Steamily Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heerlijke geuren tijdens het douchen. We gebruiken het al enkele maanden. Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die ko... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze week mijn tweede bestelling gedaan bij Steamily. Deze keer de aroma mix, wederom heerlijke geuren. Iedere keer dat we de badkamer inlopen komt komen de heerlijke geuren van de shower steamers je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Steamily essential oil shower steamers gekocht en geeft een heerlijke geur af tijdens het douchen makkelijk te gebruiken en blijft een paar dagen lekker hangen. Ik heb de geur eucalyptus&lemon ik woon... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza

Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

380 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

302 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lekker relaxed

Precies zoals ze aangeven. Verzenden was snel, ontvangen de dag na bestelling. En de geur is ook erg prettig. Heb hem nu alleen in een grote ruime douche getest denk dat hij in mijn eigen kleinere douche nog fijner gaat zijn. Met 1 tablet heb ik 3x kunnen genieten van de geur.

7 de março de 2026

Dankjewel voor je review Ali! 🤍🚿

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Wat een geweldige welness ervaring onder de douche en de bruistablet is goed voor 2 normale douche beurten.
Helemaal blij mee.

2 de março de 2026

Dankjewel voor je review Jolanda! 🤍🚿

Steamily douche ervaring

Kan alleen maar zeggen; van bestellen tot levering snel en duidelijk. De tablet geeft een goede lekkere geur af. Kortom super!

7 de março de 2026

Dankjewel voor je review Bianca! 🤍🚿

Heerlijke geur sensatie

Ik heb ze nu voor de derde keer besteld, omdat ik (bijna) niet meer zonder kan. Zo’n heerlijke geur sensatie tijdens het douchen en in de badkamer. Een kleine tip voor de marketing: noem ze douche aroma tabletten. Ze bruisen/stomen nl niet. Voor mij geen probleem, maar er zouden mensen zich aan kunnen storen ivm andere verwachtingen van het product 🙃

6 de março de 2026

Dankjewel voor je review Liesbeth! 🤍🚿

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gaan geen 2x douchebeurt mee

Gaan geen 2x douchebeurt mee
Weinig geur onder de douche.
Na bericht met de vraag een mail te sturen. Dit meteen dezelfde dag gedaan maar daarop geen reactie mogen ontvangen

Hi Jeannette!

Wat vervelend dat je geen reactie op je mail hebt ontvangen.
Mogelijk is er iets mis gegaan, want ik heb geen mail gezien.
Zojuist heb ik het volledige bestelbedrag naar je teruggestort.
Dit bedrag staat uiterlijk binnen 3 werkdagen op je rekening, maar meestal veel sneller!

---------------------------------------------------------------

Hi Jeannette!

Aanrader!

Snel geleverd en niet alleen je badkamer ruikt lekker maar de rest van de verdieping ook!

24 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review Samantha! 🤍🚿

Snelle service

Snelle service, goed verpakt. De steamers werken perfect en geur blijft hangen in douche en gedeeltelijk in de badkamer

Dankjewel voor je review! 🤍🚿

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Weinig effect

Ik heb een douche met douche gordijn. Ruik nauwelijks de geur van het tablet. Bij mijn vriend, hij heeft een meer gesloten douch is het iets beter maar ik had er meer van verwacht.

Hi Carmen!

gemakkelijk om te bestellen

gemakkelijk om te bestellen, ik ben geen computerfreek, ik heb de energie gebruikt in mijn douche had gedacht dat dit ging stomen, maar het gaf eerder een goede geur af, ja , en na mijn douche was de steen niet op, dus de geur blijft in mijn badkamer.

23 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review Els! 🤍🚿

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Door de goede recensies via Facebook…

Door de goede recensies via Facebook besteld . Wat een afknapper , ruikt amper . Stomen doen ze echt niet en geur is chemisch en heel mild .
23 euro voor 10 stuks . Ik beveel niet aan. Lijkt op dropshipping .aanvulling : na plaatsen review krijg je reactie dat je mag mailen naar voor een passende oplossing . Dat heb ik een week geleden al gedaan zonder reactie .

20 de fevereiro de 2026

Hi Bwm!

Mogelijk is er iets mis gegaan, we hebben geen mailtje van jou ontvangen.
Zou je nogmaals een mail willen sturen met je naam of bestelnummer.
Dan storten wij het volledige bedrag naar je terug!

-------------------------------------------------------------

Hi Bwm!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eenmalige bestelling

De levering was snel. Maar vind het erg tegenvallen. Weinig geur in de douche.
Voor mij eenmalig.

19 de fevereiro de 2026

Hi Rika!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd
Door ziekte en gesprongen waterleiding nog geen ervaring maar het staat klaar: dus vertrouwen is er

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Steamily

Dankjewel voor je review Jose, ik hoop dat het goed bevalt! 🤍🚿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke geur, gaat lang mee!

1 zakje besteld als proef. Het ruikt erg lekker. Niet alleen tijdens het douchen, maar zo'n tablet gaat langer mee dan een enkele douchebeurt dus de hele badkamer ruikt er naar (niet overheersend)! Als deze op is bestellen we vast nog meer want ook de pubers zijn er dol op!

12 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review Rianne! 🤍🚿

Top service!

Na mijn eerdere beoordeling dat ik de bruistabletten vond tegenvalling werd ik benaderd door Steamily en is het volledige bedrag binnen 3 dagen teruggestort.
Eerlijk is eerlijk: een topservice dus!

10 de fevereiro de 2026

Hi Anica,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent.
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?

Zeer lekkere geur

Zeer lekkere geur, het lost goed op. Heel gemakkelijk te gebruiken.

10 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review Saskia! 🤍🚿