Normalt plejer jeg modtage en mail når de går på ferie, jeg løber pludselig tør for væsker og får lidt af et chok da jeg ser de gået på ferie.. jeg skriver derfor en mail til Peter, da jeg pludselig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået den bedste service nogensinde! Det startede med at jeg havde bestilt spraytan maskinen MaxiMist Spraymate Pro. Der gik så 2 hverdage før jeg tog kontakt til firmaet, da jeg i... Ver mais
Anbefales på det sterkeste. tanning væsken lukter veldig god og gir en veldig jevn og fin farge. God pris,service er også utrolig bra, svarer raskt, og veldig rask sending til norge! kommer garantert... Ver mais
Bestilte en EVO spraytan maskine til hjemmebrug mandag sidst på eftermiddagen og fik den leveret tirsdag formiddag. Tror aldrig jeg har fået noget bestilt på nettet leveret så hurtigt! Jeg kend... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Spraytana.dk ApS
Informação fornecida por fontes externas variadas
Informações de contato
Grenåvej 663, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- info@spraytana.dk
- spraytana.dk
tilfreds med produktet (5 ⭐) men at i…
tilfreds med produktet (5 ⭐) men at i bruger dao som firma til forsendelse trækker voldsomt ned...

Super sød spraytanner
Super sted med sød personale😃 også har…
Super sted med sød personale😃 også har man en dejlig kulør når man tager derfra 😍
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, og hurtig levering 🙂👌🌟
Super hurtig og god service :)

Alletiders tanningtelt🌞
Alletiders tanningstelt😎 Jeg modtog mit tanningtelt i går og har allerede prøvet det. Teltet lever helt op til forventningerne og jeg vil varmt anbefale at handle hos Spraytana, gode produkter til en fornuftig pris. Tjek det ud.
Med venlig hilsen,
Susanne Jørgensen 😎👍

Resposta da Spraytana.dk ApS
Hurtigt levering og super produkter

Resposta da Spraytana.dk ApS
Godt produkt og hurtig levering!
100% fortjente 5 stjerne
100% fortjente 5 stjerner. Den bedste service jeg har oplevet nogensinde! Hurtig svar på mails, samt en fantastisk hjælp. Jeg er vant til at få spraytan, der hjemme, fast hver 2. uge, men har nu fået parfumeallergi. Men intet problem, for spraytana sendte mig hurtigt to tester på deres parfumefri væske, så jeg kunne få lov at prøve den, inden jeg skifter. Fantastisk service! Kan kun anbefale 😃

Resposta da Spraytana.dk ApS
Altid god & hurtig service 😊 Mange…
Altid god & hurtig service 😊 Mange 1000 tak 😊

Resposta da Spraytana.dk ApS
Hurtig levering og god service.

Resposta da Spraytana.dk ApS
Simplehen den bedste service og Super…
Simplehen den bedste service og Super lækre produkter😍❤

Hurtig levering
Hurtig levering - betyder meget for min virksomhed. Venlig og personlig hilsen på følgesedlen - nice!

Resposta da Spraytana.dk ApS
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, det kom hurtigt og det er nemt at smøre på og man bliver jævnt pænt brun. Alt i alt en god oplevelse.

Resposta da Spraytana.dk ApS
God kundeservice og hurtig levering

Sødeste service til dato 🌸

Hurtig levering!
Jeg bestilte nogle forskellige produkter mandag aften med dag til dag levering og modtog mine vare onsdag, super nemt og enkelt og lækre produkter :-) kan klart anbefales!

Resposta da Spraytana.dk ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.