De bestelling had ik vlot in huis. Echter ging 1 product, door mij eigen toedoen, enkele weken later stuk. Omdat ik een set had besteld eerst contact opgenomen met Sport en Spel Shop: het product was... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn zoon wilde een vortex met de kleuren blauw-oranje. Gekeken bij verschillende webwinkels. Bij alle webwinkels wordt aangegeven dat de kleurcombinatie niet gekozen kan worden (dus afwachten wat... Ver mais
heb niet alles geleverd gekregen. vorige week nog gebeld en ingesproken, komt geen reactie tot nu toe.
Mijn product bleek kort na gebruik niet als behoren te werken, waarna ik een mail sturen of ik garantie kon krijgen. Ik werd heel snel geholpen en er werd gelijk een nieuw product opgestuurd. Erg goed... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Utrechtsestraatweg 69, 3445AN, Woerden, Holanda
- info@sportspel.shop
- sportspel.shop
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel bezorgd
Snelle levering en mooi en goed verpakt
Schuimballen en op factuur bestellen
Prettig dat onze school na aanvraag op factuur kon bestellen.
Ik heb dierentuin race gedaan
Ik heb dierentuin race gedaan. Opgedaan tijdens jouw inspiratie les. Liep perfect en was heel leuk
Snel verstuurd
Snel verstuurd, goed verpakt.
Producten zoals ze op de site staan.
Prima
Mijn pakket was later bezorgd dan op de site stond, maar na een vraag hierover kreeg ik meteen een reactie. En product was prima in orde.
Mooie materialen
Alles prima in orde. Mooie materialen, bestellen en leveren naar volle tevredenheid
Mijn product bleek kort na gebruik niet als behoren te werken, waarna ik een mail sturen of ik garantie kon krijgen. Ik werd heel snel geholpen en er werd gelijk een nieuw product opgestuurd. Erg goede service!
Prima kwaliteit vd items en was…
Prima kwaliteit vd items en was ontzettend snel in huis.
Snelle levering en mooi materiaal.
Zeer tevreden.
Laat in de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis.
Een ruime en betaalbare keus op een overzichtelijke website.
Makkelijk kunnen bestellen
Makkelijk kunnen bestellen , vlotte afhandeling en bezorging
Voldoet aan de verwachting