STAS picture hanging systems Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn super blij met het resultaat. De installatie was simpel en we hebben het hele systeem zelf kunnen plaatsen zonder professionele hulp. Nu kunnen we onze kunstwerken ophangen zonder gaten in de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alweer enige tijd geleden is het Stas ophangsysteem inclusief verlichting bij ons gemonteerd. Het systeem is heel eenvoud te bedienen met een app. Helaas is door omstandigheden de telefoon waarop de a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hoewel we geen afspraak hadden werden we ontvangen in de showroom en erg goed en prettig geadviseerd. We zochten een mooi ophangsysteem voor Buurthuis de Ronde en we zijn zeer goed geslaagd. We had... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Stas plankje besteld, van wit aluminium. Valt me tegen. 1 meter a 60 euro, dus besloten terug te sturen. In verpakking geen retourformulier die moest geprint, op de site vervolgens slecht vindbaar. Oo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacado

Schilderij ophangen? Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Voor elke situatie een passend ophangsysteem!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is goed aangekomen en volledig…

Alles is goed aangekomen en volledig naar wens. het enige dat er wat moeilijk was is dat ik er bij de bestelling van de set niet goed uit kwam wat er precies aan materiaal meegeleverd werd. Maar alles zat er bij .

12 de março de 2025

Alles perfect

Contact met Stas vooraf was prima, vriendelijk en duidelijk.
Monteur was op tijd, vriendelijk, netjes en kundig.
Ophangsysteem is duur maar alles is van goede kwaliteit.

25 de fevereiro de 2025

Briljante service!

Ten eerste: wat een briljante service. Ik maakte een fout in het adres van mijn bestelling. Ik was helemaal gestressed. Email gestuurd en whatsapp en het werd per direct opgelost. Echt een top service. Daarnaast zijn deze ophangsystemen echt super handig. We hebben in ons huis bijna overal dit systeem zodat we niet allemaal gaten hoeven te boren in onze net geverfde muren en we iedere lijst op de juiste hoogte kunnen hangen. Je kunt ze namelijk makkelijk verstellen. Tot slot zijn ze ook nog eens betaalbaar en tot op zekere hoogte compatible met elkaar. Dat is echt handig want soms heb je ergens een langer koord nodig of meerdere.
Kortom super service, super product, erg blij mee.

7 de fevereiro de 2025

service…

rond de drukte van surprise en kerst beschadiging bij transport. een nieuw pakketje werd meteen verstuurd zodat het cadeautje op tijd was voor 5 december.
Bij gebruik een aantal weken later verwarring over de inhoud maar na een belletje keurig opgelost.
Vriendelijke en goede service.

29 de janeiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ontwerp kan beter

Het systeem lijkt vooral ontworpen voor het naast elkaar hangen van schilderijen en prenten. Voor het onder elkaar hangen is dit systeem minder geschikt. De website is hier niet voldoende duidelijk over.
Kwalitatief een degelijk product.

21 de janeiro de 2025

Uitstekende service

Stas reageerde steeds snel op mijn e-mails met vragen. En heeft me goed geholpen bij het vinden van het voor mij juiste product. Snelle verzending, goed verpakt.

16 de setembro de 2024

Stas ophangsystemen

Professioneel systeem. Eenvoudig en snel te monteren. Ik heb gekozen voor de brede, metalen ophangstrip die de schroefgaten afdekt en is voorzien van verlichting. Deze is te bedienen met een bijgeleverde AB en via een App. Fijne Helpdesk.
Minpuntje: de schroefjes om de verlichting te monteren zijn erg klein en daardoor vrij lastig te hanteren.

30 de agosto de 2024

Slechte informatie op website

Verkeerde systeem besteld omdat informatie op website onduidelijk is, kan het bestelde systeem niet gebruiken. Heel teleurstellend. Na snelle reactie van STAS klantenservice is probleem super goed verholpen en kunnen wij genieten van het mooie ophangsysteem.

27 de agosto de 2024

Resposta da STAS picture hanging systems

We nemen uw feedback serieus en willen graag helpen om dit op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

STAS webshop

nog steeds niets ontvangen

14 de agosto de 2024

Resposta da STAS picture hanging systems

Hartelijk dank voor het prettige contact! Fijn te vernemen dat het bestelde alsnog naar alle tevredenheid is ontvangen. Nogmaals bedankt voor het contact!

Mvg, STAS webshop

Liars

J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.J'ai commandé des articles d'une valeur de 190 € et on m'a dit que la livraison serait effectuée dans 2 à 3 jours ouvrés. Une fois que j'ai payé les articles, j'ai reçu un e-mail indiquant qu'ils étaient en vacances et que les livraisons reprendraient le 20 août.

1 de agosto de 2024

Resposta da STAS picture hanging systems

Cher M. Powell, merci pour votre avis honnête. Nous partions du principe qu'il était clairement indiqué sur notre boutique en ligne www.cimaise-stas.fr et dans le panier avant votre départ que la distribution était fermée pour les vacances. Nous sommes vraiment désolés de ne pas être à la hauteur de vos attentes. Nous vous contacterons dans les plus brefs délais et espérons que vous serez satisfait de votre commande une fois que vous l'aurez reçue. Cordialement, Cimaises STAS

Dear Mr. Powell, thanks for your honest review. We were under the assumption that it's clearly stated on our webshop www.cimaise-stas.fr and in the shopping cart before you check out, that distribution is closed for the holidays. We're very sorry we don't live up to your expectations. We will contact you as soon as possible and hope you'll be happy with your order once you have received it. Kind regards, Cimaises STAS

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte levering door dhl

Slechte levering door dhl. Geen informatie over wanneer en hoe laat. Uiteindelijk bij buren afgegeven zonder ons te informeren. Buren moesten het artikel dus bij ons brengen.

9 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais