Super kvalitet af de bestilte trøjer. God service. Dog en lidt lang leveringstid - dette skrives dog på bestillingssiden.
Veja o que dizem as avaliações
Vi har ifbm. STJERNE for en dag projektet her i uge 10 haft den store fornøjelse at samarbejde med Sponsorworld, som har sørget for 350 gratis T-shirts til en masse unge mennesker som udvikler empati... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bestilte en håndfuld padeltrøjer til vores lille “klub”. Og der var fremragende sparring hele vejen igennem. Den løbende opdatering var lige i øjet. Og resultatet var til perfektion. Siden har je... Ver mais
Jeg skulle bruge 6 t-shirts med tryk indenfor en uge, og fik kontakt til Tom fra Sponsorworld en lørdag, hvor alle detaljer blev gennemgået ifht. print. Tirsdag blev pakken leveret. Der var gennemgåe... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.
Informações de contato
Tjelevej 34, 7400, Herning, Dinamarca
- 42419400
- tom@sponsorworld.dk
- sponsorworld.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Super kvalitet af de bestilte trøjer
Super kvalitet af de bestilte trøjer. God service.
Dog en lidt lang leveringstid - dette skrives dog på bestillingssiden.
super service og fantastisk kvalitet
Som altid super service og fantastisk kvalitet af trøjerne

Manglende retursvar
Er ikke særlig imponeret af deres tilbagemelding

Resposta de SponsorWorld ApS
Modtog en hoodie og en kasket.
Modtog en hoodie og en kasket.
Hoodien er fantastisk!
Men kasketten er ikke. Den blev sendt uden nogen form for beskyttelse, så den er deformeret. Forsøger pt. at rette den op med en damper, men det fungerer ikke så godt.
Jeg har skrevet en email Sponsorworld omkring det, men intet svar er kommet tilbage.
Vær sød og respekter varerne mere..... Send en kasket i en kasse eller noget, så den ikke deformeres.

Det kom hurtig👌
Godt samarbejde - fin kvalitet
SponsorWorld har været super nemme at arbejde med ift. at nå i mål med vores krav og ønsker. Trøjerne er lækre og i en fin kvalitet til en meget rimelig pris!

Super god service
Super god service, og lyn hurtig til at hjælpe

Hurtig service
Bestilte og ganske få dage efter fik vi vores ordre. Ikke sidste gang vi handler her
Det er meget professionel.
Det er noget dejligt tøj
Det er noget dejligt tøj. Det er godt at se at I vedkender når der sker en fejl og retter den.
Super god og personlig betjening.
Super god og personlig betjening.
Selvom jeg havde misforstået en vejledning, blev jeg hjulpet til den rigtige løsning.
Langsom leverings tid
God service og god kvalitet af varerne
God service og god kvalitet af varerne, fedt design. Og ikke mindst god, hurtig og personlig kontakt ved spørgsmål

Resposta de SponsorWorld ApS
Super fint sæt tøj vi har fået til…
Super fint sæt tøj vi har fået til vores søn af den lokale floorball klub.

Resposta de SponsorWorld ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.