Jeg ringede til dem fredag og fik lidt vejledning. Jeg bestilte et bordtennisbord lørdag og fik svar med det same på mail. Søndag blev det sendt og allerede modtaget her mandag morgen. Klar til påsked... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ringende og tjekkede om ordren kunne sendes samme dag.... Det kunne lige lade sig gøre hvis vi skyndte os.... 45 minutter senere bliver varerne personligt leveret... GLS var lige kørt inden ordren ble... Ver mais
Jeg havde bestilt et bob spil i fødselsdagsgave til min lillebror. Jeg havde planlagt det sådan at jeg bestilte gaven fredag aften med levering til ham, så jeg kunne aflevere ham sedlen dagen efter ti... Ver mais
Jeg købte et brugt poolbord (et 9 Fod, Søren Søgaard Copenhagen Super)og det var god service fra start til slut. Jeg bor på Bornholm og så deres brugtannonce. Fik god samtale med Henning fra Spil-Aps... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre www.SPIL-APS.dk
Informação fornecida por fontes externas variadas
Danmarks største udvalg af:

Informações de contato
Tørringvej 3, 2610, Rødovre
- trust@spil-aps.dk
- spil-aps.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service.
Produktet lever op til det forventede. Hurtig levering. Et sted vi vil handle igen.Kan trygt anbefales til andre. Hilsen William.
Fantastisk service
Fået fantastisk god service og betjening. Havde lavet en ikke helt gennemtænkt bestilling og i stedet for blot at ekspedere min ordre, så blev jeg ringer op. På baggrund af opringningen fik jeg lavet min bestilling lavet om og jeg har i dag modtaget en skøn pakke, som netop opfylder mine behov.
Super telefonisk service
Herligt med en online shop, der rent faktisk svarer telefonen og kunne være behjælpelig med gode råd, da jeg skulle vælge bordtennisbord.
Fandt det jeg skulle bruge.
Altid hurtig leveringstid og service
Altid hurtig levering og god service
Nemt og overskueligt 😄
Henning skal have den største…
Henning skal have den største tilkendegivelse til dato. Jeg laver en målefejl og må returnere de fremsendte lim læder. Samme dag som han modtager dem sender han de rigtige til mig. Må sige at det er service i verdens klasse. Tusinde tak til spil aps og især Henning.
Rigtigt gode produkter god services
Rigtigt gode produkter god services, men mangler at kunne få klub rabatter på de produkter der købes tit.
Hilsen Mark
Nem bestilling
Ringede og fik god service fredag aften…
Ringede og fik god service fredag aften kl 18 - dejligt :-)
Super god, og hurtig service
Havde forespørgsel på mail, og blev besvaret med det samme - hvilket gjorde at jeg bestilte bordtennis sæt på hjemmesiden. Og det var allerede afsendt dagen efter. Super god, og hurtig service selv her få dage før jul.
Alting okay :)
Hurtig levering og de bestilte…
Hurtig levering og de bestilte produkter er lige præcis som vi forventede og ønskede.
Jeg kan sagtens anbefale spil-ApS.dk
Og tror ikke det er sidste gang jeg handler ved dem.
Genialt bordtennisbord til en god pris
Har købt udendørs bordtennisbord til mit sommerhus. Super kvalitet til en rigtig god pris. Og så blev det leveret med et smil 😀
Og så er et udendørs bordtennisbord bare helt genialt til et sommerhus.
Fantastisk service
Fantastisk service!
Vi bestilte i går og har hentet vores nye bordtennisbord i dag.
Jeg havde googlet forinden, for at finde den bedste pris på det bordtennisbord jeg ville have. Det blev derfor til Spil-Aps.
Jeg oplevede en meget sød og behagelig kundeservice. Jeg vil til hver en tid handle hos Spil-aps og kan derfor kun give de bedste anbefalinger.
En givende oplevelse
Jeg har været så positivt overraskede, personalet var vildt søde ved en og gjort så man følte sig godt tilpas
Kan varmt anbefale det til andre
vintage poolbord
Har lige fået leveret det skønneste gamle poolbord som Spil Aps har fundet til mig, restureret og leveret - fantastisk service og altid proffesionel vejledning - det er verdensklasse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.