suite à problème de casse matos(destructeur de documents(21 L,cartes banque,cd,etc.),J'ai aimis en premier avis nul uniquement sur ce matos,auprès de Trust pilot.Matos (fissa-fissa)illico remplacé pa... Ver mais
Na de verbouwing van ons kantoor moesten er uiteraard ook nieuwe stoelen komen. Deze week kwamen onze Elite stoelen binnen, wauw, niks gelogen aan al die lovende recensies. Wat zitten deze stoelen hee... Ver mais
Snel geleverde mooie en fijn zittende bureaustoel. Bij levering merk je al ,dit is een zwaardere stoel en inderdaad alles is goed stevig en mooi. Precies zoals vermeld op site.
Ik heb deze loopband nu sinds maart in gebruik. Zeer tevreden mee, zeker een aanrader. Communicatie vanuit het bedrijf was ook goed en vlot.
Pijnvrij zitten, dát gunnen we iedereen. Want op vervelende nek- en rugklachten zit niemand te wachten, toch? Stane wil het voor iedereen mogelijk maken om pijnvrij achter een bureau te werken. Een gezonde zithouding helpt niet alleen om lichamelijke klachten te voorkomen. Je voelt je energieker – tijdens én na je werkdag – en je productiviteit schiet omhoog. Zeg dus ook maar hallo tegen meer vrije tijd!
Holanda
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Geleverd binnen de twee werkdagen, makkelijk te monteren . Terwijl ik tv kijk wandel ik. Perfect voor mij!
Goede en duidelijke communicatie, snelle levering en goede kwaliteit producten. Erg tevreden

Resposta de Stane
Wij hebben binnen, we zijn er tevreden mee. Het is echt een aanrader. Zelfde als de video’s!👍Heel erg bedankt!

Resposta de Stane
De stoel is heel gemakkelijk in elkaar te steken.
hele goede kwaliteit.
Is een aanrader

Resposta de Stane
Supersnelle bezorging, stevig ingepakt, makkelijk in elkaar te zetten. Was verjaardagscadeau voor mijn zoon, hij is zeer gelukkig mee!

Resposta de Stane
De levering was erg snel en tafel op verschillende hoogtes te stellen.

Resposta de Stane
De stoel was snel geleverd en doos was intact. Het pakket was mooi verpakt. Was gemakkelijk in elkaar te steken aan de hand van de handleiding. De kwaliteit van de stoel is ook geweldig, mijn zoontje is er super blij mee.

Resposta de Stane
Stane levert goede kwaliteit en service. Fijne bureaustoel met goede ziteigenschappen.

Resposta de Stane
Snel geleverde mooie en fijn zittende bureaustoel.
Precies zoals vermeld op site.

Resposta de Stane
Goede stoel, kleine speling in het achteroverleunen als hij in een vaste stand staat. Alles lekker verstelbaar.

Resposta de Stane
Heel mooi en stevig buro. Gaat stil omhoog en omlaag. Ik had hem beter wat groter besteld want voor drie schermen is het wel krap.(140x60), in elkaar steken ging vrij vlot met twee personen.

Resposta de Stane
Blij met de oplossing en super snel een nieuwe bureaustoel geleverd. En heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan

Resposta de Stane
Kwaliteit/prijsverhouding heel goed. Snelle levering.

Resposta de Stane
Pakkket kwam beschadigt aan, hierop met Stane klantenservice gesproken en die hebben meteen geholpen met een retourformulier aanmaken en opsturen.

Resposta de Stane
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.