til påsked... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ringende og tjekkede om ordren kunne sendes samme dag.... Det kunne lige lade sig gøre hvis vi skyndte os.... 45 minutter senere bliver varerne personligt leveret... GLS var lige kørt inden ordren ble... Ver mais
Jeg havde bestilt et bob spil i fødselsdagsgave til min lillebror. Jeg havde planlagt det sådan at jeg bestilte gaven fredag aften med levering til ham, så jeg kunne aflevere ham sedlen dagen efter ti... Ver mais
Jeg købte et brugt poolbord (et 9 Fod, Søren Søgaard Copenhagen Super)og det var god service fra start til slut. Jeg bor på Bornholm og så deres brugtannonce. Fik god samtale med Henning fra Spil-Aps... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre www.SPIL-APS.dk
Informação fornecida por fontes externas variadas
Danmarks største udvalg af:

Informações de contato
Tørringvej 3, 2610, Rødovre
- trust@spil-aps.dk
- spil-aps.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Do not use this shop - fraud alert
Do not use this shop, they use false advertising and will not return your money after they've tricked you. Details below:
Jeg købte fire bolde ("hacky sacks") fra hjemmesiden, men modtog kun én bold. På produktbilledet fremgår der tydeligt fire bolde, og der står ingen information i produktbeskrivelsen om, at man kun modtager én af dem.
Jeg har kontaktet webshoppen, som tilbyder at refundere pengene, men uden fragtomkostninger – og samtidig kræver de, at jeg selv betaler for at returnere den ene bold. Jeg har forklaret dem, at dette ikke er en acceptabel løsning. De har brugt vildledende markedsføring ved at give indtryk af, at jeg købte fire bolde, og derfor skal jeg ikke betale fragt to gange for at returnere den ene bold, de faktisk sendte mig.
De fire bolde skulle koste 149 kr. plus 49 kr. i fragt – i alt 198 kr. Jeg har altså endt op med at betale 200 kr. for noget andet end det, der blev annonceret. Hvis jeg accepterer at betale yderligere ca. 50 kr. for at returnere varen, ender det med, at jeg har betalt 100 kr. for ingenting, samtidig med at jeg er blevet vildledt af en fejlagtig produktbeskrivelse.
Jeg har forklaret webshoppen, at den eneste acceptable løsning er, at jeg får mine 198 kr. tilbage. Hvis de ønsker den ene bold retur, må de sende mig en returlabel – det er ikke mig, der skal betale for den fejl de har lavet.
Til orientering kan man på andre webshops købe 24 af disse bolde for 229 kr., så det er helt urimeligt at hævde, at én enkelt bold skulle koste 149 kr. Dette understreger blot, at produktbilledet og beskrivelsen på webshoppen er vildledende.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, jeg kan give da jeg har lige bestilt og jo ikke modtaget varen endnu
Har købt flere ting hos dem allerede
Har købt flere ting hos dem allerede, blandt andet et mega lækkert bordfodbold og nu et lækkert udendørs bordtennis bord. Får altid fantastisk service og rigtig god rådgivning
Kan kun give spil Aps de bedste…
Kan kun give spil Aps de bedste anbefalinger og service på og fortælle hvordan jeg flyttet et pool bord og hvordan vi skilte det ad jeg giver 5 stjerner for en virkelig god vejledning det lykkedes hilsen en ny kunde fra vejle
ok perfekt som altid
Vi skulle have nye bander og klæde på vores billardbord i Silkeborg Sejlklub. Vi ville selv skifte det. Henning gave rigtig god information om hvad vi skulle være opmærksomme på, og tilbød endda at ville vejlede os på FaceTime på en søndag, hvis vi havde spørgsmål eller problemer. Det kalder vi super service! Kan kun anbefales.
Fantastisk service
Skulle bruge et bordtennisbord til fødselsdagsgave og skulle leveres til sommerhus med kun 1 dags varsel. Jeg ringede til Spil ApS og de gav perfekt vejledning omkring hvilket bord og fik på magisk vis leveret det dagen efter. Kan varmt anbefale andre at handle her. Super service. 5 stjerner.
Fine produkter
Fine produkter, gode priser og super hurtig levering -perfekt :-)
Altid fin service og hurtig ekspedition…
Altid fin service og hurtig ekspedition .....
hurtig og god service
Utrolig nem hjemmeside at handle på.
Utrolig nem hjemmeside at handle på.
Meget opmærksom kundeservice
Noget nær den bedste kundeservice jeg har oplevet.
Jeg bestilte en gave til min far mandag aften. Tirsdag formiddag, ringer Henning fra Spil-aps til mig og spørger om jeg kender en der hedder Casper, med samme efternavn som mig.
Det viser sig at min bror har købt præcis det samme gave til min far, 15 minutter efter jeg har.
Så Henning spurgte om han skulle annullere den ene af ordrerne.
Det er godt nok opmærksomt og betænksomt!
5 ud af 5 herfra!!
Nemt og hurtigt
Nem hjemmeside at finde rundt på.
Let at bestille her!!
Købte et stangtennis til 200kr
Købte et stangtennis til 200kr. Ved modtagelsen var plastikken i toppen af stangen knækket. Det kunne dog godt bruges til spil, men efter 15min gik sjæklen til montering af snoren i stykker. Jeg bad derfor om 100kr retur fra Spil-Aps eller et nyt stangtennis. Jeg modtog et flabet svar om at spillet kun er til børn og det blev slet ikke kommenteret at spillet var skadet i fragten. Jeg handler ikke os dem igen.
Nem at bruge og overskue
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.