Stake Avaliações 15

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Unødige notifikationer

Hver gang jeg logger på siden vises en blå prik ved notifikations-klokken. Jeg klikker for at se hvad det er.
Jeg har fået 2 notifikationer. Én om at jeg snart bliver logget ud. Én om at jeg er blevet logget ud.
Det virker ligegyldigt at få af vide, eftersom jeg lige er logget ind, så kan godt regne ud at jeg tidligere er blevet logget ud.
Jeg kan heller ikke fjerne notifikationerne fra historikken, så reelle notifikationer forsvinder hurtigt i rodet.
Synes heller ikke at kunne slå dem fra i indstillingerne.

Derudover forstår jeg ikke helt hvad Reload er. Men er da glad for at få penge for at logge ind 😁

6 de abril de 2026

Jeg er skuffet.

Jeg er skuffet.

Når en som mig ikke engang tilnærmelsesvis kan vinde 1.500 kr, og Bonus spil er nærmest ikke eksisterende, så den sku gal.
Jeg ved, hvordan man spiller , men Vindercasino har lukket ned og er blevet opkøbt af stake.dk.

Jeg ved sku ik. Jeg prøver at find en anden spil firma istedet, hvis det fortsætter.

Er godt klar over det er underholdning, men det er os underholdning at vinde, bare lidt.

Jeg prøver en sidste gang. Then in out.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har aldrig oplevet så dårlig en…

Har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice, de låser ens konto med penge på, jeg står uden 1 krone og har ik råd til mad og de har låst mine penge, og i supporten siger de jeg skal vente, hva fanddn foregår der, værste support nogensinde, ka ik anbefale super dårlig kundeservice, f u c k jer

22 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skam jer føj for en side

De lukker ens konto ned i dagevis og beder og om kilde til midler efter man har vundet og holder ens penge tilbage hold jer væk fra denne side jeg skal hele i support for at få min bouns det er spild af tid og gamble her de får en stjerne fra mig kommer aldrig en krone mere ind. Og ville råde til at lade helt være med at bruge siden

21 de março de 2026

Svindler side

Har tabt 200000kr derinde så jeg sætter 20000kr mere ind og sidder og spiller kl er 1 om natten og min konto bliver lukket med 45000kr på har skrevet i chatten og har indsendt hvor pengene kommer fra de har behandlet mig som et lille barn nu har de lukket så jeg ik kan skrive til dem da jeg ik kan logge ind på min konto nu det 6 dage siden og høre ik noget hvad skal man gøre ved sådan et svindler sted

15 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ja hvad kan man sige om et nystartet…

Ja hvad kan man sige om et nystartet casino(har spillet der fra dag 1), der er ihvertfald langt imellem gevinsterne her, det bliver måske bedre i fremtiden. Stake har jo også overtaget Vindercasino.dk, så hvis du spiller på begge, er der stor chance for at du spiller på samme rtp. Vil bare sige pas på jeres penge, der findes så mange andre steder, hvor mulighederne for lidt gevinst er noget større indtil videre

3 de março de 2026

Ikke til at stole på.

Har lige lavet min anmeldelse om, gav dem 5 stjerner til at starte med, nu får de 1, man får ikke de gevinster du optjener igen "Club Stake" så jeg stopper med at spille ved dem, den gang Finn fra vindecasino ringede til mig fordi jeg har været kunde ved dem fra dag 1 til de lukkede lovede han at der ikke vil blive nogen problemer med at få sine gevinster ved deres nye casino Stake.dk, samlet er jeg blevet snydt for en "stake med Eddie gevinst på 350 kr." + jeg ikke modtager Cash back på den ugenligt. ikke et casino for mig desværre.

23 de fevereiro de 2026

OBS OBS OBS

OBS OBS OBS

Husk før i begynder at spille der det er det værste scam
Deres rpt er lor..t og meget lavere end på stake.com
Hold jer langt væk
Alt med dansk licens er scam og de stjæler dine penge

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk.

De skifter systemer, regler og limits som vinden blæser. Hver gang man er tæt på at nå en bonus så rykker de baren for hvad der skal til eller hvordan din bonus regnes ud.

Det er 0% gennemsigtighed i hvordan deres ugentlige eller månedlige bonuser udregnes, men du kan være helt sikker på at alt er sat til "collect" hver gang du får en bonus. Du kommer ikke til at vinde noget som helst her, men du bliver med garanti dybt frustreret over deres evindelige standard formularer i deres support chat og deres "hvis der er noget som helst jeg kan gøre for dig så skal dun endelig sige til". Løgn og latin hele vejen igennem.

Hold jer væk, pengene går ubeskåret til store streamere, sponsorater og direkte i lommerne på ejerne, der så til gengæld hver lørdag sidder live og streamer ,mens han griner dig direkte op i dit åbne ansigt.

Føj for et sted.

19 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udemærket Casino

Det virker som det burde, dejligt med et casino som tilbyder fede features som deres Club Stake, hvilket giver mulighed til sjovere ting.. Forstår ikke de dårlige trustpilot besked, siden fungere som alle andre danske hjemmesider og overholder dansk lovgivning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stake.dk er uden tvivl den værste…

Stake.dk er uden tvivl den værste oplevelse, jeg har haft med en betting-/casino-side. Årevis med aktivitet, wagering og loyalitet – og så bliver man behandlet som ingenting, når det faktisk gælder.

Bonus? Afvist. Support? Standard copy-paste svar uden reel hjælp.

Og det bliver endnu mere komisk, når man ser, hvordan de håndterer velkomstbonus: I stedet for bare at give den, som de reklamerer med, så bliver den åbenbart “udgivet” i små bidder og med forsinkelse. Jeg fik direkte besked om:
“Velkomstbonussen bør blive krediteret din konto inden for 24 timer” – som om det er normalt, at en velkomstbonus drypvist og på nåde bliver udbetalt, når de lige føler for det.

Alt føles tilfældigt og uden respekt for brugeren. Reglerne virker til at ændre sig alt efter situationen, og når man endelig har brug for dem, får man bare et koldt standardsvar og et skuldertræk.

Man sidder tilbage med følelsen af, at al den tid og alle de penge, man har brugt på siden, kan være fuldstændig ligegyldige fra den ene dag til den anden.

Hvis du overvejer stake.dk: lad være. Der findes sider, der faktisk behandler deres brugere ordentligt.

0/10. Spild af tid. Spild af loyalitet. Spild af tillid.

Worst site

Worst site, refuses to vip transfer and add bonus because they are ignorant fk stake.com and fk stake.dk

if i could give 0 i would years of progress, wager & etc gone because they felt like it :')

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais