Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde punktert sykkelen på vei hjem fra jobb, så tok turen innom for å bytte slange. Det gikk fort og effektivt og jeg er veldig fornøyd med den delen. Det jeg kunne ha blitt spart for var holdn... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kansellerte bestillingen min av en Abilica Premium Row 90 romaskin som det er kampanje på. Produktet markedsføres fremdeles på tilbud. Men varen kan tydeligvis ikke leveres. «Vi har dessverre feil... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt forferdelig!!!Kundeservice fungerer ikke.Har kansellert en ordre 5 min etter jeg bestilte den gjennom anbefalt skjema.De klarte likevel å sende ordre om 2 døgn og lovet å tilbakekalle den.Men SÅ... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte et par Asics Gel nimbus i mars i fjor, og det har blitt hull i skoen (ved stortåen) etter lite bruk. Tok derfor med skoene til butikk og forsøkte å klage. De ville kun gi meg 25% på et par nye.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos esportivos
  2. Loja de artigos para esportes ao ar livre
  3. Loja de artigos de corrida

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen til Sport 1 nettbutikk. Her finner du alt du trenger av Ekte Sport, med inspirerende sportsartikler og produkter du kommer til å elske.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,8

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en barnejakke og kom tilbake…

Jeg kjøpte en barnejakke og kom tilbake med den 2 dager senere. Ble trygget med at det bare var å komme tilbake med den om den ikke passet. Fikk tilgodelapp, ikke pengene igjen. Dårlig utvalg i butikken, og den tilgode lappen har blitt en plage!! Så aldri mer Sport1.

26 de setembro de 2024

Jeg er ENESTE kunde i butikken i Bodø

Jeg er ENESTE kunde i butikken i Bodø. Tre medarbejdere står og kigger. Jeg spørger om de har nogle skistøvler. Medrvwjderen peger i retning af dem. Jeg spørger med det samme om de har en bred model. For at få hjelp. Men får af vide at det ved vedkommende ikke. Da jeg kommer ril støvlerne spørger jeg på skift de to andre i butikken om jeg kan få hjælp til at funde en støvle som passer. Men de ryster på hovedet og siger jeg bare må ta en som jeg kan li.

20 de janeiro de 2024

Sport 1 øyer dårlig kundeservice

Kjøpte genser i julegave som var ødelagt i sømmen. Butikken var enige om at dette var feilvare, men måtte vente til over juledagene for å finne ut om de skulle reparere denne eller om jeg skulle få ny. Det er vel lang ventetid mtp at kundegruppen i stor grad er hyttebeboere. Butikken kunne valgt å bytte til ny genser som er i orden, men valgte i stedet å be meg vente en uke eller to på svar. Det er vel lang tid mtp at det varme tøyet skal brukes når man først er på fjellet. Kjedelig å kjøpe så dyre plagg å få så dårlig service tilbake

29 de dezembro de 2023

Beställde online

Beställde online fra Sport 1 Vågsbygd, fick produkten otroligt snabbt. Tyvärr upptäckte jag ett fel på produkten som man lät kunnat missat. Men kundsupporten hjälpte mig både snabbt och på ett riktigt bra sätt. Riktigt proffesionellt och kommer garanterat handla härifrån igen! Slår alla andra aktörer jag varit i kontakt med tidigare. Topp betyg!

5 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Burde ikke fått en stjerne engang

Burde ikke fått en stjerne engang. Bestilte sko - levering 3-7 dager. Etter 14 dager tar JEG kontakt og først da får jeg beskjed om at varen ikke kan skaffes. Det er da søren meg Sport1 sin plikt å gi beskjed til kunden omgående.... lavmål.

14 de setembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig ordning og service ifm retur

Dårlig ordning og service ifm retur. Fikk først ikke bytte i en annen Sport1 enn der varen ble kjøpt. Fikk beskjed om at jeg måtte dra til den samme Sport1 for å få pengene igjen. Gjorde det, men der sa de også nei. Hadde kvittering og det var ubrukt vare innenfor 14 dager. Fikk kun tilbud om tilgodelapp.

6 de setembro de 2023

Sport1 til stryk

Kjøpte Hoka sko fra Sport1, disse skoene var produksjonsfeil, størrelse var feil. Bestilte nye og imellomtiden tenkte jeg returnerte de som var feil. Det var ikke bare bare bare, x antall timer og mailer frem og tilbake før de tok skoene imot. Lærte også at selv om alle butikker under SPORT1 operer likt så er ikke returrett policy lik. Anbefaler ABSOLUTT ikke SPORT1 som sportsbutikk.

1 de setembro de 2023

Sport1 Alta

Kjøpt Hoka sko med utrolig dårlig kvalitet. Når jeg klager sier de at de skal sende skoene. Noe se ikke gjør, har skoene noen dager før får beskjed om at det er bruksfeil og at skoene er slitt. Er glad for at en kan bruke andre butikker enn sport1 Alta.

22 de fevereiro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hoka sko

Har som veldig mange andre kjøpt Hokasko, og opplever etter mindre enn ett års bruk at de er ødelagt bak i hælen. De er ikke brukt til løping eller trening, kun til vanlig bruk. Tok med sko og kvittering til butikken de er kjøpt i, og får beskjed om at siden jeg tydeligvis tar de av og på på feil måte, er skylden min. Jeg har tidligere hatt joggesko i andre merker som tåler mye mer enn disse skoa. Siden skoene ikke er mer enn 9 måneder gamle, kan de sendes inn for reklamasjon. Damen i butikken mente likevel at det var en liten sjanse at jeg fikk erstatning, siden jeg bruker skoa feil

9 de agosto de 2023

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid. Ikke fått pakken enda 16 dager senere… Ikke sporingsnr heller.
Fikk også en mail med ikke-eksisterende sporingsnr for 8 dager siden…

19 de julho de 2023

Sporings problemer

Forstår det kan oppstå problemer med pc og sporing , men etter noen tlf og hjelp fikk jeg da sporings nr,,ringer postnord får da beskjed om di ikke kan levere pakka fordi di mangler noe opplysninger , så opplevelsen min denne gangen ble jeg skuffa, hadde håpet man fant en løsning så mann slapp vente så mye mengere

27 de julho de 2023

Sport 1 Sortland

Kjøpte et par Hoka sko på Sortland i sommer. Fikk problemer med hælen etter bare 8-10gangers bruk. Reklamerte på disse, og fikk flunkende nye sko i hånden med en gang. Derfor handler man lokalt ❤️

3 de julho de 2023

Svært useriøs og frekk

Svært useriøs og frekk surpomp, ville ikke engang se på sykkelen min, truet med å legge inn ekstra "arbeidstid" på flere dager og tusenlappene bare ryker.
På nett så har de forskjellige servicepakker men det kunne han ikke garantere, sikkert fordi sykkelen ikke er kjøpt der.
Gjorde jobben skjøl for litt over en hundrelapp, men han trengte ikke be mæ gjøre det skjøl på den der måten, ufint.

6 de junho de 2023

Sport1 Jørpeland er svært useriøse

Sport1 Jørpeland er svært useriøse, og har svært dårlig kundebehandling. Etter å ha fått nei til erstatning av treningsstrikk som røk, er jeg fast bestemt på å aldri noensinne handle hos Sport1 mer. Treningsstrikken var visstnok noe utenfor reklamasjonsfrist på 2 år. Strikken er lite og forsiktig brukt, og viste ingen tegn til ytre slitasje. Jeg benytter forbrukermakten min til å handle hos andre sportsutstyrsaktører, og oppmuntrer alle jeg kan til å ikke handle hos Sport1.

7 de fevereiro de 2023

dårlig kundeservice og skuffelsen

etter flere år kunde og fast kjøper av fimritid utstyr og varer er veldig skuffet ogmverkunde service og behandling de gir kundene med en gang er det noe feil på varene, har kjøpt dyre skoene og ble bare ubrukte etter få måneder og de skylde på at jeg har brukt skoene godt istedet for å innrømme de har lurt meg med dårlig kvalitet vare.

30 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tomt for det meste av størrelser

Etter ett besøk hos Sport 1 Vennesla ble jeg utrolig skuffet over utvalget i butikken, det manglet en haug av størrelser i div. Skikkelig bomtur, han som jobbet der var hyggelig og anbefalte å sjekke alt jeg var ute etter på nett eller vente 3 uker til varene kom inn på lager.. noe som blir uaktuelt.

17 de maio de 2022

Super fornøyd

Fantastisk kundeservice i de aller fleste butikkene, og kundeservice på nettbutikken er også utmerket!

Desidert den beste sports butikken med det beste utvalget av kvalitetsprodukter. Arc'teryx, Bergans OSV.

22 de janeiro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais