Veja o que dizem as avaliações
Het boeken ging zeer eenvoudig via de website, daarna direct een bericht per whatsapp en later direct contact met de chauffeur.
Online heel simpel te regelen. Vaste prijs is heel fijn, kom je nooit voor verrassingen. Goede informatie, chauffeurs laten tijdig weten als ze eraan komen. Zeer prettig! Nu 2x een ritje gemaakt, b... Ver mais
Onze vlucht kwam eerder aan dan verwacht. We konden chauffeur gelijk bereiken en hij kwam ons dus eerder halen. De communicatie verliep vlot en prettig. Nette auto met voldoende ruimte voor onze bag... Ver mais
Detalhes da empresa
★ Altijd een vaste prijs voor je taxi ★ Makkelijk bestellen met de Staxi App ★ Reis nóg goedkoper tijdens onze daluren ★ Live updates wanneer de chauffeur arriveert ★ Professioneel taxivervoer ★ Veilig en op tijd 👉🏽 Wij zijn een taxicentrale die staat voor kwalitatief taxivervoer voor een aantrekkelijke prijs. Bij elke reservering krijg je vooraf een vaste prijs. Taxi bestellen? Reserveer online of via onze App en betaal veilig online of in de taxi. 👉🏽 Wanneer je een taxi bestelt bij Staxi, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. De prijs staat vooraf vast. Een van onze toegewijde chauffeurs zorgt ervoor dat je snel en veilig op je bestemming aankomt. 👉🏽 Bij Staxi weet je altijd waar je aan toe bent. Geen verrassingen, geen meter die blijft lopen—gewoon een eerlijke, vaste prijs voor elke rit. Of je nu een taxi naar Schiphol nodig hebt, een zakelijke transfer boekt of een avondje uit plant, wij zorgen ervoor dat je comfortabel en zonder zorgen op je bestemming aankomt. Onze chauffeurs zijn professioneel, vriendelijk en staan altijd voor je klaar. 👉🏽 We hechten waarde aan service met een glimlach, zowel voor onze passagiers als onze chauffeurs. Daarom zorgen we voor nette auto’s, betrouwbare ritten en een persoonlijke aanpak. Boek je taxi eenvoudig online of via onze app en ervaar zelf waarom Staxi anders is dan de rest. 👉🏽 Op zoek naar een goedkope taxi? Onze prijzen zijn misschien goedkoop, onze service is dat zeker niet! Wij stellen hoge eisen aan onze chauffeurs en leiden ze daarom zelf op. Daarnaast beschikken we over verschillende kwaliteitscertificaten: ★ TX-keurmerk ★ ISO9001:2015-certificaat ★ TTO-vergunning van de gemeente Amsterdam ★ GTO-erkenning van Koninklijke Luchthaven Schiphol
Informações de contato
IJdoornlaan 805, 1025 AZ, Amsterdam, Holanda
- 020 705 8888
- info@staxi.nl
- staxi.nl
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Het boeken ging zeer eenvoudig via de…

top chauffeur
Heel tevreden
Makkelijk online reserveren, melding dat taxi onderweg is, goed op tijd, vriendelijke chauffeur

Resposta da Staxi - the fixed price taxi
Keurig op tijd en heel vriendelijk
Keurig op tijd en heel vriendelijje chaffeur
Taxi was op tijd
Taxi was op tijd, reed rustig naar Schiphol.
vriendelijke chauffeur
vriendelijke chauffeur, duidelijke melding wb afgesproken tijd.
vriendlijk Aardig chauffeur schoon auto
vriendlijk Aardig chauffeur schoon auto
Booked a taxi from the airport to hotel…
Booked a taxi from the airport to hotel over the internet, paid 52.5 euro received email comformation, taxi didn't turn up, so I called them to be told they do not take money first, it is only paid to the driver.
I have now had to put in a dispute to my bank.
If you use this company, don't pay until they deliver the service!
Drie minuten voor vertrek werd ik…
Drie minuten voor vertrek werd ik gebeld dat ‘een chauffeur problemen had met een auto’. In plaats van om half acht werd het dan half negen, een uur later. Of dat kon voor mij? Toen ik aangaf dat dat niet kon zei hij: dan moet ik hem afzeggen. En klaar was het gesprek en mijn vertrouwen in de Mokumflex.
Op tijd geboekt, een uur vooraf geannuleerd door bedrijf
Een maand vooraf een busje geboekt, omdat we met een klein kind reisden en om 0.00 uur op schiphol aankwamen.
Helaas kregen we een uur vooraf een annulering, zie dan nog maar een busje te regelen, dus 2x een taxi moeten boeken. (We zijn met 6 personen)
Slechte service
Dag van te voren taxi besteld en betaald. Op de dag zelf krijg ik per mail doodleuk een annulering. Niet even bellen. Als ik niet in m’n mail had gekeken had ik dus staan wachten op een taxi die niet komt. Gebeld met klantenservice. Ze hadden geen taxi beschikbaar. Nergens staat bij boeking en betaling duidelijk dat dit kan gebeuren. Ik ging er vanuit betalen is zeker een taxi. Slechte service dit!!
Gewoon geannuleerd
2 weken geleden een taxi besteld voor zondagnacht , krijg je een halve dag van tevoren een mail dat de rit geannuleerd wordt , geen chauffeurs beschikbaar
Bellen is blijkbaar ook heel moeilijk tegenwoordig . Dus niet gebruiken , onbetrouwbaar bedrijf
Chauffeur was proactief en had gezien dat onze vlucht te vroeg zou aankomen. Daar door geen wachttijd. Duidelijke communicator.

Taxi on time
Taxi on time, good communication good. Very good service, satisfied customer.

vriendelijke chauffeur en mooi op tijd
vriendelijke chauffeur en mooi op tijd

100% tevreden
Taxi stond ons precies voor de ingang van het theater op te wachten en was ruim op tijd. Mooie auto, vriendelijke chauffeur.

Resposta da Staxi - the fixed price taxi
Prima ervaring! Prima service!
Nu 2x een ritje gemaakt, beide plezierige ervaringen met prima en superaardige chauffeurs. Hulde voor Staxi!

Resposta da Staxi - the fixed price taxi
Precies op tijd en netjes gereden
Precies op tijd en netjes gereden. Aardige chauffeur ook.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.