Ik heb een krachtstation gekocht; de Tri-Power Gym SQMIZE® ELITE CLUB SQ-S955-90. Deze werd snel en volledig geleverd, de bezorger was iets minder blij met zijn transpaletje. Top materiaal,... Ver mais
Goede en snelle levering. Alles was verpakt is stevig karton en vastgemaakt op een stevige europallet en netjes afgeleverd door DHL bij de voordeur. Alle onderdelen die je in elkaar moet zetten z... Ver mais
Great product quality! Even better if you take in consideration the price. Instant reply and help from support.
SQMIZE voor je: Powerlifting, Dumbbells, Crosstraining, Barbells, Calistenics, Krachtstation, Weightlifting, Crossfitbox inrichting, Homegym inrichting, Thuisgym inrichting en PT Studio inrichting!
Ambachtssingel 95, 2761LX, Zevenhuizen , Holanda

Resposta de Sqmize
De bestelde bumperplates zorgen voor een plastic lucht in de kamer, ondanks dat in de beschrijving staat dat ze 100% geur vrij zijn. Helaas ook nog na meerder weken. Wel liggen ze in een kleine en slecht geventileerde kamer.
ADDENDUM 11-03
Naar aanleiding van mijn feedback contact gehad met Sqmize. Ze hebben meegedacht voor een oplossing. Door het prettige en snelle contact en goede oplossing heb ik review aangepast naar 5 sterren. Een volgende keer zou ik opnieuw iets bij ze kopen.
De niet kloppende tekst hebben ze n.a.v. mijn feedback ook aangepast.

Resposta de Sqmize
Reibungslose Abwicklung und freundlicher Support. Ein Ersatzteil wurde mir kostenlos auf Kulanz zugesendet.

Resposta de Sqmize
Alle onderdelen die je in elkaar moet zetten zijn goed beschreven en d.m.v. een kaart waar alle bouten, moeren, ringen e.d. gegroepeerd zijn, zijn geseald en voorzien van nummers die verwijzen naar de positie op de tekening. Hierdoor is het eenvoudig om stap voor stap de machine te monteren.
Duidelijke website waar goed verwezen wordt als je extra onderdelen wilt bestellen voor je specifieke machine.
Eenmaal de machine in elkaar gezet train ik veel met de kabel trekmachine. Tot op heden geen 1 min punt over de kwaliteit hiervan. Alles loopt soepel over de rollen, geen gekraak of gepiep. Stevige Top machine!
Minpuntje, maar misschien een tip voor de eigenaar van Sqmize is dat je geen account kan aanmaken voor je bestelling en je je facturen in kan zien.

Resposta de Sqmize
Het is echt goed materiaal, voelt professioneel aan en dat is het ook.
Hoog belastbaar en loopt perfect.
Heel tevreden en blij met mijn spullen van Sqmize.
Henk

Resposta de Sqmize
Top materiaal, ik ben zeer tevreden voor dit geld.
Hier en daar op de gewichtstapels wel kleine chips uit de weight plates (kleine beschadegingen) maar eerlijk stoort dit mij niet en valt het ook niet op.

Resposta de Sqmize
Mooi assortiment, werd snel en goed verstuurd. Erg blij met mijn aankoop.

Alles volgens bestelling geregeld
Niks te klagen

Resposta de Sqmize
I was 100% satisfied with the delivery, super fast, I could communicate them how I want to be delivered, I was there to take over personally. I did not assemble it, still in boxes, because of moving, so if I assemble it I can give and I will give a correct and accurate feedback.

Resposta de Sqmize
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.