Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig he... Ver mais
Dankzij dhr Libbrecht´s doorverwijzing naar ontstopbedrijf waar hij mee werkt was ons probleem vlug opgelost. Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.
Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.
Leak from upstairs, ended up having to find a novel solution to fix it from the basement.
Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -
2640, Mortsel, Bélgica
We hadden nood aan een snelle reparatie/tijdelijke oplossing voor een loodgieterijprobleem. Initiële communicatie verliep vlot en correct, gemaakte afspraken werden nagekomen, ook vooropgetelde kostprijs was correct, werken werden snel en netjes uitgevoerd.
Aangename samenwerking, zeker te herhalen zo nodig.

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Uitstekende vriendelijke en professionele service.
Dank Stef

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Ben zeer tevreden van Stef: denkt actief mee na en is erg betrokken. Zijn werk is ook helemaal top. Ik doe met plezier opnieuw een beroep op Stef!
Kwalitatief werk en correct geprijsd. Meedenkende vakman. Een echte aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.