Sportsact.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bør dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min ønskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt på black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt en masse træningsmåtter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at få en del af vores bestilling og straks tilbød de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Equipamentos de Ginástica
  2. Atacadista de Equipamentos para Ginástica
  3. Loja de materiais para massagem
  4. Loja de artigos esportivos

Sobre Sportsact.dk

Escrito pela empresa

Hos SPORTSACT.DK sælger vi sportsudstyr i høj kvalitet til stærke priser.

Vores sportsudstyr egner sig både til træning i hjemmet og fitnesscentret.

Bliv inspireret og find dit nye træningsudstyr hos os.

HOS SPORTSACT FÅR DU..
🚚 Gratis fragt – Køb over 499 DKK

🇩🇰 Ordrer sendes kl. 14:00 (alle hverdage)

😃 Kundeservice med højt humør

🏋🏻 Et stort udvalg af sportsudstyr til fitness og hjemmet

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Begynder at spamme dig med emails efter…

Begynder at spamme dig med emails efter du har besøgt deres hjemmeside. De gør det helt uden samtykke, eller at du accepterer cookies. Virkelig provokerende og sikre, at jeg aldrig køber fra deres hjemmeside. Øjeblikkelig blokkering fra min side!

6 de outubro de 2023

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Vi har en opsat cookie-banner og privatlivspolitik, som kan accepteres når vores side besøges, og derefter har vi mulighed for at sende information.

Der er helt sikkert tale om en misforståelse og vi kommunikerer kun når cookies er accepteret.

Hvis du vil sende os en mail på kontakt@sportsact.dk med denne henvendelse, så sørger jeg straks for, at dine oplysninger og mail slettes i vores systemer.

Vi er super ærgerlige over denne situation, men det er altså ikke muligt for os at sende ud, uden at cookies er accepteret.

Ser frem til at modtage en mail fra dig, så vi kan slette oplysningerne. Du ønskes en fortsat god dag.

De bedste hilsner,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Længere forløb som endte godt

Modtog en defekt træningsbænk i sidste uge. På trods af at de lover 24-48 timers svartid på chatten, så er de stadig ikke vendt retur, så indtil videre må jeg advare andre om at bestille! Såfremt jeg får svar, og modtager en ny vare, skal jeg selvfølgelig nok korrigere anmeldelsen.

Edit: Jeg har fået tilbagemelding på, at jeg vil få tilsendt en ny bænk, ligeså snart denne kommer på lager til slut september, så afventer pt.

Edit #2: Jeg modtog en ny træningsbænk som virker efter hensigten, så har korrigeret anmeldelsen ☺️

31 de agosto de 2023

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Vi har heldigvis været i dialog siden over mail og der er fremsendt 1 stk. ny træningsbænk (efter den kom på lager) som vi håber kan forbedre din oplevelse ved at handle med Sportsact.

Vi er super kede af at den første træningsbænk havde en fejl og vi håber meget, at du fremover vil anbefale folk at handle hos Sportsact fremfor at advare om det.

Vi ønsker kun at levere en god service og være løsningsorienteret.

Du ønskes en god dag og god træning med din nye træningsbænk!

De bedste hilsner,

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG VENTETID!!!

Hvis man ikke har problemer med at vente 4-5 måneder på en ombytning, så tøv ikke med at købe noget her!!

Jeg købte en træningsbænk som min mand fik i julegave 2022. Fra han bruger den første gang, er der flere ting som ikke fungerer på bænken og d. 10/1-23 skriver min mand derfor til jer. Fra 10/1 og frem til nu har vi gang på gang oplevet at det tager utrolig lang tid for jer at svare. Vi oplever fin kommunikation når I endelig skriver, men absurd lang tid imellem hvert svar. Ca 1 måned efter første mail (fordi I tager flere uger om hvert svar), bliver min mand og I enige om en ombytning af bænken som desværre er udsolgt og kommer på lager igen 1½-2 måneder efter, dvs senest i starten af april.
Nu er vi så gået ind i maj, vi har stadig ikke modtaget en ny bænk og vi kan igen igen igen ikke få fat på jer på mail!
Useriøst at have en virksomhed hvor man til tider skal vente 2-3 uger på svar!

OPDATERING 22/5:
Super dejligt at der bliver svaret så hurtigt på denne anmeldelse. Dog lever I stadig ikke op til det I skriver!
Jeg har intet hørt!
I har endda fået min telefonnr i en mail min mand har skrevet til jer, i tilfælde af at I ikke kunne finde frem til nr via faktura.

Det er jo latterligt!!!

9 de maio de 2023

OPDATERING 24/5:
Hej Lise! Tak for en behagelig samtale på telefon. Vi kan kun beklage processen som har været langt fra optimalt. Vi er meget glade for at vi sammen fandt en løsning på det hele og ønsker Jer alt det bedste.

Dbh. Rasmus
---------------

Hej Lise

Tak for din anmeldelse. Du har fuldstændig ret i, at det er absurd at skulle vente så længe, og sådan skal og må det ikke foregå. Vi må bare beklage mange gange for situationen. Vi finder en løsningen i denne uge, så vi kan komme videre herfra!

Vores træningsbænke har desværre været længe undervejs og igår fik vi meldingen om, at de endelig lander på lager (senest fredag) i denne uge, så vi kan sende træningsbænkene ud igen.

.. Jeg afventer med at sende en bænk til Jer, da jeg inden gerne vil
kontakte dig telefonisk, så vi kan finde den mest optimale løsning for jer. I har ventet alt for længe og kan enten ophæve købet, få tilsendt en ny træningsbænk eller få andre varer til samme værdi.
En ting er helt sikkert - vi finder en god løsning i denne uge :-)

Endnu engang kan jeg kun beklage situationen. Nu løser vi det én gang for alle.

Du hører fra mig snarest!

Rasmus

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik en måtte med en stor rift i

Fik en måtte med en stor rift i. Skrev til kundeservice, og der gik lang tid, før jeg fik et svar. Da jeg endelig fik et svar, sendte de mig en ny, hvilket er rigtig god service. Kan derfor ikke give dem 4 stjerner, da der simpelthen gik alt, alt for lang tid, før de svarede. Men jeg er tilfreds med løsningen i sidste ende :)

2 de fevereiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Overholder ikke aftaler. Der er efterfølgende indgået en god aftale.

Jeg har købt en træningsbænk ved Sportsact. Første bænk var med fejl og den blev derfor byttet. Her forløb tingene ok.

Senere gik bænk nr 2 i stykker, og jeg kontaktede igen Sportsact. Vi drøftede flere løsninger, og vi kom frem til at de vippe tilbagebetale prisen for produktet, men at jeg samtidigt kunne beholde produktet. Det var ret god service. Dette ændrer sig dog, når Sportsact så ikke tilbagebetaler beløbet og nu ikke svarer på mine mail. Jeg har rykket dem for tilbagebetalingen gentagende gange i løbet af de sidste måneder. Så nu er håbet at de reagerer på denne, ellers må jeg gå videre med min krav.

Så dømt ud fra helheden af min oplevelse, så kan jeg på ingen måde anbefale handel med Sportsact.

Jeg skylder at sige, at Sportsact.dk efterfølgende fandt en løsning, og var meget forstående

5 de abril de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De besvarer ikke henvendelser - kan ikke returnere og få mine penge tilbage!

Jeg bestilte den 19. februar 2023 tre varer, som jeg straks efter bestilling fortrød, da jeg fandt en anden løsning. Jeg sendte derfor ca. 30 minutter efter bestilling en mail om at ordren skulle annulleres.

Den følgende dag den 20. februar modtog jeg så alligevel en mail om, at nu var ordren afsendt.

Da man ikke kan ringe til firmaet, besvarede jeg derfor straks igen mailen om afsendelse med, om jeg kunne afvise at modtage pakken eller hvad jeg kunne gøre, men jeg hørte intet.

Den 21. februar blev pakket leveret mens jeg ikke var hjemme, så jeg fik ikke mulighed for at afvise den.

Igår den 22. februar havde jeg stadig intet hørt fra Sportsact og jeg skrev derfor endnu en mail om at jeg skal bruge en returlabel.

I dag den 23. februar har jeg fortsat intet hørt og står nu med nogle uønskede varer som jeg umiddelbart for egen regning skal returnere. Gad vide om jeg nogensinde ville få pengene tilbage hvis jeg returnerer?

Lige nu har jeg absolut ingen tiltro til denne virksomhed.

* OPDATERING *

Jeg har nu den 24. februar fået svar fra Sportsact, efter at jeg til morgen ellers havde afleveret pakken i pakkeshop med selvkøbt returlabel.

Sportsact har nu returneret det fulde beløb, og de tilbageførte ydermere de 40 kr. som jeg havde betalt for returlabel. Så alt i alt endte det godt og jeg fik en god, men forsinket, service.

Som noget positivt kan man trods alt nævne, at varerne blev leveret hurtigt, selvom jeg jo altså ikke fik brug for dem alligevel.

19 de fevereiro de 2023

Super lækre marbella tights

Super lækre marbella tights, så behagelige at have på, og lækkert m. Lomme på låret og høj talje. Derudover super kundeservice, da jeg havde behov for at få byttet noget. Kæmpe anbefaling herfra :-)

3 de fevereiro de 2023

Jeg har købt 4 liggeunderlag

Jeg har købt 4 liggeunderlag, den ene mistede luft hurtigere end de 3 andre. Jeg har sendt 4 beskeder/ mails med spørgsmål til produktet til sportsact.dk, de har dog ikke reageret på mine henvendelser.
Meget beklageligt og meget utilfredsstillende.

18 de janeiro de 2023

dårlige servis …

Jeg har købt 08.01.2023 på deres hjemmeside 4 træningsmåtte til mig nåede kun 1 selvom jeg har betalt for 4 -har skrevet til kundeservis med det samme når jeg har modtag pakke-fik svar den 18.01 at de vil send manglede varer men indtil i dag har ikke set men måtter eller penge selvom har skrevet mails og på chat til dem-intet svar.der er ikke i orden at efterlade sine kunder på denne måde efter når de har betalt
Opdatering : 04.02. Stadig ingen svar fra Rasmus, manglede varer kom aldrig til mig - desværre næste uge jeg melder det til politi og forbrugerstyrelsen.jeg gider ikke betale for ingenting - varm anbefaling - hold jer væk fra denne butik så i mister ikke penge

8 de janeiro de 2023

Hej Elwira

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest, så skal der lyde en kæmpe undskyldning fra vores side. Vi kan ikke andet end at beklage hele situationen og processen har på ingen måde været optimal.

Vi ønsker kun at du og andre kunder er tilfredse, men denne proces har været alt andet end optimal.

Jeg er glad for at vi havde en god dialog på telefon og nu har fundet en god løsning, så du kan få de træningsmåtter, som du har betalt for og samtidig får du en god refundering som beklagelse for hele forløbet og den tid, som du har måtte bruge på det.

Træningsmåtterne er forhåbentlig fremme i løbet af denne uge.

Vi håber at I nu kan få indrettet jeres træningsrum færdig og få en masse gode træninger med vores træningsmåtter.

I er altid velkomne tilbage på Sportsact og så kan vi med garanti love at processen bliver væsentlig bedre!

Rasmus // Sportsact

Sløv kundeservice

Købte et pulley sæt i starten af januar. Kvaliteten virkede fin, men ved brug gik sættet i stykker. Skrev til kundeservice samme dag, men nu er der gået en uge og jeg har intet hørt. Tvivlsom kvalitet og ringe kundeservice, desværre.

Opdatering pr. 31. januar 2023:
Hurtig reaktion på trustpilot fra sportsact, men ingen opfølgning som lovet i firmaets svar.

Opdatering pr. 7. februar 2023
Blev langt om længe kontaktet af firmaet og fandt en god løsning på reklamationen. Ændrer rating fra 1* til 3*

19 de janeiro de 2023

OPDATERET 6. februar:
Hej Chris

Tak for dialogen og godt at vi fandt en god løsning. Der er som lovet nye varer på vej og så håber jeg at vi kan vende din oplevelse til at være positiv. Vi ønsker kun at du er tilfreds med at handle hos os.

Rasmus
-----
Hej Chris

Tak for din besked og din måde at gribe situationen an på. Vi beklager den manglende respons fra vores side. Du har netop modtaget svar fra os og med beskeden om, at vi selvfølgelig ombytter den defekte vare til en ny.

Jeg håber, at jeg kan sikre at du fortsat har en god oplevelse med at handle med os, så vi kan vende den 1-stjernet anmeldelse til en 5-stjernet.

Rasmus // Sportsact

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode produkter men tung returneringsproces!

Gode produkter men tung returneringsproces!
Sendte et par træningsbukser retur for en måned siden. Har rykket for pengene flere gange. Fik endda en mail fra ejeren Rasmus den 9/1 om at han undtagelsesvis ville lave en returnering. Forstår slet ikke det kan være undtagelsesvis? Så mit klare og bedste råd er: Lad være med at handle med sportsact.

Opdatering 23/1: Efter ovenstående anmeldelse Sportsact beklaget forløbet samt endelig overført pengene. Derfor 3 stjerner i stedet for 1.

18 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog en vare der var nogle fejl på.

Modtog en vare der var nogle fejl på.
Havde lidt svært ved at komme i kontakt med firmaet.
Jeg har nu været i kontakt med en meget venlig medarbejder, der har løst sagen på fineste vis!!!
Stor ros og tak for rigtig fornem service!!

16 de janeiro de 2023

Hej Susan

Tusind tak for de pæne ord. Dem sætter vi stor pris på og vi er glade for at du er tilfreds med vores service - trods vi var svære at få fat på.

Du ønskes en fantastisk dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg syntes at det er så godt at i…

OPDATE ALT ER I SKØNNESTE ORDEN. TAK FOR HJÆLPEN I ER DE BEDSTE

Jeg syntes at det er så godt at i svare, MEEEN!
De svare og det lader faktisk til at vi har fundet en løsning på den træningsbænk som var smidt væk af BRING! Får af vide at jeg vil modtage en e-mail omkring den nye forsendelse efter 14.00. det var før weekenden. nu er det mandag og har Stadigvæk intet hørt???

11 de janeiro de 2023

Effektivt og ordentligt

Effektivt og ordentligt.
Varerne kommer hurtigt og kommer som aftalt.
Ved behov virkelig god kundeservice.
Jeg anbefaler 100 %.

9 de janeiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en træningsbænk til min…

Jeg havde købt en træningsbænk til min kæreste i gave som desværre var i stykker da papkassen blev åbnet, det drejer sig om en revne I ryglænet. Mellem jul og nytår sendte jeg en mail med et billede af skaden og har ikke hørt så meget som et pip fra sportsact.dk selvom de brister sig af st svare inden for 24-48 timer på alm arbejdsdage. De har tid til at præsentere nye tilbud på hjemmesiden men ikke tid til reklamationer. Jeg kan ikke bestemt ikke anbefale at handle med denne virksomhed, det er simpelthen under al kritik, det er ikke så underligt de ikke oplyser et tlf nr når de behandler kunderne sådan.

Ud over det ligende pakken jeg modtog en pakke, som transport firmaet havde spillet fodbold med, men det kan sportsact dog ikke klandres for.

Opdatering Ejeren af virksomheden har kontaktet undertegnet, og der arbejdes på en konstruktiv løsning hvilket også udløser en bedre oplevelse for mig som forbruger,

29 de dezembro de 2022

Reklamationshåndtering

Opdateret 2023-02-03:

Vi fik sagen løst i mindelighed efter et par e-mails og misforståelser pga. travlhed/sygdom.

Sportsact endte med at sende mig et nyt batteri, som løste problemet, selvom var lige på kanten af garanti-perioden.

Så til trods for lidt besvær, endte alt lykkeligt. Tak til Sportsact.dk for fin service.

-----------

Fik i julen 2021 en massagepistol i julegave af firmaet.

Den har været brugt måske 1-2 timer i alt, og ladet op max 5 gange.

Batteriet virker nu ikke, og efter henvendelse til Sportsact.dk, fik jeg svar om, at jeg kunne købe et nyt batteri, og det normalt løser problemet.

Det er ikke godt nok på et nyt produkt, som der stadig er reklamationsret på. Jeg vil selvfølgelig ikke købe et batteri til halvdelen af en massagepistols pris, når den stadig er stort set ny.

Sportsact.dk er stoppet med at besvare mine henvendelser, derfor én stjerne.

1 de dezembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais