STEAMRS Avaliações 495

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een professionele steamer besteld en wil die terug retour sturen omdat ik liever een kleinere wil.. heb al verschillende mails gestuurd ook via Instagram en niemand reageert.. ik wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topbedrijf zowel voor wat betreft de kwaliteit van de produkten als ook voor de bijzonder snelle en vriendelijke mailcommunicatie!! Ik heb eerst de Professional Kledingstomer en later de kleine Kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had ik in december een review geschreven over de sachets, heb ik inmiddels de flessen mogen proberen. De groene (morning dew) en de grijze (cloud nine) Heerlijk. Een dopje bij de was en het ruikt he... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Eletrônicos
  2. Loja de Eletrodomésticos
  3. Serviço de Conserto de Roupas
  4. Lavagem a Seco
  5. Loja de Eletrônicos
  6. Loja de Acessórios de Moda

Sobre STEAMRS

STEAMRS by Dreamers is toonaangevend Nederlands merk gespecialiseerd in kledingverzorging. Onze prachtige en kwalitatieve gadgets zijn ontworpen om het verzorgen van kleding moeiteloos en plezierig te maken. Met een passie voor eenvoud en duurzaamheid streven we ernaar om jouw kledingroutine te verrijken en tegelijkertijd bij te dragen aan een stijlvolle en duurzame levensstijl. Welkom bij de toekomst van kledingverzorging.

Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle en functionele gadgets, speciaal ontworpen om jouw kledingverzorging te vereenvoudigen. Van krachtige en elegante kledingstomers tot wasdrogerballen, fabric shavers, haar-verwijder borstels en lintrollers – wij bieden alles wat je nodig hebt om in een oogwenk een perfecte outfit samen te stellen.

STEAMRS by Dreamers producten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze vormen ook het ideale cadeau voor fashion lovers, zowel voor mannen als vrouwen. Upgrade je kledingverzorging met onze innovatieve en verfijnde gadgets!

Ben jij klaar om je kleding dat beetje extra liefde en zorg te geven? Ontek ons mooie assortiment!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

495 avaliações

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Aanrader

Ik gebruik al langere tijd de professionele kledingstomer van Streamrs en ben daar heel tevreder over. Onlangs kocht ik ook de handstomer. Deze had een klein defect, maar dit werd super snel en klantvriendelijk opgelost. De volgende dag had ik al een nieuw apparaat in huis. Goede service, fijne producten- ik kan Steamrs zeker aanbevelen.

9 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte klantendienst!! Ik heb een professionele steamer…

heb al verschillende mails gestuurd ook via Instagram en niemand reageert..
ik wacht nog steeds op een retour label en een reactie.
Heel onprofessioneel is dit..

Peeters . sabrina @ gmail.com
Bestelnummer 13969
23 maart 2026
Ontvangen maandag 30 maart

Ben eens benieuwd of ik nu reactie ga krijgen !!

30 de março de 2026

Topbedrijf met topprodukten!

Ik heb eerst de Professional Kledingstomer en later de kleine Kledingstomer gekocht en ben laaiend enthousiast!
De kleine Kledingstomer kwam alleen niet de volgende dag nadat ik deze had besteld en heb ik 2 dagen daarna even gemaild. Ik ontving direct antwoord van Charlotte met excuses en dat ze blij was dat ik het had laten weten. Tenslotte stelt Steamrs ook "Vandaag besteld, morgen in huis". Ze ging het uitzoeken maar zou mij in ieder geval diezelfde dag de Kledingstomer sturen en die ontving ik dus inderdaad ook de volgende dag!
Gewoonweg fantastisch bedrijf op alle fronten. Daar kunnen een hoop bedrijven nog van leren!

25 de março de 2026

Geweldige service

Een fijn stoomapparaat, is snel op temperatuur en stoomt goed.

22 de março de 2026

Resposta de STEAMRS

Geweldig! Bedankt voor deze lieve review. Heel veel stoom-plezier gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten die ik besteld had werden…

De producten die ik besteld had werden snel geleverd.
Ook de vraag die ik nog had over de geleverde producten werd snel en vriendelijk beantwoord.
Zeer goede service , producten zijn prettig in gebruik.

24 de março de 2026

Resposta de STEAMRS

Super fijn om te horen lieve Astrid! Een hele fijne dag vandaag en bij verdere vragen mag u altijd bij ons aankloppen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending maar de…

Snelle verzending maar de geurintensiteit vind ik erg tegenvallen. Had gedacht dat de geuren langer zouden blijven hangen, overtuigd ben ik nog niet.

6 de março de 2026

Resposta de STEAMRS

Hi Marjolijn, ontzettend bedankt voor uw feedback. Wij gaan hier zeker wat aan doen en bij onze eerstvolgende batch zullen wij de formule versterken zonder de geur - of verzorgende werking voor textielvezels aan te tasten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne ervaring in het bestellen en…

Hele fijne ervaring in het bestellen en het contact met de klantenservice. Ik had een aantal vragen en die werden per direct beantwoord en opgelost.
Het apparaat zelf is echt perfect. Je kan het gelukkig geen strijken meer noemen wat je doet. Het haalt supersnel de kreukels uit je kleding

12 de março de 2026

Resposta de STEAMRS

Ontzettend bedankt voor deze hele fijne review en wij hopen dat u nog heel lang heel veel plezier geeft van uw mooie kledingstomer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klantvriendelijk

Ik had een ‘negatieve’ recensie achter gelaten over de nauwelijks waarneembare wasgeur, daar werd direct op gereageerd met aanvullende vragen. Ze namen de klacht serieus en gaven aan iets met de feedback te doen. Ook krijg ik een fles toegestuurd dat is natuurlijk heel aardig.

1 de março de 2026

Resposta de STEAMRS

Wat een ontzettend aardige en attente review. Wordt echt enorm gewaardeerd en wij hopen dat wij u in de toekomst alsnog heel blij kunnen maken met ons wasparfum. Wij luisteren naar uw feedback en gaan de formule aanpassen om intenser te maken - zonder de geuren en de verzorgende werking op textielvezels aan te passen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.