A empresa respondeu
Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt på black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... Ver mais
A empresa respondeu
Modtog en defekt træningsbænk i sidste uge. På trods af at de lover 24-48 timers svartid på chatten, så er de stadig ikke vendt retur, så indtil videre må jeg advare andre om at bestille! Såfremt... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde bestilt en masse træningsmåtter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at få en del af vores bestilling og straks tilbød de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... Ver mais
Escrito pela empresa
2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Så længe I bruger Bring som levering, kan jeg ikke give jer mere end én enkelt stjerne. Deres 'service' er uden tvivl den værste jeg nogensinde har oplevet. 2 gange er min pakke bare blevet taget med igen, selvom jeg vár hjemme på det tidspunkt, hvor de angiveligt har "forsøgt at aflevere" pakken og har bedt om at den blev stillet 'ved døren'. Når man ringer til kundeservice er de bare nedladende og slet ikke behjælpelige på nogen måde.

Resposta da Sportsact.dk
Havde en julepakke som desværre var blevet forsinket og ikke ville nå frem. Heldigvis viste Rasmus og Sportsact ekstremt højt serviceniveau og formåede at levere en ny pakke personligt udenom fragtfirmaerne! Stor tak for hjælpen.

Resposta da Sportsact.dk
Kanon oplevelse! Hurtig levering og dejlig informativ da der opstod en misforståelse omkring ordren. Det blev bragt i orden asap og jeg fik det hele rigtig hurtigt. Virkelig en god oplevelse.

Resposta da Sportsact.dk
Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bør dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min ønskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsatte ende af byen, det skaber ikke de store problemer for mig, men der jo dem der ikke så nemt kommer rundt, de vil nok finde det problematisk.

Resposta da Sportsact.dk
Har købt træningsmåtte hos sportsact. Der manglede en bærestrop. Efter kontakt til firmaet, blev der straks sendt en ny. Fin fin service

Resposta da Sportsact.dk
Fuldstændig som beskrevet. Aftalen om levering ble holdt til punkt og prikke
Ikke sidste gang jeg handler der
5 stjerner!!!!!

Resposta da Sportsact.dk
Fantastisk hurtig ekspedition og hurtig levering

Resposta da Sportsact.dk
Jeg har lagt to ordre hos Sportsact, men har kun modtaget den ene og intet hørt om den anden.
Desuden var den ordre jeg modtog smadret, - håndvægtene som jeg bestilte er helt fine, men den tilbehørskasse de kom i, er helt ødelagt.
__________________________________________________________
Jeg er efterfølgende (et par timer efter) blevet kontaktet af Sportsact og vi har fået løst samtlige udfordringer. Jeg har fået en fair kompensation for den medfulgte håndvægte-kasse, og det viste sig, at der har være en misforståelse med min anden ordre, og jeg fik leveret min varer få timer efter at jeg indtastede mine leverings oplysninger til homerunner.
Alt i alt endte det hele godt, og efter en god dialog med Rasmus fra Sportsact, så vil jeg med sikkerhed handle der igen. 5/5 for levering og service.

Resposta da Sportsact.dk
Virkelig hurtig og tillfredsstillende. Både mht til betaling (blev først trukket efter levering) og levering dagen efter bestilling - så kan ikke genkende de dårlige anmeldelser overhovedet

Resposta da Sportsact.dk
Havde bestilt to og har kun modtaget en yoga kork blok. De viste sig at de blev sendt I to forskellige pakker. Fik virkelig god hjælp fra kundeservice da jeg stadig var i tvivl om jeg ville modtage nummer 2.

Resposta da Sportsact.dk
Rigtig god service, hurtig forsendelse og god kvalitet af udstyr. Kan klart anbefalen 5 stjerner her fra.
Mvh Erik

Resposta da Sportsact.dk
Havde en slyngetræner som var gået i stykker. Skrev til dem, og fik hurtigt tilsendt en ny - rigtig god service!
Hentede SACT Massagepistol Pro d. 28.april.
Har brugt den max 7 gange og nu har den allerede en forkert og høj larmende lyd.
Tager kontakt til sportsact efterfølgene.

Resposta da Sportsact.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.