Starx Express Avaliações 28

1,6

Ciągle problemy z kontrolą celną strona Markets online tanie produkty bardzo duże zniżki a tak naprawdę oszustwo czekam już miesiąc a dalej nie dostarczyli paczki rzekomo jest w Holandii i kontrola ce... Ver mais

Uns estafa en toda regla. Te ponen un producto que el algoritmo detecta que estás buscando a un precio irresistible. Haces la compra y te llegan los correos electrónicos como que se ha realizado... Ver mais

1,6

Muito Ruim

Levertijd ongeveer 8 dagen stind…

Levertijd ongeveer 8 dagen stind ervoor. Alles ging zogenaamd goed tot een dag voor levering. Er was ineens een adres probleem, ze konden niet leveren. Klantenservice berichten gestuurd, zouden binnen 24 uur reageren. NIKS NAKKES NADA, gewoon opgelicht. Ze zijn ook ineens OFFLINE,niet meer te bereiken

8 de maio de 2026

all fake they even invented my spanish village is in Netherlands

They say the delivery is unavailable because of the recipient, they even have invented a village in Netherlands called Tavernes Blanques (as the Spanish one where I live) where allegedly they have tried to let my product. They have never answered my questions through his website and they don't even send a copy of my requests to my email. The "tracking" stopped two days ago and they have never contacted me neither now (estimated delivery date) nor two days ago when they lied about trying to give me my product. It is all fake and I have lost 85 Euros, through a fake website Conforama's market place called roomuplab.com that suddenly has also disapoeared which led me to this fake logistics company too.

9 de maio de 2026

I have my suspicions about this company…

I have my suspicions about this company - i bought an item from a company i can no longer contact in the US which shipped via this company which was 'unable to deliver' the parcel despite providing a very plausible tracking history up to the point where they tried to deliver to a French address in Holland...... They also do not respond to their contact form..

7 de maio de 2026

Esta empresa é sua?