Premium quality drawing set van 75 stuks cadeau gekregen. Bleek bij 1e gebruik een van de potloden van dermate kwaliteit dat deze onbruikbaar was. Gereclameerd Bij Starkson. Prima contacten met servi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik kreeg de Starkson set met 122 verschillend kleurtjes als kerstcadeau van m’n ouders. Als ontspanning tijdens het studeren heb ik deze dan ook direct uitgeprobeerd en wat een goede stiftjes zijn he... Ver mais
Pakketje bleef in sorteercentrum Post.nl hangen. Navraag gedaan door klantenservice Starksøn. Binnen dag binnen. Handig meeneem tasje met 120 kleuren, wordt nog lastig kiezen uit aanbod bij het teken... Ver mais
Ik had een potlodenset eerst via bol.com besteld maar dit was niet goed verpakt en potloden waren gebroken. Contact opgenomen, en meteen geholpen geweest met iemand van starkson en dan rechtstreeks v... Ver mais
Detalhes da empresa
STARKSØN® is internationaal merk gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van hoogwaardige teken-, schrijf- en schilderbenodigdheden.
Informações de contato
Wolfswater 9a, 5421 WZ, Gemert, Holanda
- service@starkson.com
- starkson.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tekentafel besteld en keurig ingepakt…
Tekentafel besteld en keurig ingepakt ontvangen en binnen de genoemde termijn. Tafel komt overeen met de specificaties en is van een goede kwaliteit. Verkoopinformatie waargemaakt

Super fijne stiften l…
Super fijne stiften die mooi egaal kleuren. Leuk boekje erbij met tips. Ik ben er super blij mee.

Mooie artikels
Mooie artikels voor een schappelijke prijs, netjes verpakt en vrij snel verzonden
Kleurpotloden
Heb via KreaDoe een set kleurpotloden gekocht. Ben erg blij mee. Het blend mooi is vibrant van kleur. Erg fijn voor beginners als advance.
Zeker om aan te raden

Resposta da STARKSØN
Geweldig gewoon hele mooie potloden

een heel goede aankoop
een heel goede aankoop, ik ben er heel blij mee.
de verzending was prima geregeld, de tafel was compleet en onbeschadigd.Prima!

Resposta da STARKSØN
Starkson is gewoon het beste waar je…
Starkson is gewoon het beste waar je mee kunt tekenen mijn dochter gebruik is voor haar tekenles

Resposta da STARKSØN
Onze dochter is er superblij mee en…
Onze dochter is er superblij mee en vind het geweldige potloden.

Super levering
Super levering! Alles netjes in de doos, de stiften zitten in een handige draagtas. Ook fijn dat er een klein schetsboek bij zit!
Het kleurenpalet komt niet helemaal overeen met de stiften, maar zeker goed te herkennen.
Kwaliteit-prijs verhouding zeker goed!

Resposta da STARKSØN
Mijn starkison markers zijn er 7 die…
Mijn starkison markers zijn er 7 die helmaal leeg zijn ik baal hier van . Hoop op nieuwe markers ..

Super fijne stiften
Super fijne stiften
Echt goeie stiften voor de prijs die je betaald en ze mengen ook goed met elkaar heel blij mee!

Resposta da STARKSØN
Wat een super en compleet set
Wat een super en compleet set. Alles wat nodig is om creatief bezig te zijn zit in het pakket. Prachtig!

Resposta da STARKSØN
De service is perfect en de producten ook!
De service was perfect en de producten voldoen meer dan aan mijn verwachtingen! Super blij met mijn stiften en handschoen. Ik ga binnenkort ook de potloden bestellen 😊

Wat een prachtige set
Wat een prachtige set. De map waarin de potloden in zitten is stevig en alles zit goed verpakt. Super blij mee!

Top producten!
Top producten! Stiften, tekenbenodigdheden en veel meer! Alles wat een kunstenaar nodig heeft! Ik ben een dik tevreden klant 😀

Resposta da STARKSØN
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.