Product voldoet zeker aan de beschrijvingen. De waterkan is perfect en de thermoskan is super. Scherpep prijzen en lekker snel geleverd
Veja o que dizem as avaliações
Toen het pakket bij mij in de portiek werd gesmeten (top DHL!) hoorde ik het op de eerste etage rammelen. Ik ging er al vanuit dat het nu beschadigd was. Bij het openen van de doos zat er slechts één... Ver mais
2 identieke thermosbekers besteld (Stanley neverleak). 1 waarvan het deksel kapot is. Er werd een oplossing beloofd maar mijn mail wordt inmiddels al een jaar genegeerd. Er komt geen nieuwe bek... Ver mais
Gisteren mijn stanley fles binnen gekregen echt super blij mee. Het enige wat mij tegen viel was de verpakking, kreeg het geleverd in een simpele bruin kartonnen doos, met om de fles een stanley papi... Ver mais
Detalhes da empresa
Thermoz zorgt middels de beste merken ervoor dat drinken en eten vers blijft. Koel, warm of iced. Middels de drink- en eetgerei van onder andere Stanley PMI, Nalgene en Thermos geven we de mensen een keuze voor duurzaam, gezond leven in stijl.
Informações de contato
Zeppelinstraat 11C, 7903 BR, Hoogeveen, Holanda
- info@thermoz.nl
- stanleyshop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Super snel in huis
Super snel in huis, had alleen wel een tracé and tracé verwacht. Bezorger stond ineens op de stoep.
Snelle levering en goed produkt

Snel geleverd
Snel geleverd! Binnen 24 uur.
Top fles. Licht van gewicht ook als hij gevuld is.

Resposta da Thermoz
Goede service en goederen.
Duidelijke site.
Snelle levering.
Goed verpakt.
Uitstekend dus.

Resposta da Thermoz
Product in goede orde en snel…
Product in goede orde en snel ontvangen, zeer tevreden!

Slecht communiceren
Slechte communicatie over de bestelling, meerdere mails en apps gedaan voordat er reactie kwam.
Dus lang moeten wachten op mijn bestelling!

Top bedrijf
Top bedrijf. Ik heb 2 thermosflessen besteld. Pakket was “kwijt” geraakt door post.nl . Er is toen een nieuw pakket met de 2 bestelde Stanley thermosflessen opnieuw verstuurd . Top service. We gaan ze snel gebruiken. Het zijn de beste thermosflessen. Onze zoon gebruikt die ook al jaren.

Topkwaliteit!
Het artikel was goed verpakt en werd zeer snel bezorgd, op de aangegeven tijd. Het belangrijkst is echter de kwaliteit van het product, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering + keurig verpakt
Snelle levering + keurig verpakt. Mooie thermosfles, superkleur!

Prima producten. Lange levertijd
Producten in prima staat ontvangen. Ook prima verpakt. Verder ook tevreden mee. Helaas duurde het wel lang voordat de producten geleverd werden. Verder ook geen communicatie ontvangen omtrent de levering/levertijden. Heb er achteraan moeten mailen en vervolgens nog geen reactie ontvangen.

Resposta da Thermoz
Zeer blij met mijn Stanley thermos beker.
Duidelijke website.
Snelle bezorging
Hoogste kwaliteit thermos bekers
Uitstekende reviews, kijk ook naar Radar.

Beste thermo beker!!!
Aanrader van een collega en meteen besteld en heb er geen spijt van, een mooie en een goeie aankoop!! Ook levering, de volgende dag, kon gelijk gebruik van maken tijdens mijn werk. Goeie thermo beker!! Zelfs na 4 uren bleef koffie nog goed heet. Lekkerrrr

snel en goed geleverd
snel en goed geleverd, product voldoet aan de verwachting

Resposta da Thermoz
Snelle levering van goed product
Om 20.00 uur besteld, volgende dag om 11.00 uur de Stanley 's in huis. Razendsnel dus.
Ik had er alleen nog niet op gerekend omdat ik geen verzendbestiging en track en trace had ontvangen.

Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit. Koffie blijft meer dan 2 uurtjes warm en zelfs heeeeeet.